Süperr kombinler

nopattern.jpg
sunisdown.jpg

ececik hepsi çok güzel.. takipteyim ...buradan kopmak mümkün değil zaten. bu arada atandığını yazmışsın.tebrik ederim hayırlı olsun.. öğretmenlikmi??eğer öyleyse meslektaşız. öğretmenlere yönelik bişeyler de koyarsan fikir olur bizlere. ama çok ciddi mürebbiye tarzı şeylerden bahsetmiyorum.
allah razı olsun canım benim tşk ederim,hemşireyim bende bugün ilk mesaimmi yaptım:38:
hepsi harika..hangi markadan bunlar ben göremedim de.

Cok cok tesekkur ederim ececim,hepsi bir birinden harika.zahmet cekip bizim icin bu kadar resim yerlestirdiyin icin sana minnettarim.Valla forumun sahibi sana bir iyilik yapmali,artik repmi desem yoksa bilmiyorum ki. ::54::54::54:
canım ya ne güzel şeyler yazmışsın tşk ederim bitanem beğenmeniz yeterli benim için:38:
cekete bayıldım çok güzel :31:
evet canım çok güzel:69::38:
hepsi birbirinden güzell:69:
saol aysenurcum:71::38:
ece bunları nerden buluyosun çok güzeller. markası filan da yazsa keşke. bir moda blog'un yoksa olmalı bence. çok zevklisin (:
canım blogum yok bugün işe başladım zaman ayıramam sanırım en azından işe alışıp düzen kurana kadar:97:bazıları expirt yazıyor ama tam anlamış değilim daha çok ekleyeğim:70::38:

bugün ilk iş günümdü akşama kadar işlemlerle uğraştım kahvaltı bile yapmadan eve 19.00 da girdim uykumda vardı ama zaman geçsin diye ekledim daha binlerce var zaman buldukça ekleyeceğim canlar beğenmenize sevindim ben hala bir bunlara bir dolaba bakıp ne giyeceğim diyorum her sabah böyle olacak sanırım:1::71:

hergün giriyorum bu başlığa yenisi eklendimi diye bağımlısı oldummm sık kullanılanlara ekledim hergün bakıyorum.Ama bayadır yeniler yokkk:(:(

bugün ilk iş günümdü akşama kadar işlemlerle uğraştım kahvaltı bile yapmadan eve 19.00 da girdim uykumda vardı ama zaman geçsin diye ekledim daha binlerce var zaman buldukça ekleyeceğim canlar beğenmenize sevindim ben hala bir bunlara bir dolaba bakıp ne giyeceğim diyorum her sabah böyle olacak sanırım:1::71:

canım bu kombinler nerden diye altlarına belirtsen çok daha fazla memnum olurum. çünkü çok beğendiğim bir kaç bluz var ama nerde bulabilirim belli değil.

süper ötesi süper kıyafetler ya bayıldım :52:

birbiriyle yakıştırılmaları harika ötesi :32:

şık modern hepsi benım olsun istiyorum :26:

Back
X