Süperr kombinler

Ya kızlar tulum almak istiyorum şu dar kesim tüm vücudunu saran rengarenk straplez kot tulumlardan o kadar hoşuma gidiyo ki dolgu topuklar falan düşünüyorum şöyle bi kendimi:)

Ya kızlar tulum almak istiyorum şu dar kesim tüm vücudunu saran rengarenk straplez kot tulumlardan o kadar hoşuma gidiyo ki dolgu topuklar falan düşünüyorum şöyle bi kendimi:)

cnm zayıfsan vucudun musaıtse ve bence kalcaların basenlerın cok ırı degılse gıy ama ben goruyorum genlde tulum gıyenlerı ya bu ne ya gıyılırmı bu vucutla dıyorum kalca malca sallanıyo vala yururken cok cırkın bı goruntu ve etık degıl bence
sana onerım ben de gıyıyortum kalcam basenlerım normal oldugu halde tunıklerın altına tayt gıyerken falan kalca sıkılastırıcı ıc camasırı al ole gıy ole rahat yurursun kı yanı kotu bı goruntu olmaz
umarımanlatabılmısımdır secım senın tabı cnm
dolgu topuk bence de ıyı secım olur bu arada

ya canlarım siz böyle paylaşıyosunuzda biz bakmakla yetiniyoruz ah şu güzel kıyafeterin markasını bilen yokmu ya bakıyorum ama alamıyorum varmı böyle bi şey çok güzeller ya benzerini falan gören olursa yazabilir mi buraya lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…