- Emoji Skoru
- 64
- Puanlar
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taliaa pullipet bulamadi seni sanirim yoksa kesin burda olurdu![]()
Bir taraftan da spor yapiyorum güldükce tempoyu artiriyorum bu sayede saati bile fark etmemisim 480 kaloricik yakmisim gece hece ohhh ohh![]()
bak ben bunu bile unutmusumay gercekten dondurmaci olmustum ama ne guzel gidiyordun ya:26:
![]()
kiz onun gelmesine daha bir saat var saatini sasmyiorgecen arkadaslik istegi gönderdim yine kabul etmedi sanirim
cok seviyorum onu ya susmusum benim![]()
ohh ohh masallah kolay gelsin daha fazlasi gitsin insallah![]()
Neden öyle dedin simdi kiz az yedim icim de kaldi azda yeseydimmi diyorsun![]()
Roma dondurmasi hemdeeeeee
Bekle bekle bulur o seni bir sekil de oda cok seviyor da seni belli etmiyor simdilik, ayrica sana karsi bu hayranligi nerden geliyor kiz bilmedigimiz birseylermi var hee![]()
Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:anam ne yazmisim öyle kiz kendi okudugumu kendim anlamadimgulmekten kirildim ya
kiz icimde kaldi tabiki az yedim keske daha cok yeseydim
![]()
Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:
![]()
![]()
saol sekerimde anliyamadim neyin fazlasi bana simdi yaglarinmi yoksa kilo vermeninmiTsk hayatim fazlasi sana insallahh![]()
Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:
![]()
![]()
evet sende marasciydinnBende Maraş dondurmasiıiiii
aman ben uyuttum cok sükür darisi basina insallahBem kızı uyutmaya çalışıyorum
Burcu cocugu uyutucam derken uyuya kaldi sanirim, kemal sunal'in annesini uyutacagim derken uyudugu gibi![]()
![]()