Şüphe

merhaba, ben erkek arkadaşımla facebook yüzünden yaşadığım sorunumu anlatmıştım bir yerde sizde onun altına yorum yspmışsınız...bizim olayda ben hatalıydım burda eşiniz hatalı taraf... sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz onun söylediklerinde ne kaar samimi olduğunu ancak siz anlayabilirsiniz... eğer eşinizin samimi olduğunu düşünüyorsanız lütfen ona bir şans daha verin ve kendinizi yiyip bitirip durmayım... sizi anlıyorum çok gurur kurucu çok affedilmez birşey ama eşiniz pişman olmuş ise bir şans verin ve affetmeye çalışın... insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş belki eşiniz de merakına yenilmiştir ara ara bu yüzden bakıyordur... eşiniz bir kere yakalandı ya size zaten o da tövbe etmiştir artık...bir daha açıp bakmaya cesaret edemez aklından bile geçiremez...içinizi ferah tutmaya çalışın...

aslında affettim,
ama hala arada aklıma geliyor ve sinirlerim bozuluyor
insanın güveninin sarsılması çok kötü bir şeymiş
ben bunu ilk kez yaşadım
inşallah bir daha yaşamam ve hiç birimiz yaşamayız

bazı arkadaşlar herkes yapar bunu yazmış.... bazısı ben nişanlıyım eski sevgilimin profline girip bakıyorum kimisi evliyim çocukluk aşklarımın profiline girip bakıyorum merak işte başka bir art niyetimiz yok demişler iyi hoş ama biz kadınlar gerçekten meraklı detaycı varlıklarız ve eski yