Şüphe ne kadar kötü bir şey :(

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8.006
4.017
448
yanlış anlaşılmalar ve biz kafasında kırk tilki kadınlar.. ahh ahh

Son düzenleme:
Eklemeyi unuttum, ilk başta arayan -kuzenin sevgilisi dediği- kız için adı Sevgi dedi, ama arayan A harfiyle başlıyordu tam okuyamadım ama ilk harfini gayet iyi hatırlıyorum :ağlamaklı:

Haziranda tayini çıkacak ve gitmeden nişan yapacağız 2 ayım kaldı, nişanlandıktan sonra birşeyi çıkarsa benim için travma olur bunun için de çok stres yaptım.

Öyle bir anlattınız ki şüphelenmemek elde değil şu tabloda. Yine de şüphe ile hayat geçmez, mutedil olun, sakin olun siz, bir işler karıştıyorsa bu her zaman ortaya çıkar unutmayın.

Erkek arkadaşımla dün buluştuk. Telefonu çaldı, arayanı tam göremedim A harfiyle başlayan biriydi. Meşgule attı. Kim dedim kuzenimin kız arkadaşı ona ulaşamayınca beni arıyor dedii. (Kuzeni ev arkadaşı bu arada) Sonra bi yere oturduk kızı aradı -ya da arar gibi yaptı- uyuyodur şarjı bitmiştir ben dışardayım eve gidince söylerim ona filan gibi konuştu kapattı. Neyse üstünde durmadım arayınca. Otobüse bindik, telefonu yine çaldı telefonu resmen ben görmeyeyim diiye kendi görebileceği şekilde tuttu sonra arayanı gördüğünde benim görebileceğim şekilde tuttu, ekranda Albay yazıyordu ve meşgule attı. Erkek arkadaşım astsubay ve bir astsubayın albay aradığında meşgule atma ihtimali yok mutlaka açacak.

Çok şüphelendim yardım ediiinnnnnn :ağlayansmile:

Eklemeyi unuttum, ilk başta arayan -kuzenin sevgilisi dediği- kız için adı Sevgi dedi, ama arayan A harfiyle başlıyordu tam okuyamadım ama ilk harfini gayet iyi hatırlıyorum :ağlamaklı:

canım sen anlatırken bile ben bile şüphe ettim açıkcası ... hattı faturalıysa mail adresine geliodur muhtelemen fatura bilgisi şifresinden görüşme detaylarına bakabilirsin. yada telefonu onun yanında kapatıp şarjım bitti diyerek telfonunu alıp dışarı çıkabilirsn annemi aramam gerek diye o ara anneni 1 dk hemen ara kapat özelden peşinden karıştır rehberi . sonçta nişan olucakmıŞ araştırmak lazım az çok

bir kere şüpheye düştünmü bir kere güvenin gittimi eskisi gibi asla olmuyor ayrıca sen şanslısın daha nişanlanmamışsın bile bu işin alını yüzünü astarını öğrenmeden nişanlanma derim

canım sen anlatırken bile ben bile şüphe ettim açıkcası ... hattı faturalıysa mail adresine geliodur muhtelemen fatura bilgisi şifresinden görüşme detaylarına bakabilirsin. yada telefonu onun yanında kapatıp şarjım bitti diyerek telfonunu alıp dışarı çıkabilirsn annemi aramam gerek diye o ara anneni 1 dk hemen ara kapat özelden peşinden karıştır rehberi . sonçta nişan olucakmıŞ araştırmak lazım az çok

Albay diye kaydetmiş rehberinden nasıl bi sonuç çıkarabilirim ki adamın...

bir kere şüpheye düştünmü bir kere güvenin gittimi eskisi gibi asla olmuyor ayrıca sen şanslısın daha nişanlanmamışsın bile bu işin alını yüzünü astarını öğrenmeden nişanlanma derim

nasıl öğreneceğim :( öyle moralim bozuldu ki. konuşuyorduk bana güven asla seni pişman etmicem dedi. evlenmeyi de ben istemiyorum o istiyor o acele ediyor. derdi ne o zaman bunun ya ??? :sinirlismile:

bence sevgiline hiç bu konuyu açmadan buluştuğunuzda bir şekilde telini ele geçir.o albay yazan noyu al.aradığı numaraları da al.sonra bir araştırma yap.en iyisi bu.ama ona şüphelendiğini belli etmemelisin.eğer edersen kanıtları ortadan kaldırır,bulamazsın

bence sevgiline hiç bu konuyu açmadan buluştuğunuzda bir şekilde telini ele geçir.o albay yazan noyu al.aradığı numaraları da al.sonra bir araştırma yap.en iyisi bu.ama ona şüphelendiğini belli etmemelisin.eğer edersen kanıtları ortadan kaldırır,bulamazsın

