• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hanımlar nasılsınız? Ben de ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı bizde 17 haftalık olduk büyüyoruz günden güne 🙏🏻 Ben de tekrar size yaşadıklarımı yazmak istedim yumurtalama günü tek ilişki ile hamile kaldım eşim 1 hafta perhiz uyguladı deneme öncesi abdest aldım ve dua ettim ne eşim kahve içti ne diyet yaptık ne de alkali su tükettik biraz psikolojik olarak rahat olmak bence en önemlisi ben ilk ay denememde tek ilişki ile oğluma hamile kaldım çok şükür hepiniz dualarımdasınız Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah bir de erkek bebek gerçekten çok çabuk hissediliyor kızımı daha geç hissetmiştim kızıma soldan oğluma sağdan hamile kaldım ayrıca erkek bebek çok aşağıda oluyor çok uyku ve bel ağrısı yapıyor benim ilk deneyimlerim bunlar yine ara ara sizinle paylaşmak isterim 🙏🏻
Sağlıkla kucağına alırsın İnşllah🧿🧿🧿

Slm arkadaşlar tahlil verdim sabah çıkacak ama öylebi alt karnım ağrıyo ve belim ağrıyoki sanki hasta olacakmışım gibi bunu yaşayan oldumu hiç

Slm arkadaşlar tahlil verdim sabah çıkacak ama öylebi alt karnım ağrıyo ve belim ağrıyoki sanki hasta olacakmışım gibi bunu yaşayan oldumu hiç
Canım ben yaşardım her seferinde sanki adet olacakmışım gibi sancılanırdım korkma inşallah herşey Yolundadır 💙

Expresso Maviay
Hanımlar nasılsınız? Ben de ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı bizde 17 haftalık olduk büyüyoruz günden güne 🙏🏻 Ben de tekrar size yaşadıklarımı yazmak istedim yumurtalama günü tek ilişki ile hamile kaldım eşim 1 hafta perhiz uyguladı deneme öncesi abdest aldım ve dua ettim ne eşim kahve içti ne diyet yaptık ne de alkali su tükettik biraz psikolojik olarak rahat olmak bence en önemlisi ben ilk ay denememde tek ilişki ile oğluma hamile kaldım çok şükür hepiniz dualarımdasınız Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah bir de erkek bebek gerçekten çok çabuk hissediliyor kızımı daha geç hissetmiştim kızıma soldan oğluma sağdan hamile kaldım ayrıca erkek bebek çok aşağıda oluyor çok uyku ve bel ağrısı yapıyor benim ilk deneyimlerim bunlar yine ara ara sizinle paylaşmak isterim 🙏🏻
Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde sizler gibi erkekmis haberini paylasabiliriz inşallah.Bende de aşırı bel ağrısı var ama doktor düşük riskin yüksek o yüzdendir dedi ama kizlarimda acı sarı su cikarirdim şükür bu hamileliğimde kusmayı bırak midem bile bulanmiyor.Bel ağrım var ve göbeğimin alt tarafı tuylendi inşallah Rabbim sağlıklı erkek haberleri vermeyi hepimize nasip etsin🤲🤲🤲🤲

Cnm benim eşimde keçi boynuzu özü içiyordu ve vitamin kullanıyordu kahve içiyordu sürekli bend folik asit kullanıyordum
Hangi vitamin iciyordu canım ve denemeden laf ay önce başlamak lazım
6. 7 yıl aradan sonra bebek sahibi olan arkadaşlarım bu kadar aradan sonra zor oluyormu bebek
Kızım şubatta 5 yaşına girecek tam rahatladık ama zamanida geldi sanki 😂
Benim oğlum da 7 yaşında bende düşünüyorum ama rahatlığa da alıştım 🤭bende takip edeyim yorumları kenarda durayım 😎

Expresso Maviay
Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde sizler gibi erkekmis haberini paylasabiliriz inşallah.Bende de aşırı bel ağrısı var ama doktor düşük riskin yüksek o yüzdendir dedi ama kizlarimda acı sarı su cikarirdim şükür bu hamileliğimde kusmayı bırak midem bile bulanmiyor.Bel ağrım var ve göbeğimin alt tarafı tuylendi inşallah Rabbim sağlıklı erkek haberleri vermeyi hepimize nasip etsin🤲🤲🤲🤲
Amin canım amin hep isterim cinsiyet partisi yapıp mavileri görmeyi tabiki hayırlısı ile rabbim hayırlısı ile erkek versin hayırsız olacaksa hayırlı kız versin benim duam bu

Hangi vitamin iciyordu canım ve denemeden laf ay önce başlamak lazım

Kızım şubatta 5 yaşına girecek tam rahatladık ama zamanida geldi sanki 😂

Amin canım amin hep isterim cinsiyet partisi yapıp mavileri görmeyi tabiki hayırlısı ile rabbim hayırlısı ile erkek versin hayırsız olacaksa hayırlı kız versin benim duam bu
Canım eşim herşeyi yiyebilir hata ne yese iyidir. Sen özellikle süt ürünlerini yemesen daha iyi olur. Şahsen ben sadece limonlu su içiyorum bide yumurtlama takibi 😊

Canim ben aşı olmadim insllah virusuz sağlıkla doğum yaparim
Amin canım amin bende aşı olmadım (bir kaç kişiden kötü bir tecrübeyle sahiptir oldum) lütfen beni yargılamayın arkaslar o nedenle olmaya cesaret edemedim şuan hem aşı dan hem de korona dan korkuyorm birbirimize dua edelim

Back
X