• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,0%
  • Erkek

OY: 87 58,0%

• Ankete Katılan
    150
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar bende yarın 7.30 da hastanede olucam.Rabbimin izniyle bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.Dualarınızı bekliyorum.
Canım benim. Almışsındır kuzunu kucağına. Rabbim sağlıkla büyütmeyi naşıp etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz canım.

Hayırlı cumalar kızlar @snfogretmeni canım dogum yapmıssındır sanırım insallah pasamız iyidir hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Canım benim. Almışsındır kuzunu kucağına. Rabbim sağlıkla büyütmeyi naşıp etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz canım.
sağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım

sağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

Gözün aydin canım cok sevindim rabbim uzun ömür versin hayirli evlat etsin insallah. Adını ne koydunuz pasanin:nazar::KK200:

Gözünüz aydın cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla mutlulukla büyütün cnm

Gözünaydın canım hayırlı evlat olsun insallah

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar bende yarın 7.30 da hastanede olucam.Rabbimin izniyle bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.Dualarınızı bekliyorum.
Gözün aydin çok şükür sağlıklı hayırlı büyüt ins darısı diğer hamile arkadaşların basina

kizlar bende pazartesi gunu dogum yaptim.muhtesem bir duygu allah her isteyene yasatsin..dogumumda cok rahatti ikinciler ilke gore daha rahatt..simdilkk hersey cok guzel....darisi kalan gebelere
Seninde gözün aydin olsun ins hayırlı büyüt yavrunu

kizlar bende pazartesi gunu dogum yaptim.muhtesem bir duygu allah her isteyene yasatsin..dogumumda cok rahatti ikinciler ilke gore daha rahatt..simdilkk hersey cok guzel....darisi kalan gebelere
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı olsun kaç haftalıksınız bende soldan yumurtlamışım

CanıCanım araştırmalarım sonucu yumurtanın cinsiyete ilgili olmadığını öğrendim sprem hangi kromozomu dollerse o cinsiyete olur..

(Not: kizimda sağ yumurtamdan hamile kalmistim

Back
X