Süperr kombinler

baştan itibaren bakmaya başladım şuan 85.sayfadayım.hepsi çok hoş paraları saçası geliyor insanın.renk uyumu olarak da fikir oluyor aslında.

hepsini oldukları gibi her şeyiyle almak istiyorum ... hazır bir şekilde her sabah işe giderken giymek istiyorum ....hazır kombin ... hepsi çok güzel =)

kızlar paylşasmısım bı kac sayfa oncesınde ama hıcbırınız cevap vermedı tekrardan paylasım dedım burdakı gıbı kucuk topğuklu yazlık bı ayakkkabı arıyorum ankarada oturuyorum bulan goren bılen alan varsa lutfen yazın ben bu zaman kadar (20yasım ) hep duz gıydım ama aykalarımda agrı olusmaya basladıgını farkettım helekı babet gıbı yere yakın aykkabılar benı mahvedıyo o yuzden yazlık cok kucun topuklu bunun gıbı bı aykkabı almam lazım yardımıza ıhtıyacım var

elbise cok güzel canım vede nişana uygun. Nereden temin edilebilir. Banada bilgi verir misin ve fiyatı nedir

elbise cok güzel canım vede nişana uygun. Nereden temin edilebilir. Banada bilgi verir misin ve fiyatı nedir

tşk ederim ben bu elbiseyi gittigidyrdan 89tlye aldım ama burdaki kızların tavsiyesiyle bu resimdeki elbisemi giydim tabi doğru kombin yaparak öncelikle kemer kısmındaki parlament mavisi renkte bi ayakkabı ve opak çoraplar ve mavi ojeyle ayakkabı şuan yanımda olmaığıı için resmini çekemedim nişanın öncesinde başka bi nikahta vardı oyüzden daha doğru bi seçim yaptım teşkkürler kızlar iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…