- Konu Sahibi ececikkk35
- #1.741

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razı olsun canım benim tşk ederim,hemşireyim bende bugün ilk mesaimmi yaptımececik hepsi çok güzel.. takipteyim ...buradan kopmak mümkün değil zaten. bu arada atandığını yazmışsın.tebrik ederim hayırlı olsun.. öğretmenlikmi??eğer öyleyse meslektaşız. öğretmenlere yönelik bişeyler de koyarsan fikir olur bizlere. ama çok ciddi mürebbiye tarzı şeylerden bahsetmiyorum.
hepsi harika..hangi markadan bunlar ben göremedim de.
canım ya ne güzel şeyler yazmışsın tşk ederim bitanem beğenmeniz yeterli benim içinCok cok tesekkur ederim ececim,hepsi bir birinden harika.zahmet cekip bizim icin bu kadar resim yerlestirdiyin icin sana minnettarim.Valla forumun sahibi sana bir iyilik yapmali,artik repmi desem yoksa bilmiyorum ki. :![]()
evet canım çok güzelcekete bayıldım çok güzel![]()
saol aysenurcumhepsi birbirinden güzell![]()
canım blogum yok bugün işe başladım zaman ayıramam sanırım en azından işe alışıp düzen kurana kadar:97:bazıları expirt yazıyor ama tam anlamış değilim daha çok ekleyeğimece bunları nerden buluyosun çok güzeller. markası filan da yazsa keşke. bir moda blog'un yoksa olmalı bence. çok zevklisin![]()
bugün ilk iş günümdü akşama kadar işlemlerle uğraştım kahvaltı bile yapmadan eve 19.00 da girdim uykumda vardı ama zaman geçsin diye ekledim daha binlerce var zaman buldukça ekleyeceğim canlar beğenmenize sevindim ben hala bir bunlara bir dolaba bakıp ne giyeceğim diyorum her sabah böyle olacak sanırım![]()