- Konu Sahibi seksibebek
-
eşimle üç gün önce bir mekik aleti aldık . gerçekten mekiği bu kadar kolaytıran ve aynı etkiyi gösteren bişey. üstelik değişik hareketlerde yapabilirsin yani. ilkkez bi spor aleti aldık. ve boşa gidrse faydalı değilse ya diye korkularım vardı. üçgündür yapıyorum. tv nin karşısında yapmaya dalmışım iki sat ypmışım okadar rahat. günde şu kadar yapacan diye bişey yok tabi. ama sımsıkı oldum şimdiden yanlarım göbeğim ve özellikle belimde incelme var çok mutluyumhihoyyyt. belimin biraz inceltmek istiyordum mekik çekmek zor geliyodu, göbek bel ve yanları eritmenin tek çaresi bel egzersizleri ve mekik. o yüzden alet arayışına başladım ve bu şey çok hoşuma gitti ve sevgili sanal ama iyi arkadaşlarıma :içelim:faydam dokunsun istedim. etkisine göre fiyatı da çok uygn[
delta care ismi hanımlar, internetten aldık hepsi burada . com dan. vede 58 tl ye çok faydalı harika bi ürün.karnım sımsıkı oldu yağ eritiyo resmen ve sade karnın değil bütün heryerin yapıyo gibi ve yapmasıda çok rahat. almanızı tavsiye ederim. iki gün önce viyaporttaydım aynı aletin düşük modeli 99 tl idi
dün voit ab rocket aldım boynerden internetten eşim pek bişey aldırmıyo
bugün başladım 3-5 dakka kadar aleti tanımaya çalıştım önce aldığıma pişman oldum
sonra duruşumu filan ayarlayınca faydalı olucana inandım zorlu gerçektende
vcd sini izlemenizi tavsiye ederim kızımı uyuttum birazdan tekrar yapıcam guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?