• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süper ayakkabılar

bence arkdaş gitti gidiyorda dükkan sahibi heral ayakkabların reklamını yaptı ayaküstü-tatlicadiarzu- aynı model aynı renk ayakkabıdan kim alır ya şaşırdım :P

kızllaaar ben geldim sitede sorun vardı daha sonrada bilgisayar arızalandı uzun süre giremedim malesef bunların hepsi gittigidiyordan önceki sayfalarda yazdım zaten fiyatlarıda sıtandart galiba ama hatırlamıyorum şimdi bide kimi arkadaşlar bunların hepsi bende var yazınca inanmışlar galiba sengözlerimebaksanab hiç olurmu kızlar çok saf kalpliymişsiniz sizde yani hemen inanıyosunuz zateb ben bunları özel gün hariç giyemem topukluları tabi ama çok süperler yine denk gelirde kaydederim burdan bakarsınız valla satıcı falanda diğilim gittigidiyorda ha opuyorumnanaktan

hepsi şahaneeeee
tek tek hepicine bayıldımmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[/QUOTE]

birde bunu arıyorum bulabilirsem sipariş vericem detektek baktım bulamadım :utangac:

hepsine bayıldım hepsi çok güzel..topuklu ayakkabı giyemiyorum ama çok kıskandım valla..

Back
X