• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ya dr dr çok fark var benim kizlarda gittiğim dr olsanaaa ooo hemen söylerdi ama o yok başka birine gittim o da tam fiyasko çıktı
Aynen canim bundan cok umudum yok bi kac arkadas daha gidiyoda birine once kiz dedi bu haftalarda erkek cıktı sonra digerlerini baya bi göremedi gostermedi demis bakalim benim nasil olacak

Niye öyle diyorsunki tahmin de bulunmuş işte😇. Bir de erken gerçekten. 12. Hafta en uygun zaman bence.
Ya diğer gittiğimle kıyas edince öyle canın sadece cinsiyet için değil mesela diğeri başını ölçerdi boyunu olcerdi organlarına bakardı bu hiç birsey ne diyor ne bakıyor anlamadim ki niye boyle

11 haftanın içindeyim canım.kalp atışı için gitmiştim iki kere
Iyi yapmışsın cnm en ideali 16. Haftada falan gitmek o zaman kesin oluyor Allah'ın izniyle Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı salihlerden erkek evlatlar🤲💙bende bir defa kalp atışı ve kese için gittim 8 haftalikti birde cinsiyet için gittim 16 haftalikti bir defada bademciklerim iltihaplanmıştı sonrasında alerjim nüksetti o yüzden gittim

Neler yapmıştınız yazabilir misiniz hayırlı olsun bebisinz
Teşekkür ederim rabbim isteyen gerkese nasip etsin
Neler yaptıgıma gelince ben öyle diyet fılan ya
Neler yapmıştınız yazabilir misiniz hayırlı olsun bebisinz
Teşekkür ederim rabbim dileyen herkese nasip etsin
Ben aslında pek bişey yapmadım diyet,alkalli beslenme vs gibi
Ama son adetim bitmeye yakın bi kaç gün eşime we kendime havuç suyu içirdim
Buda yumurtanın hemen çatlamasına neden oluyo
Yumurtlama gunu ilişki oldu okadar
Sonrasında ilişki olmadı olduysada esim bıktım dedı aşını ol dedi yani bilmeden tek ilişki ile hamile kaldım oda piki gördüğüm gündü herşey nasıp meselesi cnm
Rabbim böyle nasip etti

Ama ist bu haftalarda kızlarda erkeklerde aynı oluyormuş o yüzden tedirgin oldum ama duaya devam napayim 🤲🏻🤷🏻‍♀️
Cnm sen dr a son edet gununmu söyledin yoksa ovulasyon gununu mu söyledin
Dr neye göre hesapladı acaba bunu hep merak edıyorum

Ama ist bu haftalarda kızlarda erkeklerde aynı oluyormuş o yüzden tedirgin oldum ama duaya devam napayim 🤲🏻🤷🏻‍♀️
Onuncu haftadan sonra kız ve erkek genital bölge değişiyo diye biliyorum cnm
O dediğin daha erken haftalar için grçerli
Seninki erkeğe benziyor
Ama senıde anlıyorum bana kesin erkek dediği halde doğımda değişir mi diye korkuyorum pipisinide resmen gösterdi halbuki 🤭

Onuncu haftadan sonra kız ve erkek genital bölge değişiyo diye biliyorum cnm
O dediğin daha erken haftalar için grçerli
Seninki erkeğe benziyor
Ama senıde anlıyorum bana kesin erkek dediği halde doğımda değişir mi diye korkuyorum pipisinide resmen gösterdi halbuki 🤭
Evet de kadın bacak arasına tam bakmadı ki bence anlardı da anlamak istemedi garanti olsun diye bir daha ki ay dedi

Sormadım çünkü nub teorisine baktım genital bölgenin görünmesi gerekiyormuş bizim usg de görünmüyor ki yorumlaması zor 22sinde gideceğim o zaman neredeyse 15haftaya girecek o zaman soyler belki
Bence nub görünüyor cnm. Ama sen bilirsin tabi. 15. Haftada kesin bilir🙏🏻😇

Hadi bakalım hayırlısı cnm saglıkla bebisini kucağına alırsın insAllah cnm 🤲💙Rabbim bizede nasip etsin o zamanları insAllah
Teşekkürler canım hatırladığın için. Şimdilik iyiyim canım yatıyorum genelde. Bir gün bir gündür diyip vakit geçirmeye çalışıyorum. Perşembe tekrar bakacak nst falan bakalım ne diyecek doktor. 🤷‍♀️

Back
X