- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #49.621
Gijnij istanbulun hangi semtinde bu doktor güngören e yakın mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gijnij istanbulun hangi semtinde bu doktor güngören e yakın mi canım
Canım beni düşündüğünüz için teşekkürler yarın test yapacağım ilk size haber vereceğim söz tuba en önce sen öğrencen Allahın izniyle sonra erkek ismi düşüncez senin oğlana Amiiiin Allahım inşallah
Valla ne olacak bile düzenlerimiz şaştı bende sözde dok.gittim ulan sorana hangi tarafta kaç mm.diye çok salagim yaa hiç hissetmedim yum.larda birşey geçen aylarda çatır çatır anlıyordum akıntı ve ağrı ile sağdaya yum.zong zong sızlıyor du ama bu ay tık yoktu tamamen psikolojik diyorum ben akışına bırakmak en güzeli
sagol bacım yaaa.allah razı olsun bu arada bende tutarmı bakalım demişsin ya valla en azından diger doktorlar gibi degil doktorun ..bu bi şans bak sayende biz bile sorularımaza yanıt alıyoruz.canım sen elinden geleni yapıyorsun yapıyoruz rabbimde bir gün muradımıza erdirecek inş
Bacım ne var biliyormusun Önce Allah'ın istemesi önemli. Rabbim dilerse zaten her şekilde verir. Belki bizede bu şekilde verecekbbelkide vermeyecek onu bilemiyoruz. O yüzden sebeplere çok takılmamak lazım ama işte insanız herşeyi denemek istiyoruz. İnşallah Rabbim nasibimize ol desin oluversin inşallah
aynen bakmayacağım diyorum ama kemiriyor kafamı yineaynen ya düzen kalmadı valla bakalım ben bu ayı es gecicem zaten o yüzden kullanıcam bişeyler sogandı incirdi hurmaydı.yarıninş cift çizgiyi görürsün canım yaa akışına da bıraksak hep aklımızın bi kenarında takıntı işte canım
ay canım kusura bakma tamam listedesin:))) tek deneme yaparak degilmi inşallahhh canım iyi haberlerini alırız forever da merak ediyorum ya hamilemi acaba sen kalp atısını duymaya gittinmi
merhaba kızlar yeni haftanız güzel geçsin inş
gijnij kontrolün var bugun güzel haberlerle gel canım
forever test yapacakmışsın müjde ver canım sende bize....
kızlar unutmadan apranax iyiymiş sigarayı bırakmakta cok zorlanmış annesinin yanına gitmiş ve net yokmuş orda hepinize slm var çok özlemiş sizi
canım 3 ten sonra gideceğim sonucu almaya akşama haber veririm inş..
apranax bugun gelecektı....yazık kıza sıgara yüzünden kendını dışarıya attı
guluzardan hic haber yok ya gelmez oldu.bulanti kusma gecmistir artik niye gelipde iki satir yazmiyo acaba![]()
neyse, zaten olsaydı şaşardım. kendimi şanslı hissetmem için bi sebep olurdu :)) demekki şans yokmuş :)Sordum bacım orada tanıdığı doktor yokmuş. İnşallah gönlünüze göre doktor bulursunuz
Sen ne zaman yapican denemeyi benim doktor yum takibi yapicak ama erkek bebek olayina inanmiyo öyle gijnijin gibi saat vermiyo bu ay gidicem ise yararsa doktoru sana söyliyim istersen
Bacım ne var biliyormusun Önce Allah'ın istemesi önemli. Rabbim dilerse zaten her şekilde verir. Belki bizede bu şekilde verecekbbelkide vermeyecek onu bilemiyoruz. O yüzden sebeplere çok takılmamak lazım ama işte insanız herşeyi denemek istiyoruz. İnşallah Rabbim nasibimize ol desin oluversin inşallah
merhaba kızlar yeni haftanız güzel geçsin inş
gijnij kontrolün var bugun güzel haberlerle gel canım
forever test yapacakmışsın müjde ver canım sende bize....
kızlar unutmadan apranax iyiymiş sigarayı bırakmakta cok zorlanmış annesinin yanına gitmiş ve net yokmuş orda hepinize slm var çok özlemiş sizi
neyse, zaten olsaydı şaşardım. kendimi şanslı hissetmem için bi sebep olurdu :)) demekki şans yokmuş :)
teşekkürler arkadaşım. nasılsın?
ben ne zaman yapıcam hiç bilemiyorum canım.
ben hep denemedeyim :) bu ay atlamıştım, önceki ay da atlamıştım. ama şimdi, 8 martta regl olucam, önümüzdeki ay yine deneme yapıcam.
amma velakin, bizim spoşlar az ve hareketleri de az malum.. o sebeple pek umudum yok aslında.
tamam sevinirim, söyle tabi.
çok katılıyorum. Önce Allah isteyecek, sonra nasip edecek.... gerisi yalan ..
oh süper, iyi olmasına sevindim. meraktaydık epeydir.
gelsin artık.
günaydinn canim.sende bugüm mr sonucunu alacaktin degilmi?hadi insallah güzel sonuclar cikar.
gijnij,forever hadi haber bekliyoruz.
Günaydın hepinize bugün kontrolum var saat 3.30 da bakalım ne oldu ne olmadı. Dün gece kocada geldi yeni deneme için hazırız. Diğer arkadaşlar eylül forever sizde hayırlı haberler alırsınız inşallah.
Bu arada kızlar dün gece aklıma şu geldi. Ben son kızımda doktora gitmiştim bebek istiyorum diye tabi ozaman doktor yum takibi filan yapmadı ama eşimin spermleri çoğalsın diye mone diye bir ilaç vermişti bol bol acı yesin süt ve turşudanda uzak dursun demişti. Ama işte benim ozaman üçüz kız oldu tabi bunun benim yumlarla ilgili ama acaba şu takviyeleri kullanıyoruz kız ihtimalini dahamı çok yükseltiyor? Yani eşine takviye kullanıpta yum takibiyle oğlu olan varmı eskilerden bilenler yaZsın lütfen