- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Yabancı bi ülkeyse merak edip bakabilir, belki işle ilgili sohbet etmişlerdir.Kızlar ben evlendiğimizden beri çok kıskanç bir insanım eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun. Ama eşimin şimdiye kadar bir kadınla ne samimi gördüm ne ettim hatta kendi tabiri ile kadınlarla yılışık konuşmaz ben de hiç görmedim. Ama içimde hep şüphe var bazen kafamda kuruyorum ama bunlar durduk yerde olmuyor tabi. Eşimin işyeri var oraya başka ülkeden olan grnç bir kız girmiş geçici çalışmaya ben bunu çok sonradan çıkmaya yakın öğrendim. İçime şüphe düştü telefonuna baktım ve sadece o ülke ile ilgili hayat şartları felan iş imkanı diye araştırma yapmış sadece aynı gün aynı saat hem yapat zekada hrm google da ben de ertesi gün sordum neden başka kadınjn memleketi araştırıyorsun diye. Bu arada erkek kardeşi de orda çalışıyor meğer ikisi sevgiliymiş arkadaşı demişki ikisi beraber olup o ülkeye gidecekler demiş. Gerçekten de sevgililer ama ben bir türlü kabullenemiyorum sen pnun için değil kadını merak ettin o yüzden ülkesini araştırdın diyorum. Hatta bir kez çok kötü kavga ettik. Kardeşimin sevgilisi ne biçim düşünüyorsun diye. Ama o da sevgili oldujlarını sonradan öğrenmiş. Acaba sevgili olduğunu bilmiyorken mi baktı yoksa kızı merak mı etti baktı .hep aklımda şüphe . Brni ikna ediyor sonra basit bir konuda çok basit yalanını yakalıyorum acaba o da mı yalan diyorum. Hep alttan alıypr beni ikna ediyor a a benim içimde şüphe var. Ama başka bir yakından duydum kızla hiç konuşmamışlar bile. Benim derdim ne şüphwkwrimde haklı mıyım. İlla aldatma olmasa bile başka kadının memleketi neden araştırsın
Aldatma yok ama bir kızla bir şey merak edip bakmasını istemiyorum kardeşim oraya gidecek diye duydum o yüzden baktım diyorYabancı bi ülkeyse merak edip bakabilir, belki işle ilgili sohbet etmişlerdir.
Bence aklınızı meşgul edecek daha faydalı şeylerle ilgilenin. Kendinize yatirim yapin bi hobi edinin, gezin arkadaslarinizla bulusun. Yersiz kıskançlıklar ilişkiye zarar verir.
Ayrıca erkekler hemen bi yalan uydurabiliyor her konuda bu aldattığını direkt gösteren bir şey değil.
Psikolojik destek alın böyle hayat geçmez.Kızlar ben evlendiğimizden beri çok kıskanç bir insanım eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun. Ama eşimin şimdiye kadar bir kadınla ne samimi gördüm ne ettim hatta kendi tabiri ile kadınlarla yılışık konuşmaz ben de hiç görmedim. Ama içimde hep şüphe var bazen kafamda kuruyorum ama bunlar durduk yerde olmuyor tabi. Eşimin işyeri var oraya başka ülkeden olan grnç bir kız girmiş geçici çalışmaya ben bunu çok sonradan çıkmaya yakın öğrendim. İçime şüphe düştü telefonuna baktım ve sadece o ülke ile ilgili hayat şartları felan iş imkanı diye araştırma yapmış sadece aynı gün aynı saat hem yapat zekada hrm google da ben de ertesi gün sordum neden başka kadınjn memleketi araştırıyorsun diye. Bu arada erkek kardeşi de orda çalışıyor meğer ikisi sevgiliymiş arkadaşı demişki ikisi beraber olup o ülkeye gidecekler demiş. Gerçekten de sevgililer ama ben bir türlü kabullenemiyorum sen pnun için değil kadını merak ettin o yüzden ülkesini araştırdın diyorum. Hatta bir kez çok kötü kavga ettik. Kardeşimin sevgilisi ne biçim düşünüyorsun diye. Ama o da sevgili oldujlarını sonradan öğrenmiş. Acaba sevgili olduğunu bilmiyorken mi baktı yoksa kızı merak mı etti baktı .hep aklımda şüphe . Brni ikna ediyor sonra basit bir konuda çok basit yalanını yakalıyorum acaba o da mı yalan diyorum. Hep alttan alıypr beni ikna ediyor a a benim içimde şüphe var. Ama başka bir yakından duydum kızla hiç konuşmamışlar bile. Benim derdim ne şüphwkwrimde haklı mıyım. İlla aldatma olmasa bile başka kadının memleketi neden araştırsın
Siz hiçbir kadinla konuşmasın istiyorsunuz e çalışmasın hep evde dursun o zaman nasıl fikir ?Aldatma yok ama bir kızla bir şey merak edip bakmasını istemiyorum kardeşim oraya gidecek diye duydum o yüzden baktım diyor
Aynen öyle istiyorum ne yapayım elimde değil yok çalışsın tabiSiz hiçbir kadinla konuşmasın istiyorsunuz e çalışmasın hep evde dursun o zaman nasıl fikir ?
Çalışıyorum ama genelde evdeyim.Yanlış anlamayın ama ben bu kadar kıskançlığında psikolojik şiddet olduğunu düşünüyorum ya. Siz evde misiniz çalışıyor musunuz? Evde oturup oturup insan bi noktada kuruyor kafasında.
Anlattığınız kadarıyla eşinizin şüpheli, rahatsız edici bir davranışı yok. Böyle yaparak aranızdaki bağı da kopartırsınız.Çalışıyorum ama genelde evdeyim.
Ne yapmam gerekiyor .aslında kendi iş ortsmımda yılışık erkekleri göre göre böyle oldum belki evli olup başka kadınlara sarkan erkekleri gördükçe böyle oluyorum bir de dün akşam çok basit konudan yalan söyleyince demek ki sen bana hep yalan söylüyorsun o konuda bende sıfırlandı artık dedim.senden kaynakli rahatsizlik, psikolojik bizukluk , kendine guvenmezlik vs. bilemiycem artik nedir ama git caresine baktir.
Cekilmzsin böyle. Esin ne diyor bu duruma?
Sus. Susmayi bu konuda konusmayi birak, Kendini eğit kiskanclikla ilgili.Ne yapmam gerekiyor .aslında kendi iş ortsmımda yılışık erkekleri göre göre böyle oldum belki evli olup başka kadınlara sarkan erkekleri gördükçe böyle oluyorum bir de dün akşam çok basit konudan yalan söyleyince demek ki sen bana hep yalan söylüyorsun o konuda bende sıfırlandı artık dedim.
Haklısınız içimdeki sesi susturamıyorum ona da mesaj atıyorum bazen kabullenemiyorum unutmak istiyorum unutamıyorum diyorum o bazrn kızıyor bazrn alttan alıyor açıklıyor bir keresinde yine sprgularken ya nerden bileyim niye baktığımı bile unuttum desi merak edip bakmışım dedi. Ben bunu da sorun ettim hani kardeşin gidecek o yüzden bakmıştın dedi şimdi de merak edip edip baktım diyorsun dedim.Sus. Susmayi bu konuda konusmayi birak, Kendini eğit kiskanclikla ilgili.
Adam yapmdagi halde her seferinde bir sey deyip huzursuzluk cikarman, bir gün onu bezdirip, gercekten yapsa al simdi yaptim dese napicaksin? Bir gün yorulur ve bezer kim olsa suclanmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?