Şüphe Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Yonetmenligini Abdullah Oğuz'un üstlendiği Şüphe adlı yeni dizi, ocak ayında Kanal D de yayınlanmaya başlayacak.

Senaryosunu Zülküf Yücel'in kaleme aldığı dizi, çok zengin bir ailenin entrikalarla dolu iktidar savaşını ekrana taşıyacak. Çekimlerine İstanbul'un en lüks semtlerinde ve görkemli mekanlarında başlanan Şüphe, çarşamba akşamları, yakında sona erecek olan Yaprak Dökümü dizisinin yerine ekrana gelecek. Dizi oyunculari henuz belli degil

Hala oyuncuların belli olmaması çok ilginç. En azından kimler düşünülüyor onların verilmesi gerekirdi.

Ne kaldı ki ocak ayına

Bir süredir setlerden uzak kalan Selin Demiratar, Kanal D”nin yeni iddialı dizisi şüphede rol alacak. Bir iddiaya gorede dizise Kıvanç Tatlıtuğ da oynayacakmış.

Karşılaşma (2003) Filmindeki Rolüyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu Seçilen İsmail Hacıoğlu'nun da Şüphe Dizisinde Rol Alacağı Kulaklarımıza Gelen Bilgiler Arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaprak Dökümü'nün ardından Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarına gelecek olan Şüphe'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Selin Demiratar var.

Bu sezon dizi projesinin olmadığını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, duyduğumuza göre D Production tarafından hazırlanan "Şüphe" adlı polisiye diziyle ekranlara gelecek. Tatlıtuğ'a eşlik edecek diğer başrol oyuncusu ise Selin Demiratar. İkilinin adı henüz basına açıklanmadı.

Yaprak Dökümü bittikten sonra Ocak ayında Kanal D'de başlayacak olan "Şüphe"nin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlandı. Yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yapacağı dizinin senaryosunu Zülküf Yücel kaleme alıyor. Çekimlerine İstanbul'un görkemli mekânlarında başlanan "Şüphe", Çarşamba akşamları Yaprak Dökümü'nün yerine ekrana gelecek

Kanal D ‘Şüphe’ dizisini ocak ayında ‘Yaprak Dökümü’nün yerine koyuyor. Bu demektir ki, bol magazinlik malzeme.

BURCU KARA VE SELİN DEMİRATAR
Bana göre ‘daha çok popüler olacak’ kategorisine girmek için bir sınav olacak her ikisi için de. Selin Demiratar ‘Şüphe’ ile epey habere konu olur. Burcu Kara dizi dünyasının en sessiz ve bulaşılmayan isimlerinden. Onun için de ‘Kirli Beyaz’ iddialı dizilerinden biri olmak zorunda.

Selin Demiratar !!

Daha iyi biri olabilirdi bence.

Sonuçta çarşamba Kanal D nin elinde kaç senedir.

Ne bileyim.

Kıvanç'ta hemen televizyona dönüyor yani.

İsmail Hacıoğlu'nu severim ama

Kadronun kesinleşen ilk isimleri Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu ve Serkan Altunorak oldu.

selin demiratarı beğenmiyorum
çok soğuk bir tipi var oyunculuğu da iyi değil bence

anaam behlülüm geri dönüyor yaşasın çok özlemiştim onu

Bu aralar en merakla beklediğim dizi.. Hadi bakalım!!

selin demiratar acı hayattaki sümüklü kız değilmi iğrenççç

sirf selin demiratar var diye izlemicem baska birini bulamamislarmi songul oden olsaydi bari

Birdizi daha ekrana gelmeden fragmanıyla bu kadar nefret ettirebilir. Kızım Nerede 1.siydi bu 2. oldu.

Ya ne gerek var bu kadar abartmaya. Altı üstü bir fragman bari birkaç fragman yapın

o kadar bıktım ki fragmanlardan
biranönce çarşamba gelsin bu işkenceden kurtulmak istiyorum artık

Birdizi daha ekrana gelmeden fragmanıyla bu kadar nefret ettirebilir. Kızım Nerede 1.siydi bu 2. oldu.

Ya ne gerek var bu kadar abartmaya. Altı üstü bir fragman bari birkaç fragman yapın

ay sorma izlemeyi bile düşünmüyorum

selin demiratar insanin sacini basini yoldurack birisihic tahamüllüm yok ama ismail hacioglu var:) ya insan bu kizi alir mi diziye ay bihter fatmagül olana kadar bu dizide oynasaydi bari
cok degisik itici yapmacik donuk birisi ya

selin demiratar insanin sacini basini yoldurack birisihic tahamüllüm yok ama ismail hacioglu var:) ya insan bu kizi alir mi diziye ay bihter fatmagül olana kadar bu dizide oynasaydi bari
cok degisik itici yapmacik donuk birisi ya

Zevklerimiz aynıymış. İsmail Hacıoğlu'nu ben de çok severim. Özellikle de Gece Sesleri'nden sonra özel bi sempati duymaya başladım kendisine..

İsmail Hacıoğlunu çok sevmeme konuyu çok değişik bulmama rağmen, yok o kadına tahammül edemem. Belki tekrarlarda falan bakarım bikaç bölüm ama tamamen izlemeye tahammül edebilceğim bir dizi değil

şükür bugün çarşamba
fragmanlarından dolayı dizi daha başlamadan bıktık
birde pat die yüksek sesle giriyor fragaman deli oluyorum

kimse izlemedi mi süpheyi ben begendim sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…