Süper Anneler - 2011

selam kizlar ben bu hafta hastaydim hep yattim kolumu kaldiracak halim yoktu.bugün biraz kendime geldim ama halsizlik devam ediyor.üsüttüm galiba basagrisi fiskirir tarzda kusmalar ve titreme vardi.hamile olunca daha direncsiz oluyoz galiba biriki güne düzelirim.gecmisi hic okuyamadim umarim herkes iyidir.kendinize iyi bakin ben biraz uzanayim görüsürüz yine.

ayy cok şükür canım bununla geçmiş olsun cok merak ettim sizi..en kısa zamanda iyileş gel biz burdayız....

gelseler iyi olur canım ya merak içindeyim.

şah sultan göründü kayboldu az önce.

ya bu kk beni atıyor bazen.
bi bakıyorum, yeniden şifre girme sayfası çıkıyor karşıma.
ama girdiğim şifreleri kabul etmyor. defalarca deniyorum, 8-10 deneme sonrasında ancak kabul ediyor.

deminden beri uğraşıyorum mesela... niye böyle oluyor acaba?

şah sultan göründü kayboldu az önce.

ya bu kk beni atıyor bazen.
bi bakıyorum, yeniden şifre girme sayfası çıkıyor karşıma.
ama girdiğim şifreleri kabul etmyor. defalarca deniyorum, 8-10 deneme sonrasında ancak kabul ediyor.

deminden beri uğraşıyorum mesela... niye böyle oluyor acaba?

sultanı okudum canım...
benide atıyor canım dikkt ettım uzun sure sayfayı yenılemezsen oluyor arada yenıle d
sayfayı

sultanı okudum canım...
benide atıyor canım dikkt ettım uzun sure sayfayı yenılemezsen oluyor arada yenıle d
sayfayı

yenilemeye gerek yokki.. hep aktifim sayfada :) forum içinde dolanıyorum sürekli. hiç boş bırakmıyorum yani.
azıcık boş kalsa, hemen yeniliyorum.

ama kafasına göre atıyor beni bu

biri söylesin şu forum yönetimine... ben söylersem kırıcı olucam :))) 'bu yalel var ya, 5 senedir bu foruma üye.. şu anda sigarayla mücadele halinde.. sinirleri tavanda... bi patlarsa, sizi yermiş, ona göre heeeeeee' diyin :)))

yenilemeye gerek yokki.. hep aktifim sayfada :) forum içinde dolanıyorum sürekli. hiç boş bırakmıyorum yani.
azıcık boş kalsa, hemen yeniliyorum.

ama kafasına göre atıyor beni bu

biri söylesin şu forum yönetimine... ben söylersem kırıcı olucam :))) 'bu yalel var ya, 5 senedir bu foruma üye.. şu anda sigarayla mücadele halinde.. sinirleri tavanda... bi patlarsa, sizi yermiş, ona göre heeeeeee' diyin :)))

bosver ıste zamn gecıyor sana kız :)))
yoksa aklına sigara fılan gelecek

bosver ıste zamn gecıyor sana kız :)))
yoksa aklına sigara fılan gelecek

hhahaah aslında evet öyle.
bugünü öyle böyle geçiricem.

ev işi yaparken hep aklıma geliyor. çünkü alışkınım...
bi süpürüp.. doğru balkona.
bi silip doğru balkona...
bi çamaşır asıp, bi ütü yapıp.. bi bulaşık yerleştirip.. bi bilmemne yapıp... doğru balkona gidiyorum hep.
arada 'aman be yoruldum he, bi kahve yapıyım, yanında bi sigara yakıyım...' diyorum.
o sebeple, bugün bana iş güç yok. boş boş oturmaca deneyimi yaşıyorum. çokda zor değilmiş :)))

hhahaah aslında evet öyle.
bugünü öyle böyle geçiricem.

