Şüphe

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
slm kızlar 1 haftadır beynim durdu resmen 1 yıldır ayni işyerinde çalışıyorum 3 kişiyiz ve artık aile gibi olduk !!!neyse iş yerinde hesaplar bende iş yerim 16 yıllık bir firma ve ilk kez patron hesabı ödemeleri bana teslim etmiş Allah razı olsun bende bu güveni asla süistimale mahal vermedim neyse diğer arkadaşın çocuğuda öğle arası yemeğe gelir geçen gün para kayboldu ve para çocukta çıktı buraya kadar ok ama sonrasında patronun açıklamaları çok can sıkıcıydı ben aslında bir süredir farkındaydım boya alacak çantama sürecektim vs vs güya çantasına el atılınca kişinin eli boyanacak parayı alan belli olacakmış ki ben günlük elimi atarım çantasına para,kart almak koymak için ve o günde çocuğun aldığı para yere atılmış çocuğun anlattığına göre yerden almış yani bi nevi kumpas ayarlanmış açıkcası kendimi çok rahatsız hissediyorum kendimi de zan altında hissediyorum yani böyle bir oyun çok ağır biz 3 kişiyiz ofiste demekki bizden şüphe edilmiş yanılıyor yada abartıyormuyum siz söyleyin yoksa haklımıyım siz olsanız ne yapar nasıl davranırdınız. Ha buarada boyayı alacak olan patronun yeğeni ve parayı yere bırakıp çocuğu yada bizi denemek için ayarlanan kumpasıda patronum yeğeni ile yapıyor

Kim alacak boyayı?
Kumpas ne ben anlayamadım..Yorgunum çok ondan mı ki?
Patronla ne alakası var çözemedim ben..

Ben de anlayamadım tam, patrondan sizden mi şüphelenmiş de kumpas kurmuş?

Çocuk parayı almadan önce mi boya sürmüş patron paranın alınacağını nereden biliyormuş? Karışık anlatmışsınız biraz.

Kim alacak boyayı?
Kumpas ne ben anlayamadım..Yorgunum çok ondan mı ki?
Patronla ne alakası var çözemedim ben..
Canım patronum yeğenine aldıracakmış bu çantasına süreceği boyayı o günde yine bu yeğen patronumunda esyalarını toplayıp yanına alıyor sanırım yerelde para bırakıyor çocukta küçük alıp cebine atıyor sonra param yok nerde araması başlanıyor ve çocukta çıkıyor aslında bu bence sadece çocuğu değil bizi denemek amaçlı yapılan bir oyun

Sende o zaman patronunla konuş ve hesabı ben ödenmek istemiyorum başkasına teslim eder missin de

Madem bu imalardan rahatsızsın patronla konuş bana mı yönelik diye. Baktın ikna olmadın o zaman başkasına devretsin hesabı

Çocuk parayı almadan önce mi boya sürmüş patron paranın alınacağını nereden biliyormuş? Karışık anlatmışsınız biraz.

Canım patronum yeğenine aldıracakmış bu çantasına süreceği boyayı o günde yine bu yeğen patronumunda esyalarını toplayıp yanına alıyor sanırım yerelde para bırakıyor çocukta küçük alıp cebine atıyor sonra param yok nerde araması başlanıyor ve çocukta çıkıyor aslında bu bence sadece çocuğu değil bizi denemek amaçlı yapılan bir oyun bu boya muvzuunuda para çocuktan çıkınca patron anlatıyor işte ben farkındayım bir süredir bu olay böyle çıkmasa boya alıp çantama sürecektim diye anlattı

Ha tamam anladım şimdi..
Evet haklısınız..
Eğer başka bir iş bulabilirseniz ve de şu işe çok ihtiyacınız yoksa çıkın gidin gerçekten de..
Fazlasıyla çirkin yapılan..

Yani ortada hiçbir para çalma olayı olmadığı halde şüphelenip, plan kurmuş kafasında. Çok ilginç niye herkese potansiyel suçlu muamelesi yapmış? Yarın başka bir olay olsa hepinizi zan altında bırakacak demek ki. Yerdeki parayı çocuk değil, işyerinize gelen herhangi bir müşteri de bulup almış olabilirdi. Çok saçmalamış patron bilemedim, güven kırıcı başka bir iş aramaya başlardım sanırım.

Güya daha öncede kaybolmus ama imkansız ben kurusu kurusuna not ederim her giriş çıkışı sadece geçenlerde kendi para üstü verdi aldığı parayıda kasaya değil cebine koydu akşam da 50 tl eksik dedi bende söyledim cebine koydun diye çıkardı cebindekileri 50 tl vardı yok o benim cebindeydi zaten dedi

Cok sacma guvenmiyosa yegeni baksin hesaplara hadsiz adam
Evet diğer arkadaş ayrılacak işten benim çocuğum küçüktü hataya müsaitti çocuğuma oyun oynayıp lekelediler diyo ama ya çocuk almasaydı o parayı başkası alsaydı biz zan altında olacaktık aslında çocuk parayı alarak bizi kurtardı bi nevi hırsız damgası yemekten

Hesabı devretme kendi teklif etmediği sürece , bu sefer der ki" hmm demekki korktuğu bişey var ".. güvenmiyorsa kendi muhasebesini kendisi yapsın. Ne çirkin şeyler ya !

Kendi dalgınlığını bile kabul etmeyip etrafındakileri suçlama potansiyeli var belli, pozisyonunuz, göreviniz ne bilmiyorum ama para işlerine bulaşmamaya bakın çalışmaya devam edecekseniz.

1 senedir çalışıyormuşsunuz zaten, daha ne denemesi? Dün işe başlayan 15 yaşındaki çırak mısınız siz? O işin içinde başka bir iş var. Ha bu arada çantaya boya sürmek falan nedir ya? X files mı sizin ora? Patroncuğunuza söyleyin bir derdi varsa alsın üçünüzü karşısına konuşsun. Polisiye film çevirip de milleti zan altında bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…