Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Oy maşallah ya sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah canım hoşgeldin aramıza testin hangi aşamasında deneme oldu testin fotoları varsa atar mısın
Çok sağol canım tez zamanda sizlerdende hayırlı haberler alalım inşallah Canım testim pikken denedim 3 saat sonra yaptığım testte silikleşmişti benim pik çat arası çok kısa diğer aylar açılmada denedim hep tutmadı

Anladım canım netten girince oldu çok sağol

Eklentiler

• 20210312_221113.webp
    16 KB · Görüntüleme: 85

Okudum bende 524 tane

Hayirlisiyla gelsin bebegin canim ins oglun tutunmustur zamanlaman guzel geldi bana

Yemin ediyorum duygularıma tercüme oldunuz tek kafamın karıştığı yer burasıydı benimde. Ben de sizin gibi testlerimi denediğimde burada paylaşım yapacağım Allah bu konuları arayan kişilerin karşına çıkarsın faydalı olalım inşallah bende şu kanı dayım pik görüyoruz bir kaç saat içinde tekrar test yapıyoruz pik silikleşmeye başladığında tek deneme olarak değerlendiriyoruz ancak bu şekilde tam olarak yumurta çatlamış ve y kromozomların direkt beklemeden içeriye alır diye düşünüyorum Allah'ım hayırlısıyla gönlünde olanları herkese nasip etsin inşallah

Kızlar ben bugün test yaptım bat 1 hafta gecikti. 2. Çizgi daha koyu çıktı hcg testinde demekki yükselme var. kan vermedim daha çarşamba perşembe filan verip keseyi görüp göremeyeceğim i de öğrenmiş olurum diye düşündüm dr a ne zaman gideyim ? Bide sağlık ocağına test yaptırıp sorayim kese görünür derse öyle gideyim hem tahlilleri de götürmüş olurum dr a özel hastane de tahliller çok tutuyor diye düşünüyorum daha öncekilerde hep özele yaptırdım aklım başıma yeni geldi diyelim

Benim öyle oldu canım tam pik ve ilk silinme arasında sabah oldu ve bu ay öyle kaldım. Öncekiler de çatlayınca silinme başlayınca yapıyordum tutmadı nedense . Allah hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…