Süper bir derdim var

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Hanımlar nereden başlasam bilemiyorum, kayınvalıdemle aynı bınada oturuyoruz. Ben ec yatan gec kalkan bır ınsanım bıldıgı halde hergun gıcıklık yapar gbı kapıyı calması uyandırması , hıcbırsey ıstemedgm halde sankı evmn ıhtıyacnı benden ıyı blıormus gbı sureklı yemekll vb seyler alp getırmesı , durumumuz da ıyı kendı alsverısmzı duzenlı yapdgmızıda blıor. Bıkdırdı benı sacmasapn konusmaları , esıme soyledıgımde ıse sen daha ıyı konusuyorsn sen konus dıyp kenara ceklmesı. Ustune gdncede esmle kotu oluyorm. Zaten kadınla dıpdıbe oturdgmz ıcın bı konu komsu sahıbı deglm. Kadın mahallenın altndan grp altndan ckıor ben evde oturuyorm bır tane komsulugum yok sırf laf cıkmasn kadına dedıkodu gtmesın dıye kmseyle gorusmuorm ama bkdm. Arkdas sahıbı deglm eve tıkldm kaldım napacgmı sasırdm hergun kv ıle yuz yuze gelmek zornda kalıorm ısın kotusu arkdsm olsa eve cagırsam da arkdsmdan once kendı damlayan bır tıp ne yapsam bılemedm. Ne bır cevre nede arkdas edınemıyorum bu karının yuzune yetti canıma , evde otur otur sıkılıyorum esıme dıyorum bır ıs yerı acayım butık gbı oda tutturmus batarsn yapamazsn. Kendın yap yapablıosan ben bebek ıstıorm blmem ne olan guvenımıde kaybettırdı sızce napılır bu duruma ?

Başka muhite ya da binaya çıkın. O zaman bu kadar çok görüşmek durumunda kalmazsınız.

Zili Sök kapıyı kirsada açma 1 2derken vazgeçer

Taa bastan neden kabul ettin? Ben olsam sattirirdim vallaa...benimkilerde kem küm etti kayinvalidenin oraya tasinmak istemiyorum diyince.tavrim sert oldu ve uzaga tasindik. KV öyle bi tip ki sürekli arar hergünnn. Telefon sesinden cocuk uyanir. Isimin oldugunu söylerim. Birde sirf laf toplamak icin ugrasiyor, sirf kendi soruyor hep o herseyi ögrenecek. Bazen yemek fln yapar gönderir sevmiyorum ne kendinide nede yapamadigi yemeklerinide

Yakinlarinda halk egitim merkezleri var mi ?
Kendine uygun olan bir kursa yazilabilirsin. Eminim orada gunduz bayanlarla cok guzel vakit gecirirsin. Hem oyle ortaamlarda herkes evinden kek poğaça yapıp götürür sınıfta yenir hep birlik içinde geçer. Bence boyle seyler senin kafani dagitabilir.

Kaçamayacağını kabullenmiş, çözüme kapalı biri olarak en azından yanında olup destek olmayı yeğlerim. Evden gidemezsin, kv yi satamazsın (letgoyla bile) eşinde aranı bozamazsın..
Eh sende de ki madem; Allah'ım beni kv ile sınıyor. Günde ona birkaç saat katlansam ne olur? Hem iyi tarafından bak seni düşünüyor da kendi evine aldığı gibi sana da alıyor bişiler.
Hiç olmazsa ondan bişiler iste, alamadığı durumda gelmeyecektir. Sen hep iste, sen istedikçe bir daha istemesin diye gelmeyecektir..

Arkadaslar ben zamanında kv ıle cok konustum kavgalarmzı bıle duyup sabah yedıde kapıyı calan bır tıptı bırakdı kavga gurultu o huyunu ama bır surude laf cıkdı kavgalar flan ettk artk kafam kaldırmıo ben soylıcem laf cıkcak flan gene gerı bana gelıcek laflar yapdıgı suratda cabası

İyi de arkadaşım taşın diyoruz eşim izin vermez konuş diyoruz yaptım.
Daha başka napabilirsin ki ya taşınacaksın ya boşanacaksın yada oturup çekeceksin üzgünüm

Bir kursa katılın.
Aşçılık, pastacılık, moda tasarım vb şekilde ilerde iş yapabileceğinizi düşündüğünüz bir alanda.
Böylece hem çevre edinir sosyalleşirsiniz, hem geleceğiniz için bir katkı sağlarsınız, hem de kayınvalidenizin ansız ziyaretlerinden kurtulursunuz.

Ben bebeksiz günlerime geri dönsem, Allah biliyor ya bir dakika evde durmazdım, kıymetini bilin azıcık boşluğun.

Gec saate kadar uyudugunuzu biliyormu? ne bilim belki bilmeden geliyordur. Yemek göndermek pekte kötü bisey sayilmaz ama tabi arayip sorabilir x pisirdim sizede yollayimm diye. Bide bu sekilde konusmayi deneyin, gelmeden önce arasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…