Süper Anneler - 2011

valla biz de dün gece bunu konuştuk eşimle.

'senin teorine göre, saçma sapan bi durum oluyor elif. ben dahil, yeryüzündeki tüm erkekler, tesadüfi olarak, tam yumurtlama zamanında ve derin ilişkiyle ve mükemmel spermlerle mi yapılmış? bu mudur yani? saçma sapan bişey yani bu. nerden biliyormuş benim annem yumurtlama zamanını, allahın dağında bayırında doğurmuş 3 tane erkek. ne biliyormuşlar yani tam vaktini, ne yiyip içeceklerini.. şanstır bu. saçmalamayın artık, yeter. söyle senin kızlara da, yanlış yoldasınız'
dedi.
size de not iletti :)

adam haklı bacım sağolsun bizide düşünmüş...
doğum haberı almışssın ne güzel sen ben apranax 1 yıldır debeleniyoruz yaaa.vazgecem artık erkek bebek sevdasından varsın kızımın bacısı olsun amnn offf..3. istersem oz mn düşerim yeniden sevdalara

Kızlar tabiki eskiler yöntem filan denenmemiş Rabbimde dilerse her şekilde verir zaten ama eskiden kanserden ölen okadar kişi vardı tedavisini bilmiyorlardı şimdi tedavisi var ama hastalık çok. Eskiden insanlar doğururdu yöntem denemeden şimdide yöntem çıktı insanlar zor hamile kalmaya başladı. Yani her şeyin bir dezavantajı var. Bu arada Teyze gelini ne yöntem denemiş?

2 ay boyunca alkali olmuşlar karı-koca.
saka su, limonlu soda, domates, karpuz, et.. falan.
kendisi sadece folik asit kullandı.
eşine, l-arginin ve folik asit ve çinko verdi.
yumurtlama gününü belirlemiş 3 ay boyunca takip etmiş kendisi. doktor-test mest yok yani. takribi bir yumurtlama günü belirlemiş, 13. günmüş. öncesinde 3 günlük perhiz yapmışlar.
13. gece tek ilişkiyle hamile kaldı.
2 ay diyetle alkali oldu yani, söylediğine göre. yumurta takibi yaptı kendince. tahminen 13. gününü belirlemiş. gece tek ilişki.

sonuçta hamile kaldı ilk denemesinde. bana öyle dedi yani. ve işte bu sabah doğurdu. 39+4 günlük, 4300 gr bir oğlu olmuş.

drısı başımıza gari :)

adam haklı bacım sağolsun bizide düşünmüş...
doğum haberı almışssın ne güzel sen ben apranax 1 yıldır debeleniyoruz yaaa.vazgecem artık erkek bebek sevdasından varsın kızımın bacısı olsun amnn offf..3. istersem oz mn düşerim yeniden sevdalara

valla ne 1 yılı ve eylül..
ben 2 senedir debeleniyorum.
şu son 10 aydır kesintisiz debeleniyorum. valla 1 sene olacak hakkatten.
artık yöntem değiştirip, çayır çimen moduna karar vermiştim...
işte karşıma şimdi de sperm sıkıntısı çıktı.

ay allahım, çok büyüksün yarabbim..... sen gör şu zavallı kullarını... yardımcı ol rabbim, en hayırlısını en uygun zamanda nasip et. amiiinnnnn

Valla biraz da taktigimiz icin olmuyor hamile kalamadik bile daha yada kaldik dusurduk ben dusuk yaptiktan sonra esim deneme deneme dedin hamile kaldin ama ne oldu rabbim verirse aliriz artik birak bu isleri dedi ama bakti ben devam ediyorum kocamda beni uzmemek adina susuyor.bu ayda olsaydi regl valla cumartesiden beri bogaz enfeksiyonu sonra girip ilacda kullanamiyorum yinede testler negatifte olsa insanda acabami oluyor.

yumurtlama gününü belirlemiş 3 ay boyunca takip etmiş kendisi. doktor-test mest yok yani. takribi bir yumurtlama günü belirlemiş, 13. günmüş. öncesinde 3 günlük perhiz yapmışlar.
2 ay diyetle alkali oldu yani, söylediğine göre. yumurta takibi yaptı kendince. tahminen 13. gününü belirlemiş. gece tek ilişki.

sonuçta hamile kaldı ilk denemesinde. bana öyle dedi yani. ve işte bu sabah doğurdu. 39+4 günlük, 4300 gr bir oğlu olmuş.

