Süper Anneler - 2011

Sağol bacım Rabbim hepimize nasip etsin gönlümüz'dekini inşallah

Amin canim inan kendim kadar seninde oglun olmasini istiyorum ben etraf baskisi oglu olan akrabalarimin hava atmasi kuzenimin 1 oglu var ikinci ogluna hamile sen kaldin bi kizla bi kiz daha dogurursun diyor

kızlar bu ay banada dr klomen verdı dun kontrole gıttım cuma tekrar cagırdı.Ben düşük sonrası hormonlarıma bakılsın dıye gitmiştim dr sol yum tembel dedi :(((
bu ara tansiyonumla da başım dertte onun içinde dr a gidiyorum.dun de beyin mr ım çekildi.rabbim sonumuzu hayır etsin inş...
günlerdir yazmayım olumsuzluk olmasın topikte dedim ama neyse sizlede paylaşmak istedim.hiç umudum yok ama olurda hamiş olursam klomen fılan kullandığımı saklamış gibi olsun istemedim..

Yeni okudum geçmiş olsun canım Allah önce bizlere sağlık versin canim birde tansiyon psikolojikte olabilir bebek falan derken stres oluyoz

Canim senin doktorun bu konularda hem bilgili hem anlayisli sanirim su sag yumurtalik sol yumurtalik olayini bi sorsana ben dusuk yaptigimda sag yumurtalikti ama aylardir hep sol catliyor valla ins bu ay hasta olurum sol yumurtalikti benim gozumu karalttim denedim.
Öncelikle eşimin telinden giriyorum yanlış yazı olursa af ola. Ben onu çok önceden sormuştum kesinlikle öyle birşey yok ne hastalar gördüm soldan oğlu olanı sağdan kızı olanı hiç alakası yok. Bu arada doktorum baya yaşlı ve deneyimli biri. Bu arada spermler yuma 7 saatte ulaşıyormuş orgazm olunca 4 saatte ulaşıyormuş. Orgazm olurken vajina alakalı olmaz sadece o an üretilen sıvı spermlerin daha hızlı geçmesine izin veriyor. Şu diet olayını sordum hiç alakası yok erkeklerin spermleri yedeklerinden oluşuyor erkek için deseydik mantıklı ki genelde erkeklerin spermleride ph 7.5 gibidir ona bile gerek yok. Ama kadının yediklerinin vajina ile alakası yok ha idrarı alkalı olur ama vajinada olması imkansız. Vajina'nın alkalı olması yumurtanın tam çatladığı an vajinanın ürettiği cervical mukus yani akıntı alkalo yapıyor zaten önemli olan o anı yakalamak. İlk çatladığı anı bulmak önemli.

Kızlar çıktım Dr dan 1 solda 3 sağda yum varmış. Dr buradaki herşeyi anlattım dediki zaten yumurtanın tam çatladığı anı bulursak vajina zaten alkalı oluyor. Diet filan inanmıyorum eskiden dietmi vardı. Bu arada iğne verdi yum büyütüp çoğul gebelik olsun dedi. İki hastasına yapmış birinin iki kızı birinin üç kızı varmış birinin üçüz birinin ikiz oğlu olmuş resimleri gösterdi çok şirindiler. Ama dedim eğer yumlar birlikte oluşmazsa çatlamazsa bu ayı es geçicem diye bana güven dedi. Sen içini temiz tut Rabbim gönlüne göre versşn dedi. Bakalım çıktık bir alamete gidiyoruz nereye bakalım

Ayy cok heyecanlandim umarım ikiz oglan olur :-)

Amin canim inan kendim kadar seninde oglun olmasini istiyorum ben etraf baskisi oglu olan akrabalarimin hava atmasi kuzenimin 1 oglu var ikinci ogluna hamile sen kaldin bi kizla bi kiz daha dogurursun diyor

angel canim ayni dert bendede var oglu olanlarin havasindan sIkIldim benimde 3 kizim var baski olmasa inanki yapmam yeter 3 bebe derim evlat evlattir kizi oglu yoktur ama olmuyor hergün birsey duyup üzülmekten yoruldum kizim 1 yasinda cok kararsizim tekrar denemekte ama umudum deneyenlerin oglu olur insallah bende tekrar denerim

Öncelikle eşimin telinden giriyorum yanlış yazı olursa af ola. Ben onu çok önceden sormuştum kesinlikle öyle birşey yok ne hastalar gördüm soldan oğlu olanı sağdan kızı olanı hiç alakası yok. Bu arada doktorum baya yaşlı ve deneyimli biri. Bu arada spermler yuma 7 saatte ulaşıyormuş orgazm olunca 4 saatte ulaşıyormuş. Orgazm olurken vajina alakalı olmaz sadece o an üretilen sıvı spermlerin daha hızlı geçmesine izin veriyor. Şu diet olayını sordum hiç alakası yok erkeklerin spermleri yedeklerinden oluşuyor erkek için deseydik mantıklı ki genelde erkeklerin spermleride ph 7.5 gibidir ona bile gerek yok. Ama kadının yediklerinin vajina ile alakası yok ha idrarı alkalı olur ama vajinada olması imkansız. Vajina'nın alkalı olması yumurtanın tam çatladığı an vajinanın ürettiği cervical mukus yani akıntı alkalo yapıyor zaten önemli olan o anı yakalamak. İlk çatladığı anı bulmak önemli.

