Süper Anneler - 2011

Bacım Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bugün umreye giden arkadaşım döndü onu görmeye gittim çok hüzünlüydü oradan dönmenin vermiş olduğu burukluk vardı. Hepimize dua etmiş gittiği her yerde hiç unutmadım hep aklıma geldi tek tek dua ettim dedi. Rabbim kabul etsin inşallah.
arkadşından da senden de allh razı olsun canım...
yaptın tutmadı demek pozitif çıksa bile çatlamamışda olabilir

tutmadı canım ama silinmeyide gördüm ben o ay ama olmadı.seninki tutmuştur inş

kızlar sabah kontrolüm vardı .2 yumum var 14 ve 15 mm.salı günü sabah tekrar cagırdı.yumlar yavaş gelişiyor dedi klomene rağmen hızlı gelişme sağlanamadı stres yaptın ondan olmuş olabılır dedi...benden haberle böyle...

kızlar sabah kontrolüm vardı .2 yumum var 14 ve 15 mm.salı günü sabah tekrar cagırdı.yumlar yavaş gelişiyor dedi klomene rağmen hızlı gelişme sağlanamadı stres yaptın ondan olmuş olabılır dedi...benden haberle böyle...

günaydin canim.bol bol kuru incir ye.strestende olabilir evet stres herseyi etkiliyo gercekten.sen mr a canini sIktin ondan olmustur belki.

Bacım senin klomenle kaçıncı günün. Bende adetin 4. Günü gitmiştim 8 mm di bugünde 7. Gün bakalım kaç olmuş

Evet canm zaten yazdim alta buradan bir topikten alinti sen bulmussun zatenbirde tecrübeyle sabittir L-carnitin diye yagyakici bir hap var ilk oğlumda Esim ondan kullaniyorken hamile kaldim sperm hizini arttiritormus tesadüfen öğrendim hatta burada içeriğini paylasmistim geçmişte vardir.

ben şu anda l-arginin kullanıyorum eşime.
bu kutuyu bitirince, l-carnitine geçerim.
bi de bunu versem, adamın karaciğeri iflas edecek artık.
hap şap ilaç... bıktı 10 gün içinde valla :)))

L carnitin mi l argenin mi canim hangisini kullanayim? Birde esinin kullandigi gnc mi marka mi eger oyleyse hangisi bir kac tane l carnitin varda?

ben l-arginin kullanıyorum şimdilik, bu kutu bitince l-carnitin alıcam.
solgar kullanıyorum ben.

ah eylül ya, o stresi napmak lazım?
bi paket yapıp atıvermek lazım...
nasıl olacak bilemiyorum, şu stres çok fena illet.

Kızlar günaydın benimde bugün Doktor kontrolüm var sormak istediğiniz birşey varmı?

var var var
bana bursada kafa dengi doktor soracaksın?

naber şekerim?

Bu uzun noktaları anlamadım canım devamı ne...
gijnij açıklamış canım karakter az olunca noktayla tamamladım...
Bacım senin klomenle kaçıncı günün. Bende adetin 4. Günü gitmiştim 8 mm di bugünde 7. Gün bakalım kaç olmuş

canım ben adetın 3. gunu klomen kullanmaya başladım 5 gun ıctım .adetın 8.gunu cok gelişmemişti 8 mm dı yum.bugun 12. gunumdu 14*15 mm arası dedi...ama senınkı iğne olduğu için daha cok buyumuştur...
benım yum klomene cvp vermdı günlük 1.5-2 mm buyuormus zaten benımkıde 1.5 mm buyumuş günlük olarak

ben şu anda l-arginin kullanıyorum eşime.
bu kutuyu bitirince, l-carnitine geçerim.
bi de bunu versem, adamın karaciğeri iflas edecek artık.
hap şap ilaç... bıktı 10 gün içinde valla :)))

ben l-arginin kullanıyorum şimdilik, bu kutu bitince l-carnitin alıcam.
solgar kullanıyorum ben.

ah eylül ya, o stresi napmak lazım?
bi paket yapıp atıvermek lazım...
nasıl olacak bilemiyorum, şu stres çok fena illet.

var var var
bana bursada kafa dengi doktor soracaksın?

naber şekerim?

ay canım benım bu hafta fenaydı dr yum yavaş gelısyor dedı ona sınır oldum sonra mr fılan derken baya stres oldummm..atsam kim alırkı stresı kız?

ay canım benım bu hafta fenaydı dr yum yavaş gelısyor dedı ona sınır oldum sonra mr fılan derken baya stres oldummm..atsam kim alırkı stresı kız?

:)) at sen bana şekercim, ben tutuverem... şu bizim bahçede kocaman havuz var, o havuza atarım. gönder gelsin arkadaşım :)))

şaka bi tarafa, haklısın eylül, sen de bu hafta epey gerildin. en çok da mr meselesi sıkıntıya sokmuştur muhakkak. neyse, az kaldı, ''haftaya alıcam sonucu'' diyordun, bak.. 'haftaya' oldu bile :) inşallah tertemiz sonucunu alıcaksın, gelip bize de müjdeyi vereceksin.
yumurta konusuna takılma... tamamen psikolojik.
mr falan derken.. kendini zaten hazır hissetmedin. o sebeple, mekanizma da ona göre işledi arkadaşım.
takma kafana, bi rahatla, kendini sal azıcık.. haftaya rahatlayacaksın nasipse. ondan sonra toparlar fizyolojin de kendini.

ama sen yine de, kuru incir ye, günde 5-6 tane tüketmeye bak canım.
hatta kaynat suyunu iç, kaynamış incirleri de ye. daha faydalı yumyum konusunda.
hurmayı da ihmal etmemeye çalış arkadaşım.
ama kafaya da takma, normal.

ya bu apranaxx ne oldu kızlar ya?
face'ini bilen var mı?
bi bakalım..

Alev, sen bilirsin bacım.. apranaxx'ın face'i neydi?

ay benim yine tansiyonum fırlayacak bu forumda.
ben kaçıyorum kızlar.

sinirlerim bozuluyor.
bi çıkıyorum topikten, mesajlarıma bakıyım diye...
tak atılmışım, yeniden giriyorum şifre mifreyle...
bi bakıyorum, son yazdığım mesajlar yok... son 1-2 sayfayı hiç görmüyorum.
deli olucam.
günlerdir böyle.
ben çıktım, saonra uğrarım yine kızlar.
tepem atıyor.

Back
X