- 16 Temmuz 2015
- 4
- 1
- Konu Sahibi itsmecerenn
Yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden arkadaşı yanlış yonlendiriyorsunuz super gaaa ile airmax karşılaştırır mi hiç . Derdine tuz biber olmuşsunuzBence aırmax
A ah gençlik işte. Ayakkabı. Bizim zamanımızda cat bot vardı converse vardı şimdi çeşit çeşit. .Cerennn süperga neee? Süpürge mi yoksa hay ben yazının üzerinize türkçe sözlük atıcam yeminle
İnternetten bakarsan görebilirsin :)Cerennn süperga neee? Süpürge mi yoksa hay ben yazının üzerinize türkçe sözlük atıcam yeminle
Gerçekten mi puuu bana ne cahilim be mahmutpaşa dan 20 tl ye ayakkabı ala ala köreldim yazzzıkkk bana da sana da yazık hala yanlış yerdesin :)İnternetten bakarsan görebilirsin :)
Hiiii neler çıkmış beya bende anket açtım araba da süperga ne diye herkeşler süpürge dediA ah gençlik işte. Ayakkabı. Bizim zamanımızda cat bot vardı converse vardı şimdi çeşit çeşit. .
Cerennn süperga neee? Süpürge mi yoksa hay ben yazının üzerinize türkçe sözlük atıcam yeminle
Neden arkadaşı yanlış yonlendiriyorsunuz super gaaa ile airmax karşılaştırır mi hiç . Derdine tuz biber olmuşsunuz
Kıyamam sana yaaayyy ne bileyim alamadım bir airmax dert oldu içime
Umarım. .bir gün benim olacak Eki Görüntüle 1584847
Umarım. .
Ama bunlar sana ok yakışır