- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.681
Çok sağol canım tez zamanda sizlerdende hayırlı haberler alalım inşallahOy maşallah ya sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah canım hoşgeldin aramızatestin hangi aşamasında deneme oldu testin fotoları varsa atar mısın
Çok sağol canım sizede nasip olsun inşaallahHoşgeldin canım hayırlı olsun hamileliğin.degerin falan çok güzel. Diyet takviye falan yaptın mı ? Neler yaptın paylaşır mısın
Sağol canım evet hep takip ediyodum ama hiç yazmamîştım kanda da görünce bugün yazmak istedim Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallahHosdeldiniz aramiza hayirli olsunsizinle yum.arasinda 1 gün var rabbim salih erke evlati versin size ve bizlere
Canım dosya ekle varya msj yazılan yerde ordan yüklüyorsun birde telefon uygulamasından yüklenmez netten girmen gerekiyorResim var ama paylaşamadım ya
TEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
@SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
Hayallerimmm3
@Birbilsem1132
Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
Nurelifefe duası ;
Bismillahirrahmanirrahim
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
"Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle." Yüce rabbim hakkımızda hayırlı ise tez vakitte hayırlı sağlıklı salih bir erkek evladı refiye nur kardeşimize nasip eyle. Amin. "
Okudum bende 524 taneTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
@SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
Hayallerimmm3
@Birbilsem1132
Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
Nurelifefe duası ;
Bismillahirrahmanirrahim
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
"Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle." Yüce rabbim hakkımızda hayırlı ise tez vakitte hayırlı sağlıklı salih bir erkek evladı refiye nur kardeşimize nasip eyle. Amin. "
R rana20 okudum canım 490 taneNurelifefe allah kabul etsin canım hayırlı salih bir evlat nasip etsin tez zamanda
Canımmmmm nasıl sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahhh Allah tamamına erdirsinR rana20 okudum canım 490 taneNurelifefe allah kabul etsin canım hayırlı salih bir evlat nasip etsin tez zamanda
Allah kabul etsin inşallah rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlıysa ömrüne nasip etsinR rana20 okudum canım 490 taneNurelifefe allah kabul etsin canım hayırlı salih bir evlat nasip etsin tez zamanda
Yok canım. İlk hamileliğin de de çok bulantım vardı. Pek farklı bir belirti yok.Belirtilerin nasıl ilk hamileliğinden farklı mı?
Gayet güzel ilerlemişKızlar sizce nasıl beta artışları?
10 mart 102 (akşam 8)
11 mart 170 akşam8
13 mart 334 öğlen 12
Hayirlisiyla gelsin bebegin canim ins oglun tutunmustur zamanlaman guzel geldi banaCanım ben denememi 25 şubat gecesi tam 00 00 Da test yaptım t patlayacak kadar koyu çıktı 5. Saniyede. Nasılsa uzun sürüyor biraz açılsın dedim bekleyeyim dedim yattım eşim sabah 6 da kalktı ve ona söyledim oda namazları kılıp deneyelim dedi denedik sonra gündüz 12 de test yaptım açılmıs 12 saat içinde pik yapıp silindi bende tam o arada yapmış oldum. Öncekiler t koyu olarak 2 gün dururdu bende hep t koyulup açıldıktan sonra denerdim ilk silinmede ama tutmadı. Hepsinde de tek ilişki denedim. Bu seferkinin farkı sabah erken saatte olması oldu sprmler daha hareketli olurmuş erken saatlerde onu duymuştum belki onun farkıyla oldu bu sefer bide ilişki sonrası yüz üstü yattım yarım saate yakın bi önceki gebelikte de yatmıştım. O ay kaldım yine tek ilişki ile olmuştu ama nasp değilmiş. İlişki sonrası hep ağrı belirti arardım bu sefer hiç bir belirtim ağrım olmadı hatta sağlıksz yumurtladım demekki her ay ağrırdı dedim hiç hamile kaldığımı düşünmedim 4 martta yumurtlama testi yaptım hani gebelik varsa t koyu çıkar diye ama t çatlamadan sonraki açıklıkta idi hiç koyulmamıs bende olmadı bu ay deyip bat bekledim ama gelen giden olmayınca bi baktım ki bulanıyorum midem yanıyor karnımda alt tarafta kubbemsi bir sivrilik var ( benim karnım çok dardır ordan anladım ) halsizim günlerdir bide @maviayy kardeşim ağzımda acı bir tat var dedi benimde metal tadı gibi acılık hiç geçmiyordu 15. Gün yani bugün test yapmak istedim şükür varmış umarım sağlıklı ilerler.. dileyen isteyen herkese bu mubarek gün hürmetine tez zamanda sevindirsin aratmadan.
Yemin ediyorum duygularıma tercüme oldunuz tek kafamın karıştığı yer burasıydı benimde. Ben de sizin gibi testlerimi denediğimde burada paylaşım yapacağım Allah bu konuları arayan kişilerin karşına çıkarsın faydalı olalım inşallahKızlar test konusunda kafam bayaaa karışık.
1.pikken mi deneme yapılmalı? (Test erken açılıyorsa)
2.Pikten sonra hafif açılmada mı?
3.Pikten sonra çizgiler eşit oluncamı?
4.Eşit olduktan sonra açılmada mı?
Eskilere bakıyorum. Pikten sonra hafif açılmada veya eşitken deneme yapmışlar. Erkek bebeği bulan çok.
Cinsel perhiz olarak 5, 6 gün en fazla 7 diyorlar.
Tek denemeden yanayım ben
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Benim öyle oldu canım tam pik ve ilk silinme arasında sabah oldu ve bu ay öyle kaldım. Öncekiler de çatlayınca silinme başlayınca yapıyordum tutmadı nedense . Allah hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahYemin ediyorum duygularıma tercüme oldunuz tek kafamın karıştığı yer burasıydı benimde. Ben de sizin gibi testlerimi denediğimde burada paylaşım yapacağım Allah bu konuları arayan kişilerin karşına çıkarsın faydalı olalım inşallahbende şu kanı dayım pik görüyoruz bir kaç saat içinde tekrar test yapıyoruz pik silikleşmeye başladığında tek deneme olarak değerlendiriyoruz ancak bu şekilde tam olarak yumurta çatlamış ve y kromozomların direkt beklemeden içeriye alır diye düşünüyorum Allah'ım hayırlısıyla gönlünde olanları herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?