ev işi yaparken hep aklıma geliyor. çünkü alışkınım...
bi süpürüp.. doğru balkona.
bi silip doğru balkona...
bi çamaşır asıp, bi ütü yapıp.. bi bulaşık yerleştirip.. bi bilmemne yapıp... doğru balkona gidiyorum hep.
arada 'aman be yoruldum he, bi kahve yapıyım, yanında bi sigara yakıyım...' diyorum.
o sebeple, bugün bana iş güç yok. boş boş oturmaca deneyimi yaşıyorum. çokda zor değilmiş :)))

bundan sonra bos vaktın cok olacak inş ve o vakitleri kızın ve eşin için harcayacaksın :)))
boş boş oturmaya alış güzelim

aynen, oluyor böyle durumlar her evde muhakkak. ama bu ara bizim evde biraz sık olmaya başladı. o yüzden üzülüyorum.
ama üzüle üzüle de büzülemicem. bıraktım üzülmeyi, çeki düzen veriyorum şimdi kendime :)

http://...............................20-adet-ovulasyon-2-u-erken-gebelik-103732126

ben burdan aldım defnem. acaba link vermek yanlış mı oldu.
silerim gerekirse.
hatta ben daha önce de bundan almıştım birkaç kere.

hoşgeldin lilyum.

Linki goremedim canim bana ozelden linki atabilirsin bende ordan siparis vereyim

selam kizlar ben bu hafta hastaydim hep yattim kolumu kaldiracak halim yoktu.bugün biraz kendime geldim ama halsizlik devam ediyor.üsüttüm galiba basagrisi fiskirir tarzda kusmalar ve titreme vardi.hamile olunca daha direncsiz oluyoz galiba biriki güne düzelirim.gecmisi hic okuyamadim umarim herkes iyidir.kendinize iyi bakin ben biraz uzanayim görüsürüz yine.

Geçmiş olsun canım

sağolasın canım müsait olduğunda bioritmimize bakarmısın teyzesi bakalım ne diyor bebeğimin cinsiyeti için :34:
darısı başına defnem

canım benim: 14/01/1985
kocişin: 15/03/1984
ocak sonu şubat başı için bak bakalım bacum kızçe mi oğluş mu :49:

teyzesi yesin onu bakarım tabi annesi inşallah gönlündeki olur :16:

ocak sonu şubat başı bariz şekilde kıza yatkın bacım kıza yatkın günlerde hamiş kalmışsın :49:

Kızlar birde şu kafama takıldı yabancı sitelerde iki farklı çin takvimi var ...her site farklı takvim kullanıyor... Otamatik takvim hesabı yaptırdıgım zaman hamile kaldıgın ayı degil bir önceki ayı baz alıyor mesala şubatta hamile kaldıkya onlar ocakta hamile kalmışsın gibi hesap ediyorlar...

Canım ben çin takvimine çok inanıyorum ama yabancı sitelerdeki çin takvimi bende tutmuyor türk sitelerinde baktığımda bende ve yakınlarımda tutuyor canımmm

Kızlarrrr benim bozuk dediğim loboquik ovulasyon testlerimi az önce yaptım ikinci çizgi kop koyu çıktı uzayan akıntımda var yumurtluyorum galiba :52: acaba hatalı mıdır yoksa gerçekten yumurtuyor muyum? yalnız adetime 9 10 gün kaldı yani bu ay geç yumurtladım galiba böyle bir şey olabilir mi???

Defnemmm olmadi simdi :) ben erkek bebis icin ugrasiyorum.birde subat cin takv erkek o yuzden bu ay denemistim sen tutanlardan bilirsin yuzde kac bioritim :)

Defnemmm zaten her ay ayni gunlerde yumurtlamiyorsun bir iki gun farkediyorum sahsen benim adet tarihim aylik hic sasmaz ama yumt gunum hep bir gun once sonra degisti.ama labo test yokmu cok yanitti beni sonucta da kacirdim belki bilemiyorum.

Kızlarrrr benim bozuk dediğim loboquik ovulasyon testlerimi az önce yaptım ikinci çizgi kop koyu çıktı uzayan akıntımda var yumurtluyorum galiba :52: acaba hatalı mıdır yoksa gerçekten yumurtuyor muyum? yalnız adetime 9 10 gün kaldı yani bu ay geç yumurtladım galiba böyle bir şey olabilir mi???

sen bu ay deneme yapacakmısın canım bozuk cıkanlar oluyor testte ama bozuk oldugu belli oluyor zaten fot atma imkanın varsa yorumlardık kızlarla gec yumurtluyo olabilirsin benim düşükten sonra 13.gündü bu ay 15.gün oldu mesela teste güvenmezdim ama yumurta takibinede gittim gerci en son 12mm demişti .o yüzden hep hata verşyor diye bişey yok ama bi dahaki ay deneme yapacaksan gülen yüz al bence bende adet olursam gülen yüz alıcam.

Back
X