• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süperga ayakkabı kullanan varmı?

Kardeşimde vardı.
Hiç sağlam değil..
Bir iki ayda çöplük oldu..
Parayı çöpe atmak için uygun bir seçim..
Doğru düzgün Nike alın derim..

Kardeşimde vardı.
Hiç sağlam değil..
Bir iki ayda çöplük oldu..
Parayı çöpe atmak için uygun bir seçim..
Doğru düzgün Nike alın derim..

bırınde görmüştümde
kalın keten gıbıydı üstü sankı sağlam gıbı duruyordu.:44:

Son düzenleme:
$ayakkabı.webpcanım benım dediğim şöyle bırşey resimdeki gıbı.:)
süet, deri karışımı bırşey.Ketenler ayrı demek.

hergün giyerseniz tabi ki yırtılır bu gayet normal.haftada bir giyseniz hiçbirsey olmaz.

ben kullanıyorum bez ketenler hosuma gidiyor convers den daha sağlam oldugu kesin ayrıca bu aralar baya da moda istanbulda neredeyse herkeste bunlardan var :)

2 yıldır moda türkiye'de. Başta gerçekten az kişide varken artık converse gibi oldu. Rahatlığı kişiden kişiye değişir. Çok dayanıksız demek de doğru değil. Haftada 2-3 kez giyersen uzun süreli kullanırsın.

New balance adidas nike gibi degil.ama ayakta zarif duruyor.bende var bi tane her gun giyersen asinir.sporda her zaman derim favorim adidas.

ben yeni aldım işin aslı orjinal olduktan sonra kolay kolay birşey olmaz modamica diye bir siteden satın aldım, mağazalarıda olduğu için sahte satacaklarını sanmıyorum

selam arkadaşlar,
süperga spor ayakkabı rahatmı? kullanan varmı?:40:

3yıldır kullanıyorum modeline göre rahatlığıda değişiyor içi tüylü olanlar inanılmaz rahat spor yaparken bile kullanabilirsin ama klasik olanları onun kadar rahat değil buna rağmen hergün kullansan bile hiçbir şey olmuyo ben hala ilk aldıklarımı kullanıyorum yani hala eskimedi

Back
X