CAnım adetim bitti ve iliskiye basladık gün asırı iliski oldu kız bebek icin sık iliski çok önemli cünkü iceride sürekli x ler kalıyor y lerin ömrü kısa oldugu icin y ler ölüyor ve catlama zamanı x ler cogunlukta kaldigi icin x in döllenme oranı cok yükseliyor 2.olarak hergun düzenli testlerimi yaptım benim yumurtam erken catlıyor hamile kaldigim ayda tahminimden daha bile erken catladı ben son iliskiyi t cizgisi belirginlesmeye basladıgında bıraktım esit koyuluga gelmeden yani ve tam 30 saat sonra t cizgisi siliklesmeye basladı yani tam kızların erkek zamanı iliskileri gibi oldu 3.olarak ben kadınların iliskide zevk almazsa kız zevk alırsa erkek olucagini duymustum hatta you tube da din üzerine konusan bi adam bunu anlatiyordu ne kadar dogru bilemem ve butun iliskilerde ben hic zevk almadim 4.olarak her iliskiden sonra sola yattim bunuda duymustum sola yatimca kiz sag erkek diye ama ilk once iliskiden somra yarim saat ayaklarimi baza basligina dayadim sonra sola donup yattim bunlar ne kadar dogru bilemem ama sık iliski ve yumurta takibi onemli ve bol bol dua tabiki hep dua ettim insallah kız isteyenlere bir faydam olur rabbim sizlerede nasip eder saglıkla dogurmak nasip olur biz elimizden geleni yapalim takdir allahın