valla farklida bisey denememis hatta biz dahada abartarak deniyoruz rabbim veriyor iste.amin yaa darisi basimiza.gulu gule buyutsun

valla ne 1 yılı ve eylül..
ben 2 senedir debeleniyorum.
şu son 10 aydır kesintisiz debeleniyorum. valla 1 sene olacak hakkatten.
artık yöntem değiştirip, çayır çimen moduna karar vermiştim...
işte karşıma şimdi de sperm sıkıntısı çıktı.

ay allahım, çok büyüksün yarabbim..... sen gör şu zavallı kullarını... yardımcı ol rabbim, en hayırlısını en uygun zamanda nasip et. amiiinnnnn
aminnnnnnnn canım aminnnnnn

Valla biraz da taktigimiz icin olmuyor hamile kalamadik bile daha yada kaldik dusurduk ben dusuk yaptiktan sonra esim deneme deneme dedin hamile kaldin ama ne oldu rabbim verirse aliriz artik birak bu isleri dedi ama bakti ben devam ediyorum kocamda beni uzmemek adina susuyor.bu ayda olsaydi regl valla cumartesiden beri bogaz enfeksiyonu sonra girip ilacda kullanamiyorum yinede testler negatifte olsa insanda acabami oluyor.
umut, fakirin ekmeği :))
canım sen testini bugün tekrarla, negatifse umudu kes derim ben. boşa üzülme.
ilaçlarını hemen kullan, yumyum gününe kadar iyileşmeye bak bence.

valla farklida bisey denememis hatta biz dahada abartarak deniyoruz rabbim veriyor iste.amin yaa darisi basimiza.gulu gule buyutsun

amin.
yöntem möntem bahane... şans şahane! :)

ne varsa bahtında, o çıkacak karşına...

Amin Rabbim bizede nasip etsin inşallah. İnanarak dua edin Rabbim geri çevirmez inşallah

valla gijnij, allah biliyor..
kendimden çok, senin için dua ediyorum ben.
allahım bu sefer yüzünü güldürsün arkadaşım.
hepimize inşallah...

bu arada, benim kociş, akşam bana öyle, 'yanlış yoldasınız, söyle senin kızlara da, saçmalıyorsunuz' falan diyince...

ben de hemen yerine oturttum lafı :)

'tamam o zaman senin yöntemlerine geçelim öbür ay... kızı alırsak kucağımıza... üçüncü için kıbrısa götüreceksin beni, ayıklatıp oğluşu doğurtacaksın, ona göre' dedim.
cevap alamadım :)

Doktordayım şimdi bekliyorum. İnanın hiçbirşey değilde şu alttan muayene olma beni öldürecek.

offf valla aynı fikirdeyim gijnij.
bacakları açıp, o masada yatmak yok mu..... ne uyuz bi durum.
ama napalım arkadaşım, allah bizi kadın yaratmış. bakılacakları da içeri koymuş. mecburen, açıp içeri baktırıyoruz.

Allaha şükür, bakılacak, yorumlanacak, kullanılacak bir durumumuz var. hamdolsun, kullanıma açık ve baktırıp yorumlatabiliyoruz. Allah bundan da mahrum etmesin.

offf valla aynı fikirdeyim gijnij.
bacakları açıp, o masada yatmak yok mu..... ne uyuz bi durum.
ama napalım arkadaşım, allah bizi kadın yaratmış. bakılacakları da içeri koymuş. mecburen, açıp içeri baktırıyoruz.

Allaha şükür, bakılacak, yorumlanacak, kullanılacak bir durumumuz var. hamdolsun, kullanıma açık ve baktırıp yorumlatabiliyoruz. Allah bundan da mahrum etmesin.

Haklısın bacım mecbur katlanıyoruz. Eskiden sadece karından muayene ederlermiş şimdi ayrıntı herşeye bakıyorlar teşhisleri koyuyorlar.

Eşinede iyi laf demişsin gülü seven dikenine katlanır.

