Şüphe

Aklındakiler merak edilir demiş bir arkadaş, şöyle doğru... Aklımızdakiler, hayatımıza girip + çıkan her şeydir.

Beyin bir kere gördüğü hiçbir şeyi asla unutmaz. Yani daha önce 5 tane sevgilimiz bile olmuş olsa, unutmak denen bişey yoktur.

Sadece zamanla sevgimizi unuturuz :)

Onun dışında, şuan evli olsam eski sevgilimin profiline bakar mıydım ?

Sanırım bakardım. Merak ederdim yahu, ben bu kadar güzel bir evlilik yapmışım o ne yapmış derdim. Merak işte...

Daha önce 5 tane sevgilim olmuş olsa bile 5 tanesine de baksam , 5 tanesini de seviyorum demek mi ? Bence hayır ... :1:

Onu bırakın,benim mesela sayfasına sürekli baktığım 5 kişi vardır kesin. Öylesine bakıyorum napmış netmiş :)

Bayanlar doğru konuşmuş. Ama sürekli bakması hiç hoş değil.
Engelliler listesinden engelleyin. Baksa bile çıkmaz.
En azından bakmasını engellemiş olursunuz.
Bakmamasını istiyorsanız tabii..

arkadaş listesinde olmayan kişileride engelleyebiliyormuyuz?
ben onu bilmiyordum.

Öğreteyim size uygulayın.
Şimdi Gizlilik ayarlarına girip
Oradan en alltta engellliler listesi var oraya tıklayın.
Ordan adını ve soyadını yazın. Profiller çıkıyor zaten.
Bulun o kişiyi tıklayın hemen engellenecektir.:34:

Kızlar isim arama yerine ismini yazıp mı anlıyorsunuz baktığını

bende baksam :17:
Bakıyomu diye

ya bide bizim iş bi ters işki sormayın ha

amcamın torununu nişanladık

nişşanlandığı kızın amcasının kızı bizimkinin eski k.arkadaşı sinir oldum
ben onu tanıyorum o kız beni tanıyomu bilmiyorum ama

bide oturduk beraber yaprak sarması yedik:37::37: O kız getirdi bana sende oturamadın sofraya diye
tabi ben o günün akşamı ve devam eden bir hafta eşimin başının etini yedim:37:

daha önemli bir bulguya ulaşmadıysan buyutulecek bişey yok tatlım çünkü hepimizmerak ederız geçmişi, geçmiştkileri,,

bende eşinin sadece meraktan baktığını düşünüyorum eşinle mutluysan ona güveniyorsan bu olayı unut canım hiç üstünde durma evinde huzurunu da bozma ama eşine bir daha bakmasını istemediğini üzüldüğünü söyleyebilirsin:31:

Vallahi ne yalan söyleyeyim eşimden önceki erkek arkadaşımın profiline ben de bakmıştım. Hatta aslında onu hiç sevmememe ragmen meraktan.

Bu arada ben de bir olay anlatayım. Eşim faceye yılda 3-5 defa ancak girer. Ona dahi ben hesabını ben açmıştım ki face daha ilk çıktıgı yıllardı.
Arada da onun facesine girer ekleyen arkadaşı varsa onaylayayım mı diye sorardım.

Bir gün yine her zamanki gibi girdim bir kaç bayan bir kaç erkek eklemişler. Eşime sormadan onaylamıyorum şayet ikimizin ortak tanıdıgıysa onaylıyorum falan. Mesaj kutusu işareti yanıyordu tıkladım mesaj bir bayandan. Canım nasılsın uzun zaman oldu görüşmedik gibi bir şey.Kadının profiline baktım bekar. Neyse eşime bir şey demedim ama çok bozuldum. Biraz takip edeyim dedim. Acaba benden gizli mi giriyor vs diye düşündüm. Ama eminim yani eşim girmiyor mesajı sildim çıktım.

Bu olayın üstüne her gün kontrol etmeye başladım. 3-5 gün sonra aynı kişiden yine mesaj. Beni unuttun mu hatırlayamadın mı görüşelim gibi...

Kalktım yerimden eşimin yanına gittim dedim ki ...... kim? Durdu biraz düşündü yaaa o benim lise 1. sınıftaki kız arkadaşımdı dedi. İstek mi göndermiş evet dedim onaylayayım mı dedim gayet sakin bir şekilde bunu sorman bile hata iyi misin sen dedi nasıl yani evet mi diyorsun dedim tabi ki hayır dedi.

Ama ben mesajları hiç eşime söylemedim ve bayanı da engelledigim gibi mesaj alımını da kapattım:) Ne me lazım :)

Son düzenleme:
E valla face cikti mertlik bozuldu. 24 senelik evliyim, cocukluk asklarimin bile sayfasina bakiyorum sik sik..:1: Dedikleri gibi merak iste.. Zaten gencken ayran gonulluydum, platonik asklarim bile olurdu, kimini defalarca aramama ragmen face'de bulamadim, yok kayitlari.. Ama bir tek esimi seviyorum, gerisi hikaye yani..

yasanmısları sılmek unutmak mumkun degıldır .

gecmıs de nasıl bır ask yasadıgı da cok onemlı .belkı cok uzun yıllara dayalı bır asktı

belkı cok ıhtıraslı yasanlılan asktı belkı de ılk askıydı ...

belkı de tek asık oldugu kadındı !

