şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hest

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
275
59
298
merhaba kızlar.. konuyu dagınık ve uzun anlatırsam kusura bakmayın nerden başlasam bilmiyorum.

eşim devlet memuruydu çok uzun yıllardır bende aynı şekilde. onun işi gereği sadece erkeklerin olduğu bir ortamda çalışıyordu. stres can güvenliği ve aile bütünlüğü gibi sebeplerden eşim istifa etti şimdi özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyor.

şirket kendi bünyesinde geçici elemanlar çalıştırıyor ve bunlarınbikaç tanesi ( ne yazıkki yaşadığımız şehirde namus konusunda mimlenmiş kızlar ).. şirketin mal sahibi satış çok olsun diye böyle insanların çalışmasından rahatsız olmuyor.

eşim onlarla sert bi tavırla konuşuyor bende defalarca şahit oldum. ama bu kızlar her fırsatta bahane bulup işle ilgili bişey sormak için arıyorlar.

geçenlerde gece saat 11 buçukta telefon çaldı ve içimden o kız dedim. bi baktık o. eşim açınca kapattı. hemen peşine eşim aradı niye aradın demek için ama kız telefonu tamamen kapattı. eşim sabah ben onun a.. s.. deyip sinirlendi çünkü biz çok tartıştık.

ertesi sabah eşim sen beni neden rahatsız ediyosun o saatte deyince yanlışlıkla aradım kapanmadı telefon bataryayı söktüm kötü bi niyetıim yoktu demiş. eşimde bi daha asla olmasın demiş.

sonra bu kız ve diğeri başka sebeplerle eşim ne zaman eve gelse aradılar bahanelerle. işle ilgili soruyolar duyuyorum ama öyle bi konuşma şekilleri varki anlatamam. eşim kısa ve sert cevap verip kapatıyor hep.

şimdi bu kızların olduğu birimi bırakıp başka bi kısımın sorumlusu oldu. ama yinede yemeklerde kahvaltılarda hep onların olduğu ortamdalar.

bu durum yüzünden aylardır kavga ediyoruz. psikolojim alt üst oldu diyebilirim. kızlar bizden 15 yaş küçük. ben çalışan bi bayanım kendime her konuda güvenim sonsuz. ama bu kızlar bol makyajla güzel olduklarını sanıp asılıyorlar.

ben eşime diyorumki sen hiç bayanlı ortamda çalışmadın dikkat etmen gereken konular var ama o da bende bişey olmadıkça onlar bişey yapamaz diyor. ama bi bayan isterse herşeyi yapabilir. uyarınca tartışıyoruz. ve 2 aydır toplasanız 5 gün aramız iyiydi.

eşim sanıyor ki kızlar evli erkeklere bakmaz ben sadece ailem için çalışıyorum diyor. siz rahat edin diye başka düşüncem yok diyor. ama gerçekten bu kızlarla nasıl baş edeceimi bilmiyorum.

benimki yersiz bi şüphe mi yoksa cidden tüm gün aynı ortamda olduğu bu kızlarla bişey mi var bilmiyorum.

geçenlerde bi defa çarşıda karşılaştık en çok şüphelendiğim kızla bizi ailece görünce bana öyle bi bakışı vardı ki bu daha da şüphelendirdi.

bu arada en çok şüphelendiğim kız dediğim 5 kız kardeşler yaşları 21-15 arası peşpeşe ve aynı mahallede oturuyoruz. ve bu kızların ne yazıkki hepsi kaybedilmiş kızlar. toplumda farklı yer edinmiş farklı adlandırılan ve haftalık ilişkiler yaşayan. bu sebeple ben eşimi etkisi altına alır diye korkuyorum.

bi oğlum var ve şşimdi yine hamileyim. bebeğim olumsuz etkilenecek diye çok korkuyorum.

Kocan zaten telefon edildiginde gereken cevabi veriyormus ama bu sana neden yetmiyor. Bu korktugun kizlar her yerde var. Is kocanda bitiyor ama sen sanki gereksiz kavgalarinla onu o tarafa surukluyorsun gibi.

Bir de kizlari bu sekilde etiketlemek hos degil.

Son düzenleme:
Bana biraz kuruntu yapıyormuşsunuz gibi geldi . Nihayetinde eşiniz tavrını ortaya koymuş . Böyle kızlardan etkilenen erkekler olduğumu iğrenen erkeklerde var . Boşuna eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın sizde .

