• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Cnm ben 8 haftalıkken ve 16 haftalıkken gittim cnm başka gitmedim 16 haftalıkken sordum hocam cinsiyetimiz ne diye doktor dedi erkek tam gösterdi diye hatta dedim.cok şükür Rabbime hocam 3 kizim var dedim doktorda güldü dedi desene mujdeli haber verdim sana dedim hayırlı sağlıklı olsunda oda dedi ama insan istiyor ki farklı cinsiyet olsun diye dedim evet sagolun
Canım neler yapmıştın yazabilir misin ben not ediyorum bilgileri

Cnm ben diyet falan uygulamadım eşime keçi boynuzu özü ve vitamin iciriyordum ve sürekli kahve içer etli yemekler sever tüketir bende folik asit kullanıyordum bol bol dua ediyordum ilişkiden sonra yarim saat kadar uzanıyordum cnm ve tahminimce ben adet bitiminde hamile kaldım cnm adet bittikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsan erkek 8 günde hamile kalırsan kız oluyormuş bebek öyle bir hadis duymustum

Screenshot_20210219-145111_Samsung Internet.webp

Cnm ben diyet falan uygulamadım eşime keçi boynuzu özü ve vitamin iciriyordum ve sürekli kahve içer etli yemekler sever tüketir bende folik asit kullanıyordum bol bol dua ediyordum ilişkiden sonra yarim saat kadar uzanıyordum cnm ve tahminimce ben adet bitiminde hamile kaldım cnm adet bittikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsan erkek 8 günde hamile kalırsan kız oluyormuş bebek öyle bir hadis duymustum
Hangi folik asit kullandn canım ve adet bittikten 5 gün içinde ovulasyon çift çizgi olur mu ki

15 haftalıkken git cnm belli olur insAllah erkektir Rabbim sanada ve isteyen butun arkadaslara o cümleyi duymayinasip etsin "bir oğlunuz olacak" diye doktirun ağzından çıkar kelimeler 🤲💙
Ah canım ah amin inşallah 😔💙🤲🏻diyorum ki erkek olsaydi olduğu illa anlasilirdi keske baska dr gitseydim bu dr tecrübesiz biraz muayene fiyatları artmış yine. ne bileyim işte ya dr degistirecegim

Ah canım ah amin inşallah 😔💙🤲🏻diyorum ki erkek olsaydi olduğu illa anlasilirdi keske baska dr gitseydim bu dr tecrübesiz biraz muayene fiyatları artmış yine. ne bileyim işte ya dr degistirecegim
Bu kadar stresli olma.duanı sakın bırakma.oğluma 12 haftalıkken çok iyi bir Dr kız demişti.ama ben hiç duamı bırakmadım.inş erkektir seninde

Hangi folik asit kullandn canım ve adet bittikten 5 gün içinde ovulasyon çift çizgi olur mu ki
Oxfoll diye bir folik asit kullanıyordum cnm ovulasyon kullanmadım ama adetten sonra hazır yumurta kalabiliyor rahimde hemen sonrasında tutsa gebelik olusuyormus

Yok cnm öyle düşünme zaten çok erken gittin kesin olarak 15. Haftada belli oluyo cnm güzel düşün güzel olsun insAllah o güzel haberi sende alacaksin🤲💙

Bu kadar stresli olma.duanı sakın bırakma.oğluma 12 haftalıkken çok iyi bir Dr kız demişti.ama ben hiç duamı bırakmadım.inş erkektir seninde
Amin canım amin devlete randevu alacağım iki hafta sonraya falan .9999 fetih süresinin ilk ayetini tesbih olarak çekiyorum

Yok cnm öyle düşünme zaten çok erken gittin kesin olarak 15. Haftada belli oluyo cnm güzel düşün güzel olsun insAllah o güzel haberi sende alacaksin🤲💙
İki hafta sonraya devlete randevu alacağım canım bakalim dua edeceğim bol bol okuyacağım Rabbım verecek diye ümidim amin amin amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İnşaallah canım sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsun 🤲🏻 Adet döngü aralığın kaç benim 28 olduğu için 10.günden başlıyorum yapmaya. Sabah ilk idrarını wcye yapıp yarım bardak su içiyorsun canım üç saat sonra test yapıyorsun. Daha sonra yine yarım bardak su içip üç saat arayla bu şekilde devam ediyoruz pik görene kadar. Pikten sonra daha sıkı takiple devam silinmede mi deneyeceksin pikte mi?

Bunuda erkeğe benzetmiştim kuzum ilk attığında görmüştüm sağlıkla gelsin inşaallah 🥰💙
Canım adet döngüm 25 günde bir ben ilk silinmede denemek istiyorum. İnşallah sende en yakın zamanda oğluna hamile kalırsın 💙

İki hafta sonraya devlete randevu alacağım canım bakalim dua edeceğim bol bol okuyacağım Rabbım verecek diye ümidim amin amin amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Dua et cnm bol bol Allah büyüktür önceden gruba dua atmıştım onlara bak istersen oku ben inanıyorum duayla herşey değişir guzellesir

Back
X