Saç Rengi ve Saç Boyama süper röfle yaptırdım!

hangi kuaför canım nerde?

boya uygulamadan röfle olması mümkün değil demişsin sanırım ilk kez röfle yaptırıyosun cnm,boyasızda röfle balll gibi olur,kendi doğal sacın üstüne röfle yaptırırsan buna boyasız röfle denir ama senin doğal sac rengın cok koyuydu sanırım kuaforun rengını biraz kırmak adına böyle bişey yapmış olabilir,güle güle kullan

sütlü gayfeee delikafadulden

çok güzel olmuşşş güle güle kullannn, bayılırım bu renge.. benim kullandığımda buna çok benzer, kendi saçım koyu kestane, kuaförüm karamel boyuo önce üstünede röfle yapıo süper oluo gerçekten a.s

harika olmuşş a.s.

Saç rengi güzel,Benim de ilk röflem böyleydi,geçen kasımda yaptırmıştım.70 tl(= Aynı sütlügayfenin işlemlerinden geçtim.Ben saç boyatmak için 100den fazla para verilmesine karşıyım öyle 200 filan.

Şuan da saçların ne renk? çabuk vazgeçmişsin=)

Mükemmel bi renk ortaya çıkartmış kuaförün ilk seferde.Çok hoş olmuş ellerine sağlık kuaförünün

insanın kendi saçı gibi yok ,eğer boya yapılcaksa da röfle asla yapılmamalı saça ben yaptırdım gitsin diye hep kestiriyorum saçı yıpratmak başka bişey değil.

ay yaaa bayıldım şimdi kendi saçıma röfle diyemem artık(bu mehmet tatlının kapalı bayanlara özel bi yerivarmı ki?
canım eger bu rengi degiştirdiysen çok yazık etmişsin

teşekkürler canım yaklaşık 1 yıl olacak saçımı boyatalı.artık saçımın rengi böyle değil.

canım sen nisanda boyatmışsın forumdan öyle anlaşılıyor şimdi öyle değil demişssin noldu kötüleştimi saçın diplerinden çıkıncamı kötü oldu_yıprandımı noldu? bende mehmet tatlıya gittim izmit şubesine 250 den bi kuruş inmediler,birde senin şu sorularıma vereceğin cevaplara göre gidicem ,kaydirigubbakcemile5

Sütlü gayfe, şansın cidden yaver gitmiş 100 liraya güzel bir iş çıkarmışlar. Burda Tatlı'ya gitmek demek 250 lirayı gözden çıkarmak demek çünkü. Umarım uzun zaman geçmesine rağmen yine güzel saçlarla dolaşıyorsundur.

peki zeminin ne renkti benmde saçım sarıydı bi hata yapıp siyaha boyadım şimdi geri dönmek istiorm ama siyaha boyatalıda 15 gün oldu acaa o kuaför benm saçımıda yapabilirmi:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…