Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar teker tekwr dönemedim kusura bakmayın değerim Perşembe 50 iken bugün 59 yani yine yeniden kimyasal.. yarın kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim ve bir takım testler yapılacak

Kızlar teker tekwr dönemedim kusura bakmayın değerim Perşembe 50 iken bugün 59 yani yine yeniden kimyasal.. yarın kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim ve bir takım testler yapılacak
Ya cnm uzuldum kimyasalin sebebi kan uyusmazligimiymis
insallah rabbim tekrar sağlıklı hayirli bir gebelik nasip eder

Kizlar ya namaz.kildiktan sonra lavaboya gittim.peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdik onun sonucunu bekliyorum insllah birsey yoktur yoksa kimyasal gebelik mi yerlesme mi biliyorum.hayirliso bakalim

Kizlar ya namaz.kildiktan sonra lavaboya gittim.peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdik onun sonucunu bekliyorum insllah birsey yoktur yoksa kimyasal gebelik mi yerlesme mi biliyorum.hayirliso bakalim
Canım inşallah yerleşmedir. Genelde erkek bebeklerde olur. İnşallah oğluşun seninledir.

İnşallah yerleşme kanamasıdir canım bende erkek bebekte olduğunu okumuştum baya çok kişi bunu yaşıyor.rabbim korusun dualarimdasin

İnşallah yerleşme kanamasıdir canım bende erkek bebekte olduğunu okumuştum baya çok kişi bunu yaşıyor.rabbim korusun dualarimdasin
Ya cnm keske oyle olsaydi ama degerim düşümus yarin dr gidecegem.orda belli olur hersey bakalim ama buyuk ihtimalle kimyasal gebelik

Ya cnm keske oyle olsaydi ama degerim düşümus yarin dr gidecegem.orda belli olur hersey bakalim ama buyuk ihtimalle kimyasal gebelik
Kuzum yarın iğnemi olacağım hafif hafif kahverengi akıntım çok az devam ediyor ağrım falan yok bilmiyorum valla
Kızlar hakkınizda en hayırlı olani nasip etsin Rabbim..zor bir süreç her yaşadığımız imtihan.insallah sabrın sonu selamete çıkacak

Oldukça üzücü bende geçen ay yaşadım.umutlanip gitmesi ama hamile kalkanda bir sorun yok.saglikli olan kalacaktır canım.belkide bizim için allah'ın lutfudur.ama insan çok yıpranıyor biliyorum

Senindemi öyle oldu bu gece üst üste üzüntülü haberler.neden çoğumuzun böyle oldu bilemiyorum.kimyasalin arkası sağlıklı derler ben bu ay yine deniyorum.insallah seninki kimyasal değildir cnm

Allah razı olsun cnm nasip ya sana uzuluyordum bende aynisi oldum hakkimizda hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin bende yarin gideceğem doktora tam netlesir durum bakalim
Kaçtı kaça düşmüş ya farklı merkezlerdeki yaptirdin

Kızlar hakkınizda en hayırlı olani nasip etsin Rabbim..zor bir süreç her yaşadığımız imtihan.insallah sabrın sonu selamete çıkacak
Amin cnmAllah razi olsun ayne cnm nasibimide bunida yasak varmis rabbim daha buyuk imtihan etmesin bizi

Senindemi öyle oldu bu gece üst üste üzüntülü haberler.neden çoğumuzun böyle oldu bilemiyorum.kimyasalin arkası sağlıklı derler ben bu ay yine deniyorum.insallah seninki kimyasal değildir cnm
Aynen cnm ya bir iki damla kanama oldu bende tedirgin oldum esimle ozelin acilinde kan verdim Hayirlisi buymus cnm yarin oktora bakalim.ne diyecek
Kaçtı kaça düşmüş ya farklı merkezlerdeki yaptirdin
Farkli merkezler cnm 147.80 den 69.90 düşmüş yarin kan alirlar orda kac cikacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…