• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet bende erkek bebek için ben ovulasyonla takip yaptım 2 ay olmadı 3. Ay tuttu ben pikten sonra ilk silinmede tek ilişki denedim hep ve öylede hamile kaldım eşime kahve içirdim soğuk duş aldırdım önce ben sonra eşim boşaldı ve sağa yattım inşallah tutmuştur hayırlı sağlıklı özürsüz bir erkek evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere amin yine takıldığın bişey olursa sorabilirsin canım
Sizdemu erkek bebek istiyorsnz acaba neler yaptınz? Birde bu ovulasyon testi ile hemen ilk denemede tutuyormu kızlar.

Cnm ben hiiç okadar uğraşmadım 3 saatte bir falan adetim tamamen bittikten tam4. Günü testi yapmaya başaldım 13. Günü yumurtlamayı gördüm öncesinde ilişki olmadı
Yumurtlaman önce sadece bı kac gün havuç suyu içtim aksamları hem ben hem eşim
Yumurtlamada yanı piki gördügüm gün ilişki oldu
Ertesi gün çatladı yumurtlama en az 24 saat sürüyor diye biliyorum kaçırman mümkün olamaz yani sabah akşam yaparsan testi ki ben günde sadece bı kere yapıyordum
Yumurtlaman uzun sürüyorsa silikleşmeyi bekleyebilirsin ama havuç suyu çatlamayı hızlandırıyo
Ben daha öncede yaptım ovu testi onda nesela üc gün sürdü yumurtlama ilişkide üç gün oldu ama tutmadı
Sonrasında havuc suyu ıctım esımde bende onda bi gun sürdü
Ve sonuc olarak o ay hamıle kaldım ve bebeğim rabbim nasip ederse erkek🤲
Maşallah canım, pik den sonra ilk silik de erkek şansının dha çok olduğunu duyduğum için o nedenle silik de denemeyi düşünüyorm elbette nasip meselesi hayırlısı ile rabbim bizlere de nasip etsin amin 🙏

Ben ilk eczanedn bedli satılanlardan almıstım bıkac kutu
Onun maliyeti dahafazla oluyor internette satılanlar daha ekonomık
Eczaneden aldıgımda tutmadı
Ama sonra tekrar aansımı denemek için bu sefer int.den aldım tuttu
Yumurtlama günü ilişki oldu bende
Nasıp böyleymş
Bide benim abimle yengemin dört oglu war cinsel hayatları cok hareketlı öyle haftada bi degıl yanı bekarken yengemın hergun dus aldıgını bılırım ama butun cocukları erkek
Nasıp meselesı bırazda
Yengeme sorsam yumurtlamayı dahi bilmez
Rabbim verdimi oluyor işte
İsteyen herkese nasıp etsin rabbim

4 erkek mi 💙😊 senin kızın varmı canım
Ben öyle de istemem kalbim bir kız bir erkek diyor elbette hayırlısı. Söylemesi ayıp kızım da bizim de oldukça aktif cinsel hayatımız vardı kızımız oldu şimdi tek ilişki deneyeceğim 5 gün perhiz yapmak lazımmus 🙈🙈🙈 5 günde öncesinde korunurm artık

Evet bende erkek bebek için ben ovulasyonla takip yaptım 2 ay olmadı 3. Ay tuttu ben pikten sonra ilk silinmede tek ilişki denedim hep ve öylede hamile kaldım eşime kahve içirdim soğuk duş aldırdım önce ben sonra eşim boşaldı ve sağa yattım inşallah tutmuştur hayırlı sağlıklı özürsüz bir erkek evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere amin yine takıldığın bişey olursa sorabilirsin canım

Kızın varmı canım 7 haftalikms inş hayırlısı ile erkektir ben sabırsızım galiba ilkinde hemen tutsun istiyorum ocak tatilinde ailemin yanına gidecez Allah izin verirse herkese yıllar sonra tüm ailem bir arada olacak (hepimiz ayrı ildeyiz) o zaman söylemek istiyorum dua edin bana 🙏🙏🙏

Canım mero kim acaba?
Dr dedi ya çıkıntı var diye hele Du bakalım moral bozmak yok nede olsa bebiş hissediyor.
Çok dayanamıyorsam. 12 max 13, de tekrsr özele git

Cnm ilk 7 haftalik usg bana erkek demisti 11 haftalik attığım ki usg kiz demisti bunlar bir teori en iyisini rabbim bilir cnm takilma yani onun icin yazayim dedim
Sagol canim takılmadım ya arkadaş sor demisti ya hadi dedim sorayım kiz gibi dedi ya nasip ne diyeyim ben dualarıma devam ediyorum Rabbim verir inşallah amin

Maşallah canım, pik den sonra ilk silik de erkek şansının dha çok olduğunu duyduğum için o nedenle silik de denemeyi düşünüyorm elbette nasip meselesi hayırlısı ile rabbim bizlere de nasip etsin amin 🙏

Ben öyle de istemem kalbim bir kız bir erkek diyor elbette hayırlısı. Söylemesi ayıp kızım da bizim de oldukça aktif cinsel hayatımız vardı kızımız oldu şimdi tek ilişki deneyeceğim 5 gün perhiz yapmak lazımmus 🙈🙈🙈 5 günde öncesinde korunurm artık

Kızın varmı canım 7 haftalikms inş hayırlısı ile erkektir ben sabırsızım galiba ilkinde hemen tutsun istiyorum ocak tatilinde ailemin yanına gidecez Allah izin verirse herkese yıllar sonra tüm ailem bir arada olacak (hepimiz ayrı ildeyiz) o zaman söylemek istiyorum dua edin bana 🙏🙏🙏

Canım mero kim acaba?
Dr dedi ya çıkıntı var diye hele Du bakalım moral bozmak yok nede olsa bebiş hissediyor.
Yok canim moralim bozuk değil çok şükür dua ya devam Allah verecek ben inanıyorum onca yakarisin birine ol demistir inşallah amin 🤗🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sagol canim takılmadım ya arkadaş sor demisti ya hadi dedim sorayım kiz gibi dedi ya nasip ne diyeyim ben dualarıma devam ediyorum Rabbim verir inşallah amin
Seninki erkek Allahin izniyle cnm 💙😇dualarimdasiniz her biriniz 🥰

Ben bu forumda şunu anladım kişisel tabiki eğer pik uzun sürüyorsa ilk hafif silinmede ama eğer pik hemen çat oluyorsa o zaman pik anı yanlışım varsa söyleyin arkadaşlar yani bu teori doğru mu ?

Canım mero kim acaba?
2 kızım var canım 5 .hamileliğim iki bebeğimi kaybettim kürtaj oldum şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün sağlıkla gelir inşallah bebeğim 7 hafta yazıyo ama tam olarak bilmiyorum bende cumartesi kontrole gidecem bakalım artık ne diyecek

Back
X