- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 33
- 57
- Konu Sahibi Lilarengim1
- #9.481
Yanlışım varsa düzeltin bacılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah cnm.M Maviayyy G Guzel Aslan @rana20 L Lilarengim1Expresso
4melek1anne hanımlar biz 6 hafta 1 günlük olduk buda kesemiz henüz bebeği göremedik haftaya kalp atışını duymaya gidecez inşallah
ramzi teorisi ne göre tahmininiz varmı acaba ? Dr alakası yok dedi bana ama bilemiyorum
Eki Görüntüle 2967837
Maşallah cnm.. Ben tam bilmiyorum ama bebek görünmeden tahmin okmuyor sanırım. Yani ben bebeğin konumuna bakıp sallıyorum genelde
. Bir sonraki gidişinde foto atarsın belli olur
![]()
Tamam canım haftaya atarım resmi inşallahMasallah cnm saglikla gelsin bebegin ramzi teori 7 haftalik olunca tam soyleniyor cnm yani bebegin konumuna göre kalp atışını duydugunda insllah at bakalim ozaman cnm![]()
Saol canım ama ben bilmiyorum çatlama hızlı mi yavaş mı her ihtimale karşı pik den açılmayı bekleyecem mecburCanım erkek bebek isteyenler topiğini oku 7bin küsür sayfa var ben ordan ulaşabildiklerine ulaştım özelden yazdım neler yaptın ettin sonuç olarak düzenli diyet yapanda var yapmayan da var en önemlisi eşte cinsel perhiz eşi çok iyi beslemek ve en en önemlisi yumurtlamanı çok iyi öğrenmen herkesin savunduğu şu çatlaman hızlı oluyorsa ultra pikken eğer yavaş çatlıyorsa yumurta çatlama olup hafif ilk silinme yani benim yazdıklarım bana gelen öneriler bu yönde herkesin vücudu içinden geçen farklı zaten bunlar hep tedbir takdir yüce Rabbimizin![]()
İşte ceviz keçi boynuzu pekmezi muz soda et ve etli yemekler ben bal propolis karışımı yediriyorum arkadaş yazmıştı geçen domates salatalık tuzla yedir sende ye yemeklere tuz bide vitamin takviyesi veren varmış e vit çinko fln çinko spermi hareketlendiriyor ben sadece çinko alıcam zaten içmez herşeyi benim bildiklerim bunlar M Maviayyy oSaol canım ama ben bilmiyorum çatlama hızlı mi yavaş mı her ihtimale karşı pik den açılmayı bekleyecem mecbur
Eşe gelince neler yiyecek perhiz nasıl oluyır
Canim Rabbim oğlum oluyor haberini de yazmayı nasip etsinM Maviayyy G Guzel Aslan @rana20 L Lilarengim1Expresso
4melek1anne hanımlar biz 6 hafta 1 günlük olduk buda kesemiz henüz bebeği göremedik haftaya kalp atışını duymaya gidecez inşallah
ramzi teorisi ne göre tahmininiz varmı acaba ? Dr alakası yok dedi bana ama bilemiyorum
Eki Görüntüle 2967837
Canim attimMerhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler
Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
folik asit ictim.bende
Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim @Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah
Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var @Birbilsem1132 ,@rana20 ve
Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah
@rana20 ,@Ruveydam2015 ,@Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz
Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim
![]()
Valla cnm ben ilk aylar direk kilo aldım sonra zayıfladım şimdide çok kilolu değilim hafif bir kilom var benimki bütün vücudum bir göbek kalça göğüs falan beni gören hamile oldugumu anlamiyo hafif kilo almışım gibi duruyoSlm kızlar ne alemdesiniz kilolar ne alemde
Ben kılo almadım ama karnım buyudu kendim cok tip hissediyorum sanki 9 aylığım bütün işler ağır geliyo şimdiden
Hiç işim bitmiyo gibi geliyo
Yaaa hadi bakalim hayirlisiyla bebisin yormayacak insAllah seni annesiCanım sevindim güzel haberlerine maşallahbenimde suyum biraz daha normale dönmüş hemen ameliyattan vazgeçtik gününü bekleyeceğiz bakalım. Beyaz akıntı kızlarda bir iki ay olup kaybolmuştu ama bunda hala devam ediyor. Oda erkek bebek belirtisi diye okumuştum sen yazınca aklıma geldi şimdi.
Maşallah cnm Rabbim sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip etsin insAllahİyiyim canım gittim hem keseyi hem bebeği gösterdi iyiyim çok şükür kanama alanlarını takma kafana onlar çoğu gebelikte olur dedi kanaman olmadıkça korkma dedi yani ama bel ağrim çok fazla ve beyaz akıntım da çok işte böyleyim ve size o kadar çok dua ediyorum ki sağ salim dogumlariniz olur inşallah![]()
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah ben teorileri çok bilmiyorum ama diğer arkadaşlar arasında bilen var cnm Rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllahM Maviayyy G Guzel Aslan @rana20 L Lilarengim1Expresso
Eki Görüntüle 2967837
Canım girip çıkıyorum takipteyim hepinizi, 3vet son ayıma girdim bende temizlik işlerim vardı bitirdim üzerine önce çocuklar sonra ben grip oldum, dinleniyorum bol bol, kasılmalarım var afedersin zonklama oluyor Ocak 15 gün vermişti ama bilmiyorum o güne gidermiyim. Sen nasılsın? Sen resmen sonuna gelmişsin ne güzel rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah, yaş gittikçe hamilelik zor oluyormuş gerçekten Allah bütün hamileleri bir avazda kurtarsın canımPassi0n canım nerelerdesin. Senin de günün yaklaşmıştır artık. Nasıl gidiyor hamilelik?
Amin canım anladım ne demek istediğini peki sende mi şu fikri doğru buluyorsun ? Çatlama hızlı olursa pikken veya ultra pikken yavaşsa çatlama oluyorsa dediğin gibi ultra pik oluyor bir önce ki teste göre bir tık açılması gereken zaman damı ?Bütün hamile arkadaşlara kolay doğum nasip etsin RABBİM sağlıkla kavuşun yavrularınıza inşallah,
Senin zamanlama nasıl olmuştu bacımBütün hamile arkadaşlara kolay doğum nasip etsin RABBİM sağlıkla kavuşun yavrularınıza inşallah,
Aynen canım kısa sürüyorsa ultra pik Ken, uzun sürüyorsa ultra pikten Bi tık açılıncaAmin canım anladım ne demek istediğini peki sende mi şu fikri doğru buluyorsun ? Çatlama hızlı olursa pikken veya ultra pikken yavaşsa çatlama oluyorsa dediğin gibi ultra pik oluyor bir önce ki teste göre bir tık açılması gereken zaman damı ?
Canım benim ki çok karışık aklınız karışır, polikistik over var bende benim sürekli testlerim koyu çıkıyordu, sizinkiler gibi ilerlemedi yaniSenin zamanlama nasıl olmuştu bacım