- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #48.881
sen nerdesin bacım..durumlar nasıl ...... sızlıga alıştın mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yazdım defnem :)
ben : 18.05.1980
eşim: 01.01.1971
hangi ay düşünüyoruz.. bilemiyoruz.. hangi ay tutarsa :))
şöyle bi... şubat (24-25 şubat) , mart, nisan, mayıs... bakar mısın bana?
mayısa kadar deniyorum malum ben, olmazsa aşılamaya geçicem hemen
Canım benim 5 haftalık olduğu için dr kürtaj gerek görmedi zaten gittiğimde temizlenmiş dedi. Biz korunmayı hiç bırakmadık ama kazaya kurban gitmişse bilemem. Evet gerçekten düştükten 10 gün sonra filan bende sanki yum belirtileri oldu ama dr gittiğimde hemen deneyebilirmiyiz dedim hayır dedi rahim biraz kendine gelsin bidahaki adette deneriz demişti yum oluşmasaydı zaten yum oluşmaz ondan deneyemezsin derdi. Diye düşünüyorum
canımmmmmmmmmmmmmm iyice merak etmeye başladım yaa seni.inş sorun yoktur canımmm sabırsızlıkla gelmeni bekliyorum
sen nerdesin bacım..durumlar nasıl ...... sızlıga alıştın mı??
Ayyyy defnem hadi bana guzel haberler ver benim dog tarihim 24 05 1983 esimin 02 01 1976 iliski tarihimiz 7 subat merakla bekliyorum
Kizlar bu labo dediginiz lagboquik ovls testimi ben kullndim ve hic tutmadi meger son kull gecmis![]()
şimdi de, hiç suçu günahı olmayan kızımı payladım.
'acıktım annecim' dedi.... ben de bunu bekliyordum.
ya yemek getirdim önüne... olmadı. balıklı tarhana istedi.
hadi kımıyım ddedim, gittim hazırladım. getirdim masaya, 2 kaşık aldı, doymuş. yemek istemedi.
'ben almalı turta istiyorum' dedi.
hadi, sinirlenmiyim, bugün de böyle oluversin dedim... getirdim, koydum önüne.. olmadı. canı yemek istemiyormuş.
'ne yemek istiyorsun begümcüm, ne yapıyım peki ben artık.. yemek yemedin, çorba yemedin, kek yemedin'' dedim.
'acıktım ama yemek istemiyorum ben' diyip ağlamaya başladı.
bunun üzerine elimdeki boş tepsiyi attım yere sinirimden.
ona kızdığım için, böyle bi tepki verdiğimi anladı tabi. korktu yavrum.
ya ben napsam... psikoloğa mı gitsem? çocuğumu korkuttum... ne biçim bi anneyim yaa![]()
evet evet laboquick markada son dönemde sorun var heralde. apranaxx ve gijnij aynı problemden bahsettiler. başka topiklerde de okudum bazı tarihi geçmiş ürünler geldiğini.
ama, ben çok memnun kaldım. yine elimde var. 20li paket almıştım gg'dan. tarihleri iyi. bugün 1 tane kullandım, bence doğru sonuç verdi.
sanırım 50li paketlerde sorun çıktı.
Şubat 20sinden sonrası hep kıza yatkın canım
mart ayı: 1-5 kıza yatkın 6-25 erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın
Nisan: 1-5 kıza yatkın, 6- 15 erkeğe yatkın 16 ve sonrası kıza yatkın
Mayıs: 1-9 erkeğe yatkın, 10- 20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın canımmmm
Canım sen kız mı istiodun erkek mi bilmiyorum ama şubat ayı biortimin şu şekilde
1-15 kıza yatkın, 16-25 erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın canım. senin ilişki kıza yatkın günlerde olmuş.
Canım sıkma canını hepimiz zaman zaman çocuklarımıza bagırıyoruz ... Ne yapalım bagırmasak iyi ama olmuyor işte... Hem her şeyi çok fazla takma kafana İmtihan dünyası işte Allaha sıgın gerisini boş ver ...
evet canım kesinlikle sorun var ben hiç memnun değilim fotolarınıda atmıştım hep bozuk bozuk
sen ggdan hangi satıcıdan aldın canım bakıp söyler misin bende aynı kişiden 20li alayım.
ben yeni üye oldum daha öncede sizi takip ediyordum benimde 3 kizim var bende erkek bebek istiyorum benide araniza alirsaniz cok memun olurum bende 3 bebeyimde birseyler denedim ama olmadi testte ikinci cizgi ciktiginda ve seffaf akintim geldiginde denemistim bir kere oldu ikinci denemede istedim ama benim uzayli cok gördü bir tamlayi vermedi pintisey![]()
Defnem lütfen benimde bioritmime bakarmısın nisan ayında nasipse düşünüyorum hamilelik
Benim dogum tarihim28/12/1983
Eşimin dogum tarihi 16/5/1985
selam kizlar ben bu hafta hastaydim hep yattim kolumu kaldiracak halim yoktu.bugün biraz kendime geldim ama halsizlik devam ediyor.üsüttüm galiba basagrisi fiskirir tarzda kusmalar ve titreme vardi.hamile olunca daha direncsiz oluyoz galiba biriki güne düzelirim.gecmisi hic okuyamadim umarim herkes iyidir.kendinize iyi bakin ben biraz uzanayim görüsürüz yine.
bakayım canım
nisan ayı için bioritimin 1-10 kıza yatkın 11-23 erkeğe yatkın 24 ve sonrası kıza yatkın canım
selam kizlar ben bu hafta hastaydim hep yattim kolumu kaldiracak halim yoktu.bugün biraz kendime geldim ama halsizlik devam ediyor.üsüttüm galiba basagrisi fiskirir tarzda kusmalar ve titreme vardi.hamile olunca daha direncsiz oluyoz galiba biriki güne düzelirim.gecmisi hic okuyamadim umarim herkes iyidir.kendinize iyi bakin ben biraz uzanayim görüsürüz yine.
bakayım canım
nisan ayı için bioritimin 1-10 kıza yatkın 11-23 erkeğe yatkın 24 ve sonrası kıza yatkın canım
aa evet ya, bak unuttum gitti... hakkatten kürtajsızdın sen di mi.
korundun mu sen bu ay?
ben bunu farketmemişim demekki gijnijcim.
evet öyle derdi bence de. muhakkak oluştu o yumurta.
o zaman, kürtaj olmaıdğın için, gecikebilirsin gijnij sen.
gebelikten ötürü oldukça kalınlaşan rahim duvarın, biraz geç dökülebilir yani. normal gecikmen bacım.
şah sultana mesaj gönderdim bu sabah... nerdesin diye... apranax, sigarayla baş etme yollarını arıyor heralde. halbuki gelse, ben de bıraktım. burda hepberaber daha kolay geçiyor zaman.
elimde yeşilçay, soda, portakal suyu, domates suyu.... fincanım eksik olmuyor. arada leblebi, fındık mındık ... geçiyor valla zaman. bak saat öğlen oldu bile .. sigarasız bir yarım günüm geçti :)