Telefonunu ondan isteyemem ayıp gibi geliyor bana, nasıl telefonunu alabileceğimi de bilmiyorum. Cebinde durur telefonu ve çıkar ver bakalım da diyemem :sinirlismile:

Eşimle nişanlıyken eski erkek arkadaşım takmış sürekli arayıp rahatsız ediyordu. Defalarca yalvarıp artık beni rahat bırak dememe rağmen huzursuz ediyordu. Bir gün nişanlımın yanında aradı ben de reddettim adı ile kayıtlıydı. Nişanlım ekranı gördü o kim dedi bir arkadaş dedim. Nişanlım öğrense konu büyüyecekti. Ben de sürekli ekranı öyle yan tutuyor telefonu ortada bırakmıyordum çünkü onun yüzünden nişanlımla aram bozulabilirdi. Bu konuyu halledene kadar ben de şüpheli davrandım ve sakladım yani nişanlınızın bir şey sakladığı kesin ama ne olduğunu anlamadan üzmeyin kendinizi.

Eşimle nişanlıyken eski erkek arkadaşım takmış sürekli arayıp rahatsız ediyordu. Defalarca yalvarıp artık beni rahat bırak dememe rağmen huzursuz ediyordu. Bir gün nişanlımın yanında aradı ben de reddettim adı ile kayıtlıydı. Nişanlım ekranı gördü o kim dedi bir arkadaş dedim. Nişanlım öğrense konu büyüyecekti. Ben de sürekli ekranı öyle yan tutuyor telefonu ortada bırakmıyordum çünkü onun yüzünden nişanlımla aram bozulabilirdi. Bu konuyu halledene kadar ben de şüpheli davrandım ve sakladım yani nişanlınızın bir şey sakladığı kesin ama ne olduğunu anlamadan üzmeyin kendinizi.

Bu konuyu en yakın arkadaşıma açtım o da dedi, bunu yapabilecek biri değil zaten başka biri olsa seninle evlenmek için bu kadar acele etmez eskilerden rahatsız ediyolardır o da tedirgin olma diye sana söylemiyodur dedi bilmiyorum yapmaz gibi düşünüyorum ama şüphe işte kimin ne yapacağı belli olmuyor ki :(

Biraz sabredip bekleyin, şüphe çok kötü bir şey insanın içini kemiriyor. Dikkatli davranın ama sakın kontrolünüzü kaybetmeyin.

Anlattıklarına bakılacak olursa bir haltlar katıştırdığı aşikar ancak hemen üzerine gitme bence. Sakin ol ve doğru zamanda otur konuş. Aşılmayacak bir şey değilse beraber çözersiniz bence.

Fatura detaylarından öğrenebilirsin
Tabi bu detaya ulaşman için gizlice tlfnunda fatura şifresini alman lazım yada
Kendisinden istemen lazım
Ayrıca 2 ay sonra nişanlanacağın adamdan bunu isteyemiyor böyle bir mesafeniz varsa
Evlilik kıvamında bir ilişki değildir...
Sonuçta benim içime şüphe girdimi gözüm ne onun sinirleneceği ne kırılacağını görür benim şüphem daha önemlidir
ve bana ispat etmek zorundadır çekimser olma sen üzüleceğine o üzülsün.

Telefonunu ondan isteyemem ayıp gibi geliyor bana, nasıl telefonunu alabileceğimi de bilmiyorum. Cebinde durur telefonu ve çıkar ver bakalım da diyemem :sinirlismile:

birşey bulmalısın. gerekirse oyun oynama bahanesiyle al,ya da telini evde unut birini arama bahanesiyle.birşekilde almalısın.tabi direk kontrol etcem diye istemek olmaz şüphelendiğini kesinlikle anlamamalı.sen araştırıp emin olmazsan onun açıklamalarıyla hiçbir zaman tatmin olamazsın

hızlı giden atın tekmesi agır olur derler... neden bukadar evlenmeye acele ediyor? sen asıl bi işten süphelen derim... ben böyle bi kazım yedim o yüsden söylüyorum...araştır gözünü aç ve dikkat et canm.

Back
X