- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
İçerden duygusal olarak neden merak etti diye düşünebilirsiniz.Ama dışarıdan objektif bakılınca ülkeyi merak etmiş belki konusu açılmış bu düşünülüyor.Kızlar ben evlendiğimizden beri çok kıskanç bir insanım eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun. Ama eşimin şimdiye kadar bir kadınla ne samimi gördüm ne ettim hatta kendi tabiri ile kadınlarla yılışık konuşmaz ben de hiç görmedim. Ama içimde hep şüphe var bazen kafamda kuruyorum ama bunlar durduk yerde olmuyor tabi. Eşimin işyeri var oraya başka ülkeden olan grnç bir kız girmiş geçici çalışmaya ben bunu çok sonradan çıkmaya yakın öğrendim. İçime şüphe düştü telefonuna baktım ve sadece o ülke ile ilgili hayat şartları felan iş imkanı diye araştırma yapmış sadece aynı gün aynı saat hem yapat zekada hrm google da ben de ertesi gün sordum neden başka kadınjn memleketi araştırıyorsun diye. Bu arada erkek kardeşi de orda çalışıyor meğer ikisi sevgiliymiş arkadaşı demişki ikisi beraber olup o ülkeye gidecekler demiş. Gerçekten de sevgililer ama ben bir türlü kabullenemiyorum sen pnun için değil kadını merak ettin o yüzden ülkesini araştırdın diyorum. Hatta bir kez çok kötü kavga ettik. Kardeşimin sevgilisi ne biçim düşünüyorsun diye. Ama o da sevgili oldujlarını sonradan öğrenmiş. Acaba sevgili olduğunu bilmiyorken mi baktı yoksa kızı merak mı etti baktı .hep aklımda şüphe . Brni ikna ediyor sonra basit bir konuda çok basit yalanını yakalıyorum acaba o da mı yalan diyorum. Hep alttan alıypr beni ikna ediyor a a benim içimde şüphe var. Ama başka bir yakından duydum kızla hiç konuşmamışlar bile. Benim derdim ne şüphwkwrimde haklı mıyım. İlla aldatma olmasa bile başka kadının memleketi neden araştırsın
Ben bir sürü şey araştırıyorum merakımdan. Bunların hesabını da eşime vermem.Haklısınız ben de kendimden soğuyorum ama eşim bakmakta suçsuz mu yani neden ben evde temizlik yemek çocuk uğraşırken sen o kadar boşmuşsun ki bir kadının memlwketi araştırıyorsun diyorum hem google da hem yapaynzekada iş imkanı sornuş ülkeyi anlat demiş neden o ülke diyorum kızı merak edip memleket araştırmışsın diyorum
Yahu kadının memleketi diye baktığı ne malum. Sen çalissan iş yerine bi yabanci gelse sohbet etsen sen de bakarsın.Haklısınız ben de kendimden soğuyorum ama eşim bakmakta suçsuz mu yani neden ben evde temizlik yemek çocuk uğraşırken sen o kadar boşmuşsun ki bir kadının memlwketi araştırıyorsun diyorum hem google da hem yapaynzekada iş imkanı sornuş ülkeyi anlat demiş neden o ülke diyorum kızı merak edip memleket araştırmışsın diyorum
Ben neler merak edip bakıyorum eşim beni boşasin o zaman. Nedir bu yaniKızlar ben evlendiğimizden beri çok kıskanç bir insanım eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun. Ama eşimin şimdiye kadar bir kadınla ne samimi gördüm ne ettim hatta kendi tabiri ile kadınlarla yılışık konuşmaz ben de hiç görmedim. Ama içimde hep şüphe var bazen kafamda kuruyorum ama bunlar durduk yerde olmuyor tabi. Eşimin işyeri var oraya başka ülkeden olan grnç bir kız girmiş geçici çalışmaya