Saç Rengi ve Saç Boyama süper röfle yaptırdım!

peki zeminin ne renkti benmde saçım sarıydı bi hata yapıp siyaha boyadım şimdi geri dönmek istiorm ama siyaha boyatalıda 15 gün oldu acaa o kuaför benm saçımıda yapabilirmi:?
çoook zor siyahtan sarıya dönmek
senın saçların dipten uzayacak kendı rengıne dönecek ondan sonra sarı olabılır ancak canım çıkar kafandan sarıyı olmayacak birşey istıyorsun

bence hemen aynı renge boyatmalısın çünkü cidden çok güzel olmuş..
böyle kalıp kalıp inmemiş röflen...ben de çok beğendim

canım herhangi bi sorun yaşamadım saçımla ilgili de.
şimdi bu renk saça makyaj yapmak şart,tenimde açık renk,çok soluk görünüyordum.
bende sık sık makyaj yapan biri değilim.saçlar bu renk,ten açık renk ve makyajsız oldumu çok bakımsız görünüyor.ama makyaj yapıldımı bu saça harika duruyor.bende saçımı çikolata kahve yaptım,bir süre sonra çikolata kahve aktı gene sarı ama daha koyusu oldu saçım,röfleli gibi gene ama dediğim gibi bu kadar açık değil.diplerde çıktı fazlasıyla.şimdi hamileyim doğumdan sonra bu saçın bi ton koyusunu yaptıracam.zaten bu saçın bi ton koyusunu kullanıyordum hep ama bu sefer değişiklik olsun daha açık renk yaptırayım dedim.

sütlü gayfe arkadaşım ay yazarkende canım sütlü kahve çekti :) saçların çok güzel olmuş cnm benimde saçlarım kumral şuan ama benimkiler boya çünkü çok beyazlarım var kumralın üzerine attırmışsın bunu peki nasıl yaptı önce paket atıp açtı sonra açık altın sarıylamı cila attı üzerine hayır şimdi gidip kuaföre anlatıyosun anlamıyolar öyle olmamıştır diyolarda ayrıntıyı ondan soruyorum benim saçlarımda şuan kumral ve açık tenliyim yanaklarımda arada kızarır bana gider bu renk gibime geldi hem beyazlar içinde iyi olur dedim ama

evet canım önce kendi saçımın üstüne paket attı.
sonrada cila+altın sarı boyayı karıştırdı ve uyguladı.20 dak bekledi yıkadı.
gider cnm sana ama dediğim gibi makyajı seviyor bu saç.
ben çok makyaj yapmadığımdan soluk gösterdi beni.

cnm çok güzel olmuş röflen...helal olsun kuaföre.
ben de yeni yaptırdım ama tutturamadı kuaförüm
diplerinde bakırımsı bir renk var aralarda hoşlanmadım
ama uçlar istediğim renk ne yapıyım bilemedim acıkcası
20 gün sonra gel dedi bana
ama canım çok sıkkın nasıl geçicek 20 gün acaba bilmiyorum(

oo sütlü gayfe nin saçı tabiiki bu zamana kadar uzamış kahve olmuş hatta bebişi oluyomuşş:) allah analı babalı büyütsün inşallah.... e hadi doğurda tekrar boya yaptır bız de bakalım :))

bizim burdaki 350ye yapıyor, ben o yüzden fulyada akademisi var orda 150ye yaptırıyordum, en son gitiiğimde boya uzmanları ayrılmış saçımı mahvettiler, daha da mehmet tatlıda boyatmam saçımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…