Eşin üzerine düşeni yapıyor zaten
Gerçekten sarkma varsa bir süre sonra cevap alamayınca vazgeçerler
Kızların ne olduğu, nasıl yaşadığı kimseyi ilgilendirmez, sizi ilgilendiren eşinizin davranışlarıdır ve o da bir hata yapmamış bu güne kadar. Üstelik tüm kadınlar eşinizin peşinde koşmuyor inanın, adamı rahat bırakın, aklına sokmayın böyle şeyleri. Bu gereksiz kavgalar bir gün yol,su,elektrik olarak döner size, altından kalkamazsınız sonra.

Eşin gereken konusmalari yapiyormus zaten bundan sonra bu konuyla alakali ustune gidersen o kizlar yuzunden degil kendi agzin yuzunden kaybedeceksin kocani ben sana güveniyorum seni biliyorum de gec

Ben esinden suphelenmedim acikcasi sen esinle kavga etmek yerine o kizlara goz dagi ver

eşin tavrını koymuş..sanırım birde hamilelikten dolayı hassassın..eşin iş dışında telefonla aramamaları söylesin..arasalar dahi açmasın...başka yapacak birşey yok..

Bi sokak ilerde oturuyorlar. Ve kucuk bi sehir oldugu icin herkes herkesi biliyor. Kizlar hakkinda tum mahalle konusuyor. Brni tabiki ilgilrndirmez ne yaptiklari zaten sadece biri bizim elemanimiz. Ve bu elemanimiz sirketin onceki iki muduruyle iliskisi olan biri.

Yoksa hepsi esimin etrafinda demiyorum. 2 tanesi cok tehlikeli gercekten.

Emin misin
Eşin çok saf gibi anlatıyosun mesela ama kız bi kez aradı tel kapandı diye geri dönüyo telefonuna
Yok evli erkeklere kızlar bakmaz sanıyo eşim ama kızlar o biçim kızlardan ne bileyim bana tuhaf geldi anlatım

kızım kaçççç,şimdi senı parçalıcaklar,ooo mımlenmiş kız bılmem ne dedınya,geçmişler olsun,senı maf edecekeler,seyır et bıraz sonra...:)
Insanlari biyle yargilamak bana cok ters bi durumdu inanin ama hamilelik cocuklarim ailem soz konusu olunca her detayi yazmak istedim

Belkıde esin onlarla ilgileniyor
Hani sen namuslusun ben seni sectim diye onları hafif diye etiketliyor
Esine dikkat et elin kızlarını etiketleyip haftalık çetele tutacağına

Emin misin
Eşin çok saf gibi anlatıyosun mesela ama kız bi kez aradı tel kapandı diye geri dönüyo telefonuna
Yok evli erkeklere kızlar bakmaz sanıyo eşim ama kızlar o biçim kızlardan ne bileyim bana tuhaf geldi anlatım
O anda aramazsa benim tepki vercegimi biliyordu cok sinirlenip aradi hatta sesi disa verip benim yanimda. Esim 12 senedir sadece erkeklerle calisti ve inanin kadinlarla ilgili ne oyunlar olabilir bilmiyo. Bi defasinda yasi buyuk bi meslektasimiz kendimden suphelenirim ondan suphelenmem demisti bu konuyla ilgili.

İnsan inanmak istemiyor ama böyle kızlar var gerçekten. Üzücü ama gerçek. Tam olarak ne denir bilmiyorum ama böyle ''ahlak disi'' davranislari rahatlıkla yapabilen kızlar var. Eşinizin tavrı bence gayet yerinde. Kızları da görmezden gelin. Bi süre sonra sıkılırlar nasıl olsa.

Disarda dengesiz bayan ve erkek cok.
Okudugumda esinizle alakali yanlis bir sey goremedim.
Kizlarin edepsizligi yuzunden esinizle kotu olmayin.

Bencede esin gerekeni yapmış o tip kadınlar her yerde var esini evede kapatamıycana göre yapcak tek sey relax olman kendime güvenen bi kadınım diyosun kendine güvenen kadın bu tarz seylere bu derece kafa yormaz tamam esini cok seviyosun anlıyorum ama yapmak isteyen insan hertürlü yapar inan yapanda kendi kaybeder bana göre onun için herseyi akısına bırak esinide sıkma dısarı yönelmesin

Belkıde esin onlarla ilgileniyor
Hani sen namuslusun ben seni sectim diye onları hafif diye etiketliyor
Esine dikkat et elin kızlarını etiketleyip haftalık çetele tutacağına
Esim onlarla ilgili olumlu yada olumsuz konusturmuyo yani o hahif demedi tum mahallenin dedigi bu. Ben cetele tutmuyorumki evimin onunde baska erkeklerle surekli elele geziyolar

Back
X