urbanogdan sürekli alışveriş yapıyorum ve gerçekten Türkiye'de yediğimiz kazıklara acıyorum açıkçası
en son siparişim 13 günde geldi yani 2 hafta bile değil tee Amerikalardan :)
şöyle söyliyeyim maalesef ki gümrüğe takılma ihtimalinden max 150 eur a kadar alışveriş yapıyorum her seferinde 5 çift ayakkabı/çizme aldım ortalama kargoyla 60 tl ye geliyor; ama bu fiyat ayakkabıya göre değişir 9 usd ye de ayakkabı var 35 usd'ye deFiyatlar nasıl?
şöyle söyliyeyim maalesef ki gümrüğe takılma ihtimalinden max 150 eur a kadar alışveriş yapıyorum her seferinde 5 çift ayakkabı/çizme aldım ortalama kargoyla 60 tl ye geliyor; ama bu fiyat ayakkabıya göre değişir 9 usd ye de ayakkabı var 35 usd'ye de
sitedeki en pahalı ayakkabı 45 usd filandır. 19 usdlik bir babeti desa gördüm ve 200 tl idi hesap edin yani :)
urban.com daa benzer şeyler var.Hatta daha güzelleri..ordan hiçalışveriş yapan oldumu acep? çok güzeller..
yani tanesine ortalama 60 tl vermiş oldum ama ben hiç babaet almadım hep çizme ayakkabı :)nasıl yani cnm 5 çift ayakkabıya 60 tlmi verdin yoksa çiftinemi anlamadım bende almak istiyorum ya çok güzeller yaaa birde bu mevsimde yazlık ayakkabı alınca daha ucuz oluyo yaza hazır olur giyeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?