ben bunu çok sonradan çıkmaya yakın öğrendim. İçime şüphe düştü telefonuna baktım ve sadece o ülke ile ilgili hayat şartları felan iş imkanı diye araştırma yapmış sadece aynı gün aynı saat hem yapat zekada hrm google da ben de ertesi gün sordum neden başka kadınjn memleketi araştırıyorsun diye. Bu arada erkek kardeşi de orda çalışıyor meğer ikisi sevgiliymiş arkadaşı demişki ikisi beraber olup o ülkeye gidecekler demiş. Gerçekten de sevgililer ama ben bir türlü kabullenemiyorum sen pnun için değil kadını merak ettin o yüzden ülkesini araştırdın diyorum. Hatta bir kez çok kötü kavga ettik. Kardeşimin sevgilisi ne biçim düşünüyorsun diye. Ama o da sevgili oldujlarını sonradan öğrenmiş. Acaba sevgili olduğunu bilmiyorken mi baktı yoksa kızı merak mı etti baktı .hep aklımda şüphe . Brni ikna ediyor sonra basit bir konuda çok basit yalanını yakalıyorum acaba o da mı yalan diyorum. Hep alttan alıypr beni ikna ediyor a a benim içimde şüphe var. Ama başka bir yakından duydum kızla hiç konuşmamışlar bile. Benim derdim ne şüphwkwrimde haklı mıyım. İlla aldatma olmasa bile başka kadının memleketi neden araştırsın
Kocanin kardesi bu kızla sevgili değil mi? Gitmeyi düşünüyorlarsa bakması çok normal? Ben mi yanlış anladım?Haklısınız ben de kendimden soğuyorum ama eşim bakmakta suçsuz mu yani neden ben evde temizlik yemek çocuk uğraşırken sen o kadar boşmuşsun ki bir kadının memlwketi araştırıyorsun diyorum hem google da hem yapaynzekada iş imkanı sornuş ülkeyi anlat demiş neden o ülke diyorum kızı merak edip memleket araştırmışsın diyorum
Terapi almanız lazım takıntılı düşünceleriniz varYani küçük bir ülke ondan dolayı bakmış ama kardeşim oraya gidecek o yüzden baktım diyor. Benim asıl sorduğum senin işin gücün yok da oturup kadının memleketi mi merak ettin
Eşinizi niye kedinin fareyi gözlediği gibi gözlüyorsunuz.Benim müdür geldi aklıma.Adam adım adım beni gözetliyor açığımı yakalamaya çalışıyor.Eşim de diyor beni çok güzel paylıyorsun müdüre de cevabını ver.Patlayacağım bi gün.Eşin de patlayabilir haberin olsunKızlar ben evlendiğimizden beri çok kıskanç bir insanım eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun. Ama eşimin şimdiye kadar bir kadınla ne samimi gördüm ne ettim hatta kendi tabiri ile kadınlarla yılışık konuşmaz ben de hiç görmedim. Ama içimde hep şüphe var bazen kafamda kuruyorum ama bunlar durduk yerde olmuyor tabi. Eşimin işyeri var oraya başka ülkeden olan grnç bir kız girmiş geçici çalışmaya ben bunu çok sonradan çıkmaya yakın öğrendim. İçime şüphe düştü telefonuna baktım ve sadece o ülke ile ilgili hayat şartları felan iş imkanı diye araştırma yapmış sadece aynı gün aynı saat hem yapat zekada hrm google da ben de ertesi gün sordum neden başka kadınjn memleketi araştırıyorsun diye. Bu arada erkek kardeşi de orda çalışıyor meğer ikisi sevgiliymiş arkadaşı demişki ikisi beraber olup o ülkeye gidecekler demiş. Gerçekten de sevgililer ama ben bir türlü kabullenemiyorum sen pnun için değil kadını merak ettin o yüzden ülkesini araştırdın diyorum. Hatta bir kez çok kötü kavga ettik. Kardeşimin sevgilisi ne