- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
çoook zor siyahtan sarıya dönmekpeki zeminin ne renkti benmde saçım sarıydı bi hata yapıp siyaha boyadım şimdi geri dönmek istiorm ama siyaha boyatalıda 15 gün oldu acaa o kuaför benm saçımıda yapabilirmi:?
canım sen nisanda boyatmışsın forumdan öyle anlaşılıyor şimdi öyle değil demişssin noldu kötüleştimi saçın diplerinden çıkıncamı kötü oldu_yıprandımı noldu? bende mehmet tatlıya gittim izmit şubesine 250 den bi kuruş inmediler,birde senin şu sorularıma vereceğin cevaplara göre gidicem ,kaydirigubbakcemile5
peki zeminin ne renkti benmde saçım sarıydı bi hata yapıp siyaha boyadım şimdi geri dönmek istiorm ama siyaha boyatalıda 15 gün oldu acaa o kuaför benm saçımıda yapabilirmi:?
sütlü gayfe arkadaşım ay yazarkende canım sütlü kahve çekti :) saçların çok güzel olmuş cnm benimde saçlarım kumral şuan ama benimkiler boya çünkü çok beyazlarım var kumralın üzerine attırmışsın bunu peki nasıl yaptı önce paket atıp açtı sonra açık altın sarıylamı cila attı üzerine hayır şimdi gidip kuaföre anlatıyosun anlamıyolar öyle olmamıştır diyolarda ayrıntıyı ondan soruyorum benim saçlarımda şuan kumral ve açık tenliyim yanaklarımda arada kızarır bana gider bu renk gibime geldi hem beyazlar içinde iyi olur dedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?