Super anneler 2013

Bir taraftan da spor yapiyorum güldükce tempoyu artiriyorum bu sayede saati bile fark etmemisim 480 kaloricik yakmisim gece hece ohhh ohh :32::32:

Roma dondurmasi hemdeeeeee

kiz onun gelmesine daha bir saat var saatini sasmyior:60::60:gecen arkadaslik istegi gönderdim yine kabul etmedi sanirim :27::27:
cok seviyorum onu ya susmusum benim:16::16:

Bekle bekle bulur o seni bir sekil de oda cok seviyor da seni belli etmiyor simdilik, ayrica sana karsi bu hayranligi nerden geliyor kiz bilmedigimiz birseylermi var hee :23:

Neden öyle dedin simdi kiz az yedim icim de kaldi azda yeseydimmi diyorsun :60:

anam ne yazmisim öyle kiz kendi okudugumu kendim anlamadim:60::60: gulmekten kirildim ya :60: kiz icimde kaldi tabiki az yedim keske daha cok yeseydim :60::60:

Melahat canim buyur sende katil her baktigim da asagi da görüyorum seni de :79::80::80::80:

Bekle bekle bulur o seni bir sekil de oda cok seviyor da seni belli etmiyor simdilik, ayrica sana karsi bu hayranligi nerden geliyor kiz bilmedigimiz birseylermi var hee :23:

hehe bencede bulur bekliyorumm zatii:15::15::9::9: ay bilmiyorumki bir konussada anlasakk bende cok merak ediyorm onu:60: en azindna gizli bir hayranim varr:21::21:
:60:

anam ne yazmisim öyle kiz kendi okudugumu kendim anlamadim:60::60: gulmekten kirildim ya :60: kiz icimde kaldi tabiki az yedim keske daha cok yeseydim :60::60:
Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:
:60: :60:

Bende Maraş dondurmasiıiiii

Melahat sende katıl sohbete buyur canım

Bem kızı uyutmaya çalışıyorum

Burcu cocugu uyutucam derken uyuya kaldi sanirim, kemal sunal'in annesini uyutacagim derken uyudugu gibi :60: :60:

Tsk hayatim fazlasi sana insallahh :1:
saol sekerimde anliyamadim neyin fazlasi bana simdi yaglarinmi yoksa kilo vermeninmi:15::15:

Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:
:60: :60:

hahahha evet ya ne yemistim pideleri:60: valla kiz sorma napim as erdigimde canim nasil cekiyordu bi bilsen burda yaptitiridimda öyle olmadilar ögg:35: hahah o yuzden simdi sen tig gibi ben fici gibiyim ya:60::60::60:

Ya hamilelik bambaska birse gercekten yaa ilk baslar da bulantidan ac geziyordum sonra ne nutella kavanozlaru bitirdim, ben bulantidan deli gii yatarken benim ki yemek yapamadigim icin gidip bol sarimsak soslu pizza siparis veriyordu :27:

Bende Maraş dondurmasiıiiii
evet sende marasciydinn :60::60:

Bem kızı uyutmaya çalışıyorum
aman ben uyuttum cok sükür darisi basina insallah

Burcu cocugu uyutucam derken uyuya kaldi sanirim, kemal sunal'in annesini uyutacagim derken uyudugu gibi :60: :60:

kime dedin sekerim banami merveyemi :60::60::60:

ay neremle okuduysam burcu demisin kiz yazdiya o uyuyorum ben artik diye kocisi bekliyormus basinda

Son düzenleme:
Back
X