ama gercek bırsey var kı ; ask gecıcıdır baki olan ıse sevgıdır !

bu demek degıldır kı ,tekrardan bır araya gelecekler !

sadece merak eder ,ne durum da dıye ... o yuzden bakma geregı duymustur .

bu durumu cok kafanıza takmayın ,esınıze de bu durumu dıllendırıp durmayın .

aksı taktır de olacagı yoksa da essegin aklına karpuz kabugu sokmak gıbı bırsey olur .

zorla eskı sevgılısıne karsı ılgı uyandırırsınız .

esınıze de bu durumu dıllendırıp durmayın .

aksı taktır de olacagı yoksa da essegin aklına karpuz kabugu sokmak gıbı bırsey olur .

zorla eskı sevgılısıne karsı ılgı uyandırırsınız .

sırf bu yüzden stresimi belli etmiyorum eşime zaten
evlerden ırak
inşallah kimse yaşamaz böyle bi şey.

Canım dert ettiğin şeye bak eminim kötü bi niyetle bakmamıştır ihtirasla bakan adam çocuğunun resmine bakıp napsın merak etmiştir. Bende eski sevgililerimib profillerine resimlerine bakıyorum yada sinir olduğum facede eklemediğim kız arkadaşlarımınkini kontrol ediyorum herkes evlendi yada sevgilileri var yeni hayatlar kurdular ne pişmanlık duyuyorum ayrıldığıma ne özlem duyuyorum sadece bakıyorum yıllar değiştirmiş hayatları nerden nereye gelmiş hatta kendi fotolarım bile açık onlarda bizi görüp özlem gidersinler diye:) Eşimle facemiz ortak ama şifreyi ben söylemeden hatırlamaz zaten benim eşimle tanışmadan önceki numaram yani bilmiyo o numaramı iş yerinde zaten girmiyo evdede ayda yılda bi eserse giriyoruz beraber benim arkadaşlarım çoğu girip inceliyo bakalım kimler varmış diye bayada insan var hala hepsini gözden geçirebilmiş değil sıkılıp kapatıyo zaten:) Sanmıyorum bende aradığını ama belki google'a yazar arar bi eski sevgilisi olmuş uzun zaman çıktığı ama kızın adı da soyadı da çok basit bulmak kolay değil ben bulmuştum eşimin eski msn adresinde kalmış msni facede adresiyle arayıp bulmuştum sonra eşime .... bu mu dedim tabi aradan yıllar geçmiş hatun değişmiş baktı suratı bile değişmedi evet benziyo dedi:D Bi zaman daha arada girip baktım sonrada bulamadım kapattımı naptı bilmem... Aklına eserde bakarsa kıskanırdım doğrusu ama bende yapıyorum ve kötü niyetim yok onuda niyetin kötü diye yargılayamam.

Ne yalan söyliyeyim aynı şeyi bende yapmadım değil hani... Hatta bu konuda başıma bir olay geldi paylaşayım sizlerle.

Eşimle ilk evlendiğimiz zamanlarda benim msn şifrem facebook şifrem herşeyimi biliyordu. Benim saklanacak hiçbirşeyim olmadığından bir sakınca görmemiştim tabi. Birgün ben işteyken eşimden gayet ciddi ve soğuk bir telefon geldi. Bayanyalcintepe akşama mümkünse erken gelirmisin seninle ciddi birşey konuşmamız gerekiyor.. Tamam gelirim dee ne oldu ne bitti söyle çatlatma dediysemde hiç birşey söylemedi bende akşama kadar mide ağrısından mahvoldum.. Neysee akşam eve gittim kapıdan içeri adımımı attım eşim pc elinde mutfaga gel konuşalım dedi.. Bana facebookuma gelen bir mesajı gösterdi mesajda aynen şunlar yazılıydı ; (Bayanyalcintepem vazgeçilmezim seni hala çok seviyorum. Bir kere değil bin kere evlensende seni sevmeye devam edeceğim vssss birsürü şey ) Tabi gönderen kişi benim eski sevgilim ismini tanıdım tabi cisminide.. Ama eşim eski sevgilimin ne ismini nede onunla ilgili hiçbirşey bilmediği için ben ona eski sevgilim demedim de bizi çekemeyen birileri araya nifak sokmaya çalışıyor görmüyormusun hayatım dedim bunun için mi canını sıktın aşk olsun kırdın beni dedim.. senden saklayacak birşelerim olsa şifremi bilmiyor olurdun değilmi? falan diye geçiştirdim tabi.. Ama çok huzurum kaçtı bana msj gönderdiği için.. sonra gizlilik menüsünden engelledim kendisini...

Aslında eşimin facebook şifremi bilmesi kadar saçma bişey yokk. Niye vermişim ki o zamanlar hiç anlamıyorum.. Şimdi olsa hayatta yapmazdım...

Allaha sükür ne esim nede ben face kullanmiyoruz bence böyle durumlar icin tamamiyle bir tuzak....

Öğreteyim size uygulayın.
Şimdi Gizlilik ayarlarına girip
Oradan en alltta engellliler listesi var oraya tıklayın.
Ordan adını ve soyadını yazın. Profiller çıkıyor zaten.
Bulun o kişiyi tıklayın hemen engellenecektir.:34:

arkadaş listende ekli olmayan bir kişiyi engelleyemiyorsun sanırım
ya da ben beceremedim.

Back
X