Süper Anneler - 2011

sağolasın çifter çifter pipili dogurursun inşallah:49:

Bacım Allah razı olsun. Rabbim sanada güzel sağlıklı salih uzun ömürlü her iki dünyadada hayrını göreceğin biz kız evlat nasip etsin. Ben bundan bir ay önce yine doktora gitmiştim orada kayseriden gelen bir hasta vardı böyle bir çanta dolusu tahlil ile gelmişti o gittikten sonra ben girdim doktor onun dosyayı inceliyordu bak dedi bu kadın 12 doğum yapmış ama hiçbiri Canlı değil be neler neler çekmiş dedi. Şimdi onu araştırmaya sokacağız bakalım inşallah bir bebeği olur diye. Eğer sende düşünürsen önce çok iyi bir Doktor ile görüşmen durumunu anlatman ve seni takip ederek doğurmayı düşün. İnan nana kız evladı gibisi yok. Bakma biz sırf aile baskısından dolayı erkek diyoruz yoksa kız gibisi olamaz.

Kuaförden geldim. Kuaför arkadaş ile laf arasında bu takip işini falan konuştuk kadın meğerse oda yaptırmış. Ve yum çatlamış ilişki olmuş 3 saat sonra tekrar bir ilişki onunda doktoru demişki perhiz olunca zaten spermlerin hepsi bir defada boşalmazmış. Ve sonuç oğlu var.ama diet filan hiç yapmamışlar doktor eşine sadece takviye olarak Evicap vermiş okadar

Bacım Allah razı olsun. Rabbim sanada güzel sağlıklı salih uzun ömürlü her iki dünyadada hayrını göreceğin biz kız evlat nasip etsin. Ben bundan bir ay önce yine doktora gitmiştim orada kayseriden gelen bir hasta vardı böyle bir çanta dolusu tahlil ile gelmişti o gittikten sonra ben girdim doktor onun dosyayı inceliyordu bak dedi bu kadın 12 doğum yapmış ama hiçbiri Canlı değil be neler neler çekmiş dedi. Şimdi onu araştırmaya sokacağız bakalım inşallah bir bebeği olur diye. Eğer sende düşünürsen önce çok iyi bir Doktor ile görüşmen durumunu anlatman ve seni takip ederek doğurmayı düşün. İnan nana kız evladı gibisi yok. Bakma biz sırf aile baskısından dolayı erkek diyoruz yoksa kız gibisi olamaz.

Allah olmayanlara tattirsin once evlat sahibi olmak isteyipte olamayan o kadar çok kişi var ki çok şükür allahima bana nasip etti ama iste insanoğlu hep olmayani ister biz iki kiz kardeşiz annenin eli ayagi gibiyiz bende çok istedim bu duyguyu yasamayi iki seferdir nasip olmadi
Ben İstanbul da değilim sakaryadayim burada da takip yapicak doktor yok ne yazik ki kontrol için bile guvenecek birinibulamadim dogrusu...

Bacım Allah sizdende razı olsun. Burada birbirimize ettiğimiz dualar bile bize yeter. Doktora test aldığımı yapacağımıda söyledim yap dedi benim için fark etmez. Ben her şekilde tam çat anını bulurum dedi. Benden önce bir hastasına takip yapmış onunda 3 kızı varmış kadın aydından gelmiş doğal yoldan ve ilk denemeden tuttu dedi. Şimdi haber bekliyorum bakalım cinsiyet ne zaman belli olacak dedi. Dedimki ultrason resmini bize göster bizim facede grup var nub teorisine göre cinsiyet belirleme biz yorumlarız ya diyor senden öğreneceğim ne kadar çok şey var :) bizde profesör olduk ta kimsenin haberi yok. Pazartesi yine kontrolüm var iyice düşünün soruları yazıp gidince sorayım

aynen bacım yaaa valla artık onu arastır bunu arastır.inan sivastayım ama ben bile düşünüyorum senin doktorunu rahatsızlıgımdan dolayı bu son sansım bu sene 1 için izin verdiler sonrasında zaten bi yavrum var kendimi riske atamam sivasta varmı yada kayseride tanıdıgı diyecegim kayseriden bile ona gelmişler cok aklım karıstı yaa hastaneyemi gidiyorsun canım yoksa özelmi ne kadar ücreti felan gelsemmi düşünmeye basladım valla

aynen bacım yaaa valla artık onu arastır bunu arastır.inan sivastayım ama ben bile düşünüyorum senin doktorunu rahatsızlıgımdan dolayı bu son sansım bu sene 1 için izin verdiler sonrasında zaten bi yavrum var kendimi riske atamam sivasta varmı yada kayseride tanıdıgı diyecegim kayseriden bile ona gelmişler cok aklım karıstı yaa hastaneyemi gidiyorsun canım yoksa özelmi ne kadar ücreti felan gelsemmi düşünmeye basladım valla

Valla bacım ben orada çok kişi gördüm başla şehirlerden gelenleri yani özelemi alıyor hastaneyemi bilmiyorum. İstersen sorayım bi bakalım ne dicek. Birde tam hikayeni bilmediğim için açıkçası ne dicem onuda bilmiyorum. İstersen ara bir konuş o sana daha iyi bilgi verir. Ona göre karar verirsin

Kizlar bu ilk olma olayi bu kadar onemlimi gerci eskiden ne takip vardi ne dr koyde kentte.bir once su haftalar gecsede cinsiyeti ogrensem dusun dusun cok geriliyorum :50:

