Doğal Saç Bakım Kürleri süper bi saç maskesi

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
kızlar 2 yumurta akını bi bardak ılık su ilee güzelce çırptımm sonra ıslak saçıma masaj yaparak yedirttimm 15 dk bekledikten sonraa yıkadın inanın müthiş parladıı herkesde fark etti o günde misafirler gelmişti herkes çok güzel görünüyo ne güzel parlıyo yeni mi boyattın dediler tawsiye ederimm bu maske yıpranmış saçlar içinn:1hug:

şampuanla teizliyeceksiniz ama kesinliklee ılık su olcak yoksa yumurta pişer kafanızda :))

kızlar ben yumurta akının yüz için sarısının saç için etkili olduğunu duymuştum :ecrin_bebek:

hmmm olabilir aslında bide denedin güzel oldu diyosan nes
tşkler cnm paylasımın için a.s.

şaka gibi delikafadulden

ama denicem ne olur en fazla 2 yımırta ziyan olur

Aklınızda bulunsun Işıkla terapi diye bir program var, galiba Fashionone da cıkıyor tam emin degilim, herkesin kullanabilecegi saç maske tarifleri dogal caylar felan veriyor, ben birtanesini aktardan malzeme alp denedim (biberiyeli olan) maskeden sonra sanki lise saçımmış gibi oldu

ne kullandım snm tarifi yazar mısınkaydirigubbakcemile5

arkadaslar saçınızı biraz nemlendirin ve zeytinyagı sürün her yerine güzelce yedirin sonra temiz bir havluyu sıcak suda biraz nemledirin o havluyla saçınızı sarın ve 30 dakika kadar bekletin sonra bana dua edin:) saçlarınız yumuşacık ve ışıl ışıl olacak

kesinlikle ben de deneyeceğim.zaten yumurta akı çok zengin bir protein kaynağı.saç da keratin isimli proteinden oluyor.o zaman kesinlikle fayda ediyordur...paylaşım için teşekkrüler :D

Back
X