Şüphe ne kadar kötü bir şey :(

valla şüphelenmekte haklısın...
belliki bişeyler karıştırıyo..
yüzüne gözüne bulaştırması an meselesi...
biraz daha takip et bakalım...

:utangacsmile:

kızlarr, Albay eniştesiymiş. (lakabı) daha önce bi mevzuda geçerken anlatmıştı, unutmuşummm :O vay başıma gelenler.
telefonumu alabilirsin listedeki herkesi de arayabilirsin dedi.

çok utandım abooovv.

kızlarr, Albay eniştesiymiş. (lakabı) daha önce bi mevzuda geçerken anlatmıştı, unutmuşummm :O vay başıma gelenler.

çok utandım abooovv.

sen genede dıkkatlı ol derim. erkeklerın kılıf uydurmakla ustlerıne yoktur. hem evlılık ıçın acele etmesı bunları yapmayacağına anlamına gelmez. vaktıyle nışanlanalım dıye nerdeyse bana yalvaran eskı sevgılımden (kı bu sevgılım tum akrabalarımı bıle ıkna etmıştı benı sevdığıne) bende guzel bır kazık yedım. o yuzden derım aman dıkkat et hemen ınanma ınanmış gıbı görun

Erkek arkadaşımla dün buluştuk. Telefonu çaldı, arayanı tam göremedim A harfiyle başlayan biriydi. Meşgule attı. Kim dedim kuzenimin kız arkadaşı ona ulaşamayınca beni arıyor dedii. (Kuzeni ev arkadaşı bu arada) Sonra bi yere oturduk kızı aradı -ya da arar gibi yaptı- uyuyodur şarjı bitmiştir ben dışardayım eve gidince söylerim ona filan gibi konuştu kapattı. Neyse üstünde durmadım arayınca. Otobüse bindik, telefonu yine çaldı telefonu resmen ben görmeyeyim diiye kendi görebileceği şekilde tuttu sonra arayanı gördüğünde benim görebileceğim şekilde tuttu, ekranda Albay yazıyordu ve meşgule attı. Erkek arkadaşım astsubay ve bir astsubayın albay aradığında meşgule atma ihtimali yok mutlaka açacak.

Çok şüphelendim yardım ediiinnnnnn :ağlayansmile:

içine kurt düşmüş belli zor bir durum emin ol erkek arkadaşına sorsan açık açık inkar eder bence algılarını açık tut sakın boyun eğme...

Erkek arkadaşımla dün buluştuk. Telefonu çaldı, arayanı tam göremedim A harfiyle başlayan biriydi. Meşgule attı. Kim dedim kuzenimin kız arkadaşı ona ulaşamayınca beni arıyor dedii. (Kuzeni ev arkadaşı bu arada) Sonra bi yere oturduk kızı aradı -ya da arar gibi yaptı- uyuyodur şarjı bitmiştir ben dışardayım eve gidince söylerim ona filan gibi konuştu kapattı. Neyse üstünde durmadım arayınca. Otobüse bindik, telefonu yine çaldı telefonu resmen ben görmeyeyim diiye kendi görebileceği şekilde tuttu sonra arayanı gördüğünde benim görebileceğim şekilde tuttu, ekranda Albay yazıyordu ve meşgule attı. Erkek arkadaşım astsubay ve bir astsubayın albay aradığında meşgule atma ihtimali yok mutlaka açacak.

Çok şüphelendim yardım ediiinnnnnn :ağlayansmile:

Albay bunu neden iş dışı arasın ki:D
Erkekler birbirine böyle isimler verebiliyor..bu ayrı bir şey de gerçek üstünün aramadığı kesin..
Tel saklama olayları son derece tehlikeli.. işin aslını hemen öğrenmelisin.

çok utandım abooovv.

eniştesi arıyorsa niye telefonu saklıyor o zaman :44::44:

pek inandırıcı gelmedi bana. dikkatli ol derim.:31:

iyide kızın adı s ile başlıyomuş kız aradı demiş sana sen a harfi görmüşsün.
bencede dikkatli ol

çok utandım abooovv.

Nasıl da kandırmış ya telefon çalınca saklıyorsa yüzde beş yüz başkası vardır apaçık bu.

bence sen öle hemen inanma zaten artık sorduğun için daha dikkatli olacaktır ama sen ondan daha dikkatli ol uyanık ol bişiden şüphelendiğin an üstüne git olayın evlilik zor iş aman dikkat cnm

Bana da pek inandırıcı gelmedi.
Siz ilk arayan kişinin de A ile başladığını görmüşsünüz (gözünüze de inanmayacaksınız artık sanırım)
bu kız da mı amcası oluyor, hiçbiri birbirini tutmuyor yani, saklaması ayrıca soru işareti.
Böyle birşey varsa açık açık söyleyecek değildi zaten.
Bundan sonra daha dikkatli olun bence.

çok utandım abooovv.

bacım sen de inanmaya dünden hazırmışsın sen bilirsin tabi de ben tatmin olmadım:ssz:

Back
X