biçim düşünüyorsun diye. Ama o da sevgili oldujlarını sonradan öğrenmiş. Acaba sevgili olduğunu bilmiyorken mi baktı yoksa kızı merak mı etti baktı .hep aklımda şüphe . Brni ikna ediyor sonra basit bir konuda çok basit yalanını yakalıyorum acaba o da mı yalan diyorum. Hep alttan alıypr beni ikna ediyor a a benim içimde şüphe var. Ama başka bir yakından duydum kızla hiç konuşmamışlar bile. Benim derdim ne şüphwkwrimde haklı mıyım. İlla aldatma olmasa bile başka kadının memleketi neden araştırsın
İşsiz olunca insan böyle oluyor.Kızlar ben evlendiğimizden beri çok kıskanç bir insanım eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun. Ama eşimin şimdiye kadar bir kadınla ne samimi gördüm ne ettim hatta kendi tabiri ile kadınlarla yılışık konuşmaz ben de hiç görmedim. Ama içimde hep şüphe var bazen kafamda kuruyorum ama bunlar durduk yerde olmuyor tabi. Eşimin işyeri var oraya başka ülkeden olan grnç bir kız girmiş geçici çalışmaya ben bunu çok sonradan çıkmaya yakın öğrendim. İçime şüphe düştü telefonuna baktım ve sadece o ülke ile ilgili hayat şartları felan iş imkanı diye araştırma yapmış sadece aynı gün aynı saat hem yapat zekada hrm google da ben de ertesi gün sordum neden başka kadınjn memleketi araştırıyorsun diye. Bu arada erkek kardeşi de orda çalışıyor meğer ikisi sevgiliymiş arkadaşı demişki ikisi beraber olup o ülkeye gidecekler demiş. Gerçekten de sevgililer ama ben bir türlü kabullenemiyorum sen pnun için değil kadını merak ettin o yüzden ülkesini araştırdın diyorum. Hatta bir kez çok kötü kavga ettik. Kardeşimin sevgilisi ne biçim düşünüyorsun diye. Ama o da sevgili oldujlarını sonradan öğrenmiş. Acaba sevgili olduğunu bilmiyorken mi baktı yoksa kızı merak mı etti baktı .hep aklımda şüphe . Brni ikna ediyor sonra basit bir konuda çok basit yalanını yakalıyorum acaba o da mı yalan diyorum. Hep alttan alıypr beni ikna ediyor a a benim içimde şüphe var. Ama başka bir yakından duydum kızla hiç konuşmamışlar bile. Benim derdim ne şüphwkwrimde haklı mıyım. İlla aldatma olmasa bile başka kadının memleketi neden araştırsın
Kadının memleketini merak ettiği yokYani küçük bir ülke ondan dolayı bakmış ama kardeşim oraya gidecek o yüzden baktım diyor. Benim asıl sorduğum senin işin gücün yok da oturup kadının memleketi mi merak ettin
Psikolojik destek alman gerekiyor. Alacak misin? Adama yazık yaMaalesef çok işim var normalde 8 5 çalışan bir insandım şuan bazı durumlardan evdeyim ama çalıltığım zamanlar da yapardım. Haklısınız ne deseniz yine de sormak istesim bu konuyu. En ufak bir şekilde başka birini merak dahi etmesin istiyorum. Sadece çay istedim onjn dışında konulmadım bile diyor ama içten içe merak mı etti acaba diyorım
Niye sorun olsun? Benim eşim de kıskanç değil, kimle konuştum nereye gittim kimle oturdum kalktım karışmaz etmez. Şaka gibi adam bir ülkeyi araştırdı diye mi ortalığı ayağa kaldırdınız? Bir iki bir şey öğrenmiş ne var bunda, kızın ülkesi olunca ne farkediyor? Sonra adamların canına tak edince gelip burada kocam boşanmak istiyor diye konu açıyorsunuz. 3 çocuk var, biri çalışıp masrafları karşılayacak. Siz çalışın kocanız baksın çocuklara. Evden çıkmasına da izin vermezsiniz hiç bir kadın göremez eşinizi.eşimi hep kıskandım o beni hiç kıskanmadı bu da bir sorun ama köşede dursun