Sen ne zaman yapican denemeyi benim doktor yum takibi yapicak ama erkek bebek olayina inanmiyo öyle gijnijin gibi saat vermiyo bu ay gidicem ise yararsa doktoru sana söyliyim istersen

adetten 2 gün sonra mı? yumyum zamanı falan değil yani... hem de tam bildiğimizin tersi şekildeki ilişkiyle....
ama bildiğimizi doğrulayan tek şey, önce senin orgazm olmuş olman.

olacaksa her şekilde oluyormuş demekki kızlar..
bakın, ne vakti tutmuş, ne pozisyonu.... olacaksa oluyor yani :)

OLACAK OLURSA DEDİĞİN GİBİ HER ŞEKİLDE OLUR BEN KIZ BEBEK İSTİYORUM mesela kız bebek için adwetten hemen sonra sık ilişki üst poziyon diyorlar ama ben bu şekilde oğluma hamile kaldım :)

adetten 2 gün sonra mı? yumyum zamanı falan değil yani... hem de tam bildiğimizin tersi şekildeki ilişkiyle....

evet yum yum zamanıda degil biz aklımız sıra adetten hemen hamile kalma olasılıgı olmaz hemde üstteyken dedim ve ilk defa o ay korunmasız oldu zaten hamnile oldugumu ögrendigimde şok olmuştum

kızlar kimse yok biliyorum ama sabah okursunuz artık 1 saattir iki kere wc ye gittim tuv.kağıdında pembe kahve arası leke gördüm hatta söylemesi zor peçeteyi rulo yapıp acık içeri soktum baya bulandı adetime 3.4 gün var normalde adet öncesi leke gelmez bende birden sökülürüm ...sizler bir kaç doğum yaptınız bu hamilelik belirtisi olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum lütfen...

canım ya çok üzüldüm prenseste düşürdü bebeğini neden oluyor acaba hamileyim yazan düşük yapıyor.Nazar mı değiyor acaba anlamadım ki kıskançlıktan değil aman haa annenin de bebeğine nazarı çok geçermiş yanlış anlaşılmasın....biraz dinlen yine olur arkadaşım durmak yok yola devam vardır bir hayır

canım nazar falan değil...etrafımdada öyle düşükler çok...ben radyasyon ve doğal beslenmememize bağlıyorum...gebelikler bir tuaf oldu artık...benim bu 5. gebeliğimdi 3 kızım var canlarım... birde 4 aylık düşük oğlum var ,bununda erkek olabileceğini düşünüyorm belkide erkeklerim yaşamıyo...:43::43::43::43::55::55::55::55:

canım nazar falan değil...etrafımdada öyle düşükler çok...ben radyasyon ve doğal beslenmememize bağlıyorum...gebelikler bir tuaf oldu artık...benim bu 5. gebeliğimdi 3 kızım var canlarım... birde 4 aylık düşük oğlum var ,bununda erkek olabileceğini düşünüyorm belkide erkeklerim yaşamıyo...:43::43::43::43::55::55::55::55:
yok canım öyle düşünme sen olacak Allahın izniyle bir tosun sana bir tosun bana adetten önce lekelenme yani yerleşme kanaması olduğunda erkek bebek olma ihtimali varmış doğrumu sence

bilmiyorumki araştırıyorum bende yarında pazar eczaneler kapalı test alırdım ama bakalım devam edecekmi az önce bir yerde kk de okudum......ben doktoruma sormştm bu kahverengi akıntıyı . çok kahve rengi deil ama koyu kokusuz akıntı. doktor dediki bazı bebekler yerini temizler buda erkek bebekler olur genellkle dedi. ama kız bebeklerde yaparmş. ama bnm bebeğim erkek miş sonrada onu öğrendim. şimdide 39+1 haflık hamileyim doğurdm doğurcam Allahın izniyle.diye yazmış kız insanda umutlanıyor işte Allahımdan tek dileğim ben kızıma hamileyken ak sakallı bir amca bana erkek bebek veriyordu adı muhammed olacak demişti oğlum olursa muhammed koyacağım ama hamilemiyim henüz belli değil

bencede en önemli olay orgazmda bitiyor düşük olan oğlanda orgazm olmuşdum...3 numaralı kızımda orgazm olmamışdım...bilerek bi teyze öyle demişti bana ...bende uydum ona ...şimdiki düşüğümdede orgazm olmuştum cinsel perhiz ve tek ilişkyle kalmıştım...????

bilmiyorumki araştırıyorum bende yarında pazar eczaneler kapalı test alırdım ama bakalım devam edecekmi az önce bir yerde kk de okudum......ben doktoruma sormştm bu kahverengi akıntıyı . çok kahve rengi deil ama koyu kokusuz akıntı. doktor dediki bazı bebekler yerini temizler buda erkek bebekler olur genellkle dedi. ama kız bebeklerde yaparmş. ama bnm bebeğim erkek miş sonrada onu öğrendim. şimdide 39+1 haflık hamileyim doğurdm doğurcam Allahın izniyle.diye yazmış kız insanda umutlanıyor işte Allahımdan tek dileğim ben kızıma hamileyken ak sakallı bir amca bana erkek bebek veriyordu adı muhammed olacak demişti oğlum olursa muhammed koyacağım ama hamilemiyim henüz belli değil

senin halvet geceni hatırlıyorum...mutlaka tutmuştur mayan ...belkide bebişin rahmine düşdüde o leke ondandır...genelde erkek bebeklerde üstüne görme diyolar halk dilinde bu lekeye...erkek olma ihtimalin yüksek canımın içi allahım sevindirsin seni inşanlah...çok heyecan yapma oluruna bırak,erkek bebişler anne karnında narin oluyorlar...çok dikkatli ol ...ben yaptım sen yapma....ben demiştim şubat ayı çok bereketli olcak diye herkez hamiş olcak inşnlh...ben benimkini yollara verdim...ah ah ah ....

Back
X