• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
M Maviayyy G Guzel Aslan @rana20 L Lilarengim1 Expresso Expresso 4melek1anne 4melek1anne hanımlar biz 6 hafta 1 günlük olduk buda kesemiz henüz bebeği göremedik haftaya kalp atışını duymaya gidecez inşallah ☺️🤍 ramzi teorisi ne göre tahmininiz varmı acaba ? Dr alakası yok dedi bana ama bilemiyorum🤔🤷Eki Görüntüle 2967837
Maşallah cnm.🥰. Ben tam bilmiyorum ama bebek görünmeden tahmin okmuyor sanırım. Yani ben bebeğin konumuna bakıp sallıyorum genelde😊. Bir sonraki gidişinde foto atarsın belli olur🙏🏻

Canım erkek bebek isteyenler topiğini oku 7bin küsür sayfa var ben ordan ulaşabildiklerine ulaştım özelden yazdım neler yaptın ettin sonuç olarak düzenli diyet yapanda var yapmayan da var en önemlisi eşte cinsel perhiz eşi çok iyi beslemek ve en en önemlisi yumurtlamanı çok iyi öğrenmen herkesin savunduğu şu çatlaman hızlı oluyorsa ultra pikken eğer yavaş çatlıyorsa yumurta çatlama olup hafif ilk silinme yani benim yazdıklarım bana gelen öneriler bu yönde herkesin vücudu içinden geçen farklı zaten bunlar hep tedbir takdir yüce Rabbimizin 🍃
Saol canım ama ben bilmiyorum çatlama hızlı mi yavaş mı her ihtimale karşı pik den açılmayı bekleyecem mecbur
Eşe gelince neler yiyecek perhiz nasıl oluyır

Saol canım ama ben bilmiyorum çatlama hızlı mi yavaş mı her ihtimale karşı pik den açılmayı bekleyecem mecbur
Eşe gelince neler yiyecek perhiz nasıl oluyır
İşte ceviz keçi boynuzu pekmezi muz soda et ve etli yemekler ben bal propolis karışımı yediriyorum arkadaş yazmıştı geçen domates salatalık tuzla yedir sende ye yemeklere tuz bide vitamin takviyesi veren varmış e vit çinko fln çinko spermi hareketlendiriyor ben sadece çinko alıcam zaten içmez herşeyi benim bildiklerim bunlar M Maviayyy o
Daha iyi biliyor canım sen listeni atmıştın bi ara ben ekran resmî aldım ama bulamadım tekrar atarmısın

Merhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler 🥰
💫Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
💫folik asit ictim.bende
💫Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
💫Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
💫yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
💫Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
💫Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
💫Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
💫Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
💫Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim @Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah 🤲🥰
💫Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var @Birbilsem1132 ,@rana20 ve Passi0n Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim💕
💫Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah🤲 @rana20 ,@Ruveydam2015 ,@Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz🤲💙💙
🥰Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim🙈😍🤲
Canim attim

Slm kızlar ne alemdesiniz kilolar ne alemde
Ben kılo almadım ama karnım buyudu kendim cok tip hissediyorum sanki 9 aylığım bütün işler ağır geliyo şimdiden
Hiç işim bitmiyo gibi geliyo
Valla cnm ben ilk aylar direk kilo aldım sonra zayıfladım şimdide çok kilolu değilim hafif bir kilom var benimki bütün vücudum bir göbek kalça göğüs falan beni gören hamile oldugumu anlamiyo hafif kilo almışım gibi duruyo

Canım sevindim güzel haberlerine maşallah 🧿 benimde suyum biraz daha normale dönmüş hemen ameliyattan vazgeçtik gününü bekleyeceğiz bakalım. Beyaz akıntı kızlarda bir iki ay olup kaybolmuştu ama bunda hala devam ediyor. Oda erkek bebek belirtisi diye okumuştum sen yazınca aklıma geldi şimdi.
Yaaa hadi bakalim hayirlisiyla bebisin yormayacak insAllah seni annesi 🤲😊

İyiyim canım gittim hem keseyi hem bebeği gösterdi iyiyim çok şükür kanama alanlarını takma kafana onlar çoğu gebelikte olur dedi kanaman olmadıkça korkma dedi yani ama bel ağrim çok fazla ve beyaz akıntım da çok işte böyleyim ve size o kadar çok dua ediyorum ki sağ salim dogumlariniz olur inşallah 🥰🥰🥰
Maşallah cnm Rabbim sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip etsin insAllah 🥰🤲💙

M Maviayyy G Guzel Aslan @rana20 L Lilarengim1 Expresso Expresso 4melek1anne 4melek1anne hanımlar biz 6 hafta 1 günlük olduk buda kesemiz henüz bebeği göremedik haftaya kalp atışını duymaya gidecez inşallah ☺️🤍 ramzi teorisi ne göre tahmininiz varmı acaba ? Dr alakası yok dedi bana ama bilemiyorum🤔🤷Eki Görüntüle 2967837
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah ben teorileri çok bilmiyorum ama diğer arkadaşlar arasında bilen var cnm Rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah 🤲💙

Passi0n Passi0n canım nerelerdesin. Senin de günün yaklaşmıştır artık. Nasıl gidiyor hamilelik?
Canım girip çıkıyorum takipteyim hepinizi, 3vet son ayıma girdim bende temizlik işlerim vardı bitirdim üzerine önce çocuklar sonra ben grip oldum, dinleniyorum bol bol, kasılmalarım var afedersin zonklama oluyor Ocak 15 gün vermişti ama bilmiyorum o güne gidermiyim. Sen nasılsın? Sen resmen sonuna gelmişsin ne güzel rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah, yaş gittikçe hamilelik zor oluyormuş gerçekten Allah bütün hamileleri bir avazda kurtarsın canım🤲

Selamın Aleyküm, kızlar aranızda beni tanıyanlar vardır çok emek verip sonun da çok şükür oğluma kavuştum, 1 yaşına girdi bile. Dilerim Rabbim den dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Amin.
Zaman buldukca okumaya çalışıyorum ve bişey dikkatimi çekti
Testin ultra pikten sonra açılması demek hala pik ama bi önce ki teste göre bi tık açılması demek, t nin iyice açılması değil.
T çizgisinin c den daha açık olmasını beklediğiniz zaman o arada geçen sürede rahim asidikleşebilir.
Kısaca ultra pikten sonra ki ilk açılma, silinme değil.
Umarım anlatabilmişimdir, sürekli aktif olamıyorum ama inanın tanıyıp tanımadığım herkes için dua ediyorum.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllah

Bütün hamile arkadaşlara kolay doğum nasip etsin RABBİM sağlıkla kavuşun yavrularınıza inşallah,
Amin canım anladım ne demek istediğini peki sende mi şu fikri doğru buluyorsun ? Çatlama hızlı olursa pikken veya ultra pikken yavaşsa çatlama oluyorsa dediğin gibi ultra pik oluyor bir önce ki teste göre bir tık açılması gereken zaman damı ?

Amin canım anladım ne demek istediğini peki sende mi şu fikri doğru buluyorsun ? Çatlama hızlı olursa pikken veya ultra pikken yavaşsa çatlama oluyorsa dediğin gibi ultra pik oluyor bir önce ki teste göre bir tık açılması gereken zaman damı ?
Aynen canım kısa sürüyorsa ultra pik Ken, uzun sürüyorsa ultra pikten Bi tık açılınca

Back
X