Kıskanma konusu ben yeni evlendiğimde kız kardeşini çokmkıskanıyordu yapısı böyle olsa anlarım. Neden beni kıskanmıyorsun sevmiyorsun diyorum kıskanacak bişey yapmadın diyor .ama zamanında uykuya yenik düşüp gece beni başka şehirde yalnız bırakmıştı onu da sürekli başına kakıyprum o zamqn boşansaydom keşke diye. Bilmiyorum bn de hatalıyım çok uzattım biraz özgüveb eksikliği oşdu bir de annen ve ablam kızı görmüş çok güzel kıznorda o kadar erkeğin içinde ne işi var felan dediler ben hiç görmwdim çok kıskandım belki de ondan bilmiyorum sıradan bir ülke araştırsa tabiki sorun olmaz ama o kızın ülkesiNiye sorun olsun? Benim eşim de kıskanç değil, kimle konuştum nereye gittim kimle oturdum kalktım karışmaz etmez. Şaka gibi adam bir ülkeyi araştırdı diye mi ortalığı ayağa kaldırdınız? Bir iki bir şey öğrenmiş ne var bunda, kızın ülkesi olunca ne farkediyor? Sonra adamların canına tak edince gelip burada kocam boşanmak istiyor diye konu açıyorsunuz. 3 çocuk var, biri çalışıp masrafları karşılayacak. Siz çalışın kocanız baksın çocuklara. Evden çıkmasına da izin vermezsiniz hiç bir kadın göremez eşinizi.
Kendinizden soğutmaya uzaklaştırmaya niyetiniz varsa doğru yoldasınız. Adam bıktım deyip boşanmak istese haklı. Sizinle arkadaş bile olunmaz, evinize girilip çıkılmaz, millet yanlışlıkla eşinize de selam verir başına iş alır.
Siz moladasınız bunun ne günahı olacak ayrıntılar var ama her şeyi yazamıyorum. Kart borcu yapmıştı parmağımdaki yüzüğe kadsr çıkarıp verdim borcu kapat diye o aralardı ben onları düşünürken sen nasıl bir boşluktasın ki bunu araştırıyorsun dedim. Ben zamanında eşime çok destek oldum çok zor günler geçirdim o yüzden beni hep alttan alır zamanında almazdı. Ama benim böyle bşr yapım var kabul ediyorum ama bunun için psikolaga gidemem ne diyeceğim gidip bilmiyorum. Mesela şimdi işyerleirnde karaokr açılacak eğer oraya çok açık kızlar gelirse diye sorun etmeye başladım bileÇok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Adamın kardeşinin sevgilisiymiş zaten kız böyle bir yakıştırmayı nasıl yaparsınız eşinize.
Bazen bende iş yerinde sohbet arasında geçen bir şeyi merak edip arayabiliyorum, siz hiçbir şeyi merak etmez misiniz?
Birde tuhafıma giden ben ev işi yapıyorum çocuk bakıyorum o nasıl bunları araştırır diye söylenmeniz, bende şu anda çalışıyorum molaya çıktım ve konunuza yorum yapıyorum, eşim evde tadilat yapıp çocuklara bakıyor demek ki ben çok büyük bir günah işliyorum sizin mantığınıza göre.
Evliliğinizden önce kendi ruh sağlığınız için tedavi olmalısınız
Kadını değil ülkeyi merak etmiş olabilir yahu neyi yokuşa sürüyorsunuz sürekli? Kadın orada yaşıyor diye merak edilmesi suçsuz mu?Yani küçük bir ülke ondan dolayı bakmış ama kardeşim oraya gidecek o yüzden baktım diyor. Benim asıl sorduğum senin işin gücün yok da oturup kadının memleketi mi merak ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?