Peki bu arkadasinda cin takvimi rus takvimi vs tutuyor mu?
valla bizim gelin, inanmıyormuş o takvimlere. hiç bakmamış, öyle dedi akşam.
gittik ziyarete hastahaneye..
'naptın sen, vaz mı geçtin bebek meselesinden.. hadi çabuk düşün taşın, yap bi minnoş, benimkine arkadaş olsun' dedi.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bağırasım geliyor.
ama temiz kalpla söyledi, iyi kızdır, bi fesatlık yok ortada yani :)
selam herkese.kizlar ben iyilestimde kac gündür evle ilgileniyorum.bir süredir isleri salmistim.pazartesi cati katindan basladim alt kata daha yeni indim daha bitmedi kafamdaki isler.laptopu aciyim hem size bir bakiyim hemde müzik dinleyim dedim.offfff cok sayfa birikmis:18: sanirim okuyamiycam

keske biri özet gecse
kiz yumurtlamayi kacirmissin.hani test yapacaktin sen bu ay düzenli sekilde?neyse vardir bir hayir zaten diyodun sposlarda problem var diye.sposlar düzelsin deneme yaparsin canim.
sultanım, sen nerdesin kız kaç zamandır.... merak ettiriyon kendini...
bebiş nasıl? daha öğrenemedik mi yahu şu sıpanın cinsiyetini.. haftaya demişsin..
bekliyoruz sabırla... sendeki sabır da neymiş mübarek.. hayranım :) nasıl bekliyorsun maşallah :)
ben bu ay, şoklardaydım şah'çım, o sebeple ne yaptığımı hiç bilemedim.
tam testlere başlama zamanım geldiğinde, spoşlardaki sıkıntılı durumu öğrendik. onun şoku ve çözüm arayışlarım arasında... testlerden vazgeçtim. bir de onunla sinirlerimi bozmıyım dedim.
ama bi baktım, o aylardır bekleyip bulamadığım akıntıyı bu ay buluverdim birden.. şaşırdım ve yumyumu kaçırdığım için çok üzüldüm gerçekten.
neyse, deşmeyelim benim yaramı :)))
önümüzdeki maçlara bakıcaz gari artıkın :)))