Ha birde genelde diet yapanların bebek tutturmaları dahada zorlaşıyor çünkü diet vücud dengesini değiştiriyor dedi. Birde bazı kadınların sıvısı az olduğundan vajina asidik kalabilir öyle olanlar vajinal duş deneyebilir ama çok az abartmadan tabiki o şekilde tutturmak zor ama Allah isterse her şekilde olur dedi. Başka şeylerde aklıma gelirse yazarım yine. Sizşnde aklınıza takılan varsa söyleyin cuma günü gitcem sorarım.

Anladim canim ne bileyim herkes baska topiklerdede sag sol olayini hep sagda diyorlar erkek bebe icin ne guzel ya valla istanbulda olmak isterdim valla biz suan sivastayiz ve tayinciyiz yaza baska yer doktor bulmak cok onemli gercekten rabbim doktor konusunda yuzune bakmis valla.diyete bende artik takmiyorum gercekten catlama anini yakalamak sorun bende tel yaziyorum canim anlasiiliyor harflerden sorun degil canim

Anladim canim ne bileyim herkes baska topiklerdede sag sol olayini hep sagda diyorlar erkek bebe icin ne guzel ya valla istanbulda olmak isterdim valla biz suan sivastayiz ve tayinciyiz yaza baska yer doktor bulmak cok onemli gercekten rabbim doktor konusunda yuzune bakmis valla.diyete bende artik takmiyorum gercekten catlama anini yakalamak sorun bende tel yaziyorum canim anlasiiliyor harflerden sorun degil canim

Defnem demiştiki bir akrabaları sol yumurtası alınmış ama kadının kızıda var oğluda. Yanlışsam Defnem sen düzelt

Gercektende oglan doguran ssnirsin kulce altin yumurtladi oyle kiymetli ;) ikinci kizima bir ark gozaydina geldiginde pasam diye sevdi sonrada pardon aliskanlik benim 2 oglan varya deyip guldu hicbisey diyememistim...

angel canim ayni dert bendede var oglu olanlarin havasindan sIkIldim benimde 3 kizim var baski olmasa inanki yapmam yeter 3 bebe derim evlat evlattir kizi oglu yoktur ama olmuyor hergün birsey duyup üzülmekten yoruldum kizim 1 yasinda cok kararsizim tekrar denemekte ama umudum deneyenlerin oglu olur insallah bende tekrar denerim

Aynen yaa evlat evlattir ama iste insanin psikolojisi bozuluyor allahtan eltilerimin kizlari var gorumcemin iki oglu var.rabbim goruyor oglu olupta havasini atanlari.esim kiziyor bosver konusan konussun diyor is arkadasim destek olmaya calisiyor sen iki unv bitirmis insansin ne takiliyorsun diyor kiz evlat kadar hayirlisi yok ama bu is okumayla olmuyor ki insanin icini yakiyorlar ettikleri laflardan ignelemeyi birak direk lafi soyluyorlar hatta biri 2 oglu vardi 3 hamileydi dedim belki kiz olur dedi buda erkek olur benim kizim olmaz ve oglu oldu zaten.gelde kizma icin yanmasin

Aslinda ben cinsel perhiz konusunu merak ediyorum canim sorarmisin.ben uyamadim çünkü hepsi tamam da bir gun oncede korunmali olmustu spermleri etkiliyormi acaba sorarmisin

Gercektende oglan doguran ssnirsin kulce altin yumurtladi oyle kiymetli ;) ikinci kizima bir ark gozaydina geldiginde pasam diye sevdi sonrada pardon aliskanlik benim 2 oglan varya deyip guldu hicbisey diyememistim...

Ah ah ben kendilerimi anlatmak bile istemiyorum. Kalpleri çeviren Allah. Rabbim kalplerini düzeltsin inşallah.

Aslinda ben cinsel perhiz konusunu merak ediyorum canim sorarmisin.ben uyamadim çünkü hepsi tamam da bir gun oncede korunmali olmustu spermleri etkiliyormi acaba sorarmisin

Canım geçen yAptığımızda bana 4 günlük perhiz vermişti biriksin ddiye en fazla 6 en az 3 gün olması lazım demişti.

Canım geçen yAptığımızda bana 4 günlük perhiz vermişti biriksin ddiye en fazla 6 en az 3 gün olması lazım demişti.

Nette de oyle yaziyordu.yum aslinda 2 gun sonra catlamasi gerekiyordu ama baktim agrim var testde de cizggiyi gorunce kacirmayim demistim neyse bakalim hakkimda hayirlisi belki buda Allahtan.sen 4 ay takip et cin takv cizgidiydi gunuydu sonra tam o ay farkli zamanda olsun oda tutsun yapacak bisey yok.

Ya iste bi ornek daha insan etkileniyor valla rabbim hava attiklarinindan veriyor imtihanlari ni haberleri yok ben her hava atan olunca diyorum zaten rabbim verende sensin alanda sensin banada nasip et diyorum sabir arkadaslar sabir

Back
X