Süper Anneler - 2011

Valla oyle dr bulmakkk cok zorrr burda kyserde meshur bir dr var ben erkek istyrum deyince bir hstsi benim 3 kizim var oyle yontem falan yok diye birde ustune azar isitmis :)

Bacım Dr da olsa bazen insanlar seni anlamadımı anlamıyor. Oysa ne olursa olsun herkesin fikrine saygı duymak lazım.

2 ay boyunca alkali olmuşlar karı-koca.
saka su, limonlu soda, domates, karpuz, et.. falan.
kendisi sadece folik asit kullandı.
eşine, l-arginin ve folik asit ve çinko verdi.
yumurtlama gününü belirlemiş 3 ay boyunca takip etmiş kendisi. doktor-test mest yok yani. takribi bir yumurtlama günü belirlemiş, 13. günmüş. öncesinde 3 günlük perhiz yapmışlar.
13. gece tek ilişkiyle hamile kaldı.
2 ay diyetle alkali oldu yani, söylediğine göre. yumurta takibi yaptı kendince. tahminen 13. gününü belirlemiş. gece tek ilişki.

sonuçta hamile kaldı ilk denemesinde. bana öyle dedi yani. ve işte bu sabah doğurdu. 39+4 günlük, 4300 gr bir oğlu olmuş.

drısı başımıza gari :)

valla ne 1 yılı ve eylül..
ben 2 senedir debeleniyorum.
şu son 10 aydır kesintisiz debeleniyorum. valla 1 sene olacak hakkatten.
artık yöntem değiştirip, çayır çimen moduna karar vermiştim...
işte karşıma şimdi de sperm sıkıntısı çıktı.

ay allahım, çok büyüksün yarabbim..... sen gör şu zavallı kullarını... yardımcı ol rabbim, en hayırlısını en uygun zamanda nasip et. amiiinnnnn

Peki bu arkadasinda cin takvimi rus takvimi vs tutuyor mu?

Kızlar çıktım Dr dan 1 solda 3 sağda yum varmış. Dr buradaki herşeyi anlattım dediki zaten yumurtanın tam çatladığı anı bulursak vajina zaten alkalı oluyor. Diet filan inanmıyorum eskiden dietmi vardı. Bu arada iğne verdi yum büyütüp çoğul gebelik olsun dedi. İki hastasına yapmış birinin iki kızı birinin üç kızı varmış birinin üçüz birinin ikiz oğlu olmuş resimleri gösterdi çok şirindiler. Ama dedim eğer yumlar birlikte oluşmazsa çatlamazsa bu ayı es geçicem diye bana güven dedi. Sen içini temiz tut Rabbim gönlüne göre versşn dedi. Bakalım çıktık bir alamete gidiyoruz nereye bakalım

Canim ins gonlunden gecen olur gercekten doktora masallah yani nerde boylesi bence bu sefer verdigi saatlere uy bari bacim bende artik bi kere denemeyecegim

kızlar bu ay banada dr klomen verdı dun kontrole gıttım cuma tekrar cagırdı.Ben düşük sonrası hormonlarıma bakılsın dıye gitmiştim dr sol yum tembel dedi :(((
bu ara tansiyonumla da başım dertte onun içinde dr a gidiyorum.dun de beyin mr ım çekildi.rabbim sonumuzu hayır etsin inş...
günlerdir yazmayım olumsuzluk olmasın topikte dedim ama neyse sizlede paylaşmak istedim.hiç umudum yok ama olurda hamiş olursam klomen fılan kullandığımı saklamış gibi olsun istemedim..
Canim cok gecmis olsun rabbim caresiz dert vermesin.ins mr da bisey cikmaz olumlu olur hersey.dusukten sonra ya hemen hamile kanirmis ara vermeden denemek lazimmis yada zor hamile kalinirmis aynen kasimda doktorum dene dedi ben denemedim ustunden kac ay gecti bu ayda olmazsa martta denemeyecegim ins en kisa zamanda hamis haberini verirsin klomen ise yara umarim kist olmaz.klomen kullanilmasada kist oluyor aralikta benim olusan iki yumurtam kiste donustu.bi sonraki ay duzeliyor hayirlisi olsun canim hakkimizda.

Canim bende cin takvimine inaniyorum rus takvi mine degilde kizimda tuttu bu ay olmazsa bende erteliyorum nisan yada mayisa bacim musayit olunca bi baksan bioritme benim nisan ve mayis icin sana zahmet 23.01.1984

Son düzenleme:
Kullananlar kullanacak olanlar tavsiyeniz varmi gijnij bacim sen almistin kullanda bi fikir ver bize.

Son düzenleme:
Canim bende cin takvimine inaniyorum rus takvi mine degilde kizimda tuttu bu ay olmazsa bende erteliyorum nisan yada mayisa bacim musayit olunca bi baksan bioritme benim nisan ve mayis icin sana zahmet 23.01.1984

bakayım canım :)

nisan ayı: 1-16 kıza yatkın, 17-25 erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın canım
mayıs ayı: 1-9 kıza yatkın, 10- 20 erkeğe yatkın 21 ve sonrası kıza yatkınn :)

bakayım canım :)

nisan ayı: 1-16 kıza yatkın, 17-25 erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın canım
mayıs ayı: 1-9 kıza yatkın, 10- 20 erkeğe yatkın 21 ve sonrası kıza yatkınn :)

Tsk ederim canim nisan yada mayisa kaldi sanirim yaptigim her test negatif yarin bat gunum hayirlisi bakalim

canım ben kullanmadım ama çok araştırdım en güzeli laboquik tabi içinde bozuk olmaan hepsi düzgün olan paketini yakalarsan :) gülen yüzden de çok memnunlar doğru sonuç verdiğini düşünüyorlar.

Bende laboquik 20 paketlerinden aldim simdiye kadar ama cizgiyle olmayacak anlasildi 2 aydir sagol canim

Canim senin doktorun bu konularda hem bilgili hem anlayisli sanirim su sag yumurtalik sol yumurtalik olayini bi sorsana ben dusuk yaptigimda sag yumurtalikti ama aylardir hep sol catliyor valla ins bu ay hasta olurum sol yumurtalikti benim gozumu karalttim denedim.

Back
X