Kızlar çıktım Dr dan 1 solda 3 sağda yum varmış. Dr buradaki herşeyi anlattım dediki zaten yumurtanın tam çatladığı anı bulursak vajina zaten alkalı oluyor. Diet filan inanmıyorum eskiden dietmi vardı. Bu arada iğne verdi yum büyütüp çoğul gebelik olsun dedi. İki hastasına yapmış birinin iki kızı birinin üç kızı varmış birinin üçüz birinin ikiz oğlu olmuş resimleri gösterdi çok şirindiler. Ama dedim eğer yumlar birlikte oluşmazsa çatlamazsa bu ayı es geçicem diye bana güven dedi. Sen içini temiz tut Rabbim gönlüne göre versşn dedi. Bakalım çıktık bir alamete gidiyoruz nereye bakalım

Kızlar çıktım Dr dan 1 solda 3 sağda yum varmış. Dr buradaki herşeyi anlattım dediki zaten yumurtanın tam çatladığı anı bulursak vajina zaten alkalı oluyor. Diet filan inanmıyorum eskiden dietmi vardı. Bu arada iğne verdi yum büyütüp çoğul gebelik olsun dedi. İki hastasına yapmış birinin iki kızı birinin üç kızı varmış birinin üçüz birinin ikiz oğlu olmuş resimleri gösterdi çok şirindiler. Ama dedim eğer yumlar birlikte oluşmazsa çatlamazsa bu ayı es geçicem diye bana güven dedi. Sen içini temiz tut Rabbim gönlüne göre versşn dedi. Bakalım çıktık bir alamete gidiyoruz nereye bakalım

gijnij, sen kaçıncı günündesin bugün?
çoğul gebelik neden olacakki, ben onu anlamadım?

bu iğneden sonra, çoğul oğluş mu oluyormuş? ben anlamadım?
neymiş o iğne?

gijnij, sen kaçıncı günündesin bugün?
çoğul gebelik neden olacakki, ben onu anlamadım?

bu iğneden sonra, çoğul oğluş mu oluyormuş? ben anlamadım?
neymiş o iğne?

Yok kız hani ben ikiz istiyorumya klomen gibi bir iğne bu yine aynı yöntemle yum çat zamanı ile bir yerine iki veya üç bebek. İğnenin ismi menogan bu klomenden daha iyi dedi. Yumlar birbirine yakındı ölçüsü cuma yine gidicemde. Bu arada yine saat hesabı yaptı ona göre mutlaka saat 6 da iğneyi kullan dedi. Valla benimde kafam karıştı dur bakalım temizleneeyim ilk işim istihareye namazı kılmak

Yok kız hani ben ikiz istiyorumya klomen gibi bir iğne bu yine aynı yöntemle yum çat zamanı ile bir yerine iki veya üç bebek. İğnenin ismi menogan bu klomenden daha iyi dedi. Yumlar birbirine yakındı ölçüsü cuma yine gidicemde. Bu arada yine saat hesabı yaptı ona göre mutlaka saat 6 da iğneyi kullan dedi. Valla benimde kafam karıştı dur bakalım temizleneeyim ilk işim istihareye namazı kılmak

şu doktorun adını sanını versene kız bacım.
nerdeyse ben de bulayım

böyle hesaplı kitaplı doktor istiyorum ben de.
'bana güven, şunu kullan' diyenden sıkıldım valla. 'oluruna bırak biraz, yok öyle kız-erkek belirleme işi falan..' diyenden sıkıldım.

ben de bu doktorları denk getirmek istiyorum yaaa
yok mu Bursada bunun gibisi?

canım hadi bakalım hakkında hayırlıs olsun...
sana verdiği iğne klomenin işe yaramadığı durumlarda veriliyor yada tup bebk yapalacagı zaman cok yum gelişmesi için vweriliyor.ikiz oğluşların olsun bacımmm

kızlar bu ay banada dr klomen verdı dun kontrole gıttım cuma tekrar cagırdı.Ben düşük sonrası hormonlarıma bakılsın dıye gitmiştim dr sol yum tembel dedi :(((
bu ara tansiyonumla da başım dertte onun içinde dr a gidiyorum.dun de beyin mr ım çekildi.rabbim sonumuzu hayır etsin inş...
günlerdir yazmayım olumsuzluk olmasın topikte dedim ama neyse sizlede paylaşmak istedim.hiç umudum yok ama olurda hamiş olursam klomen fılan kullandığımı saklamış gibi olsun istemedim..

Son düzenleme:
canım hadi bakalım hakkında hayırlıs olsun...
sana verdiği iğne klomenin işe yaramadığı durumlarda veriliyor yada tup bebk yapalacagı zaman cok yum gelişmesi için vweriliyor.ikiz oğluşların olsun bacımmm

peki bu iğneyi almak ya da uygulamak için, mutlaka doktor kontrolü ve tavsiyesi mi lazım?
uygulama zamanını falan illaki doktor mu belirliyor.. yoksa kabaca bi zamanlama tayin edip, yaptırılabilir mi?
nedir ya bu?
kızlar.... bi taş attınız kuyuya... çıkarın bakalım :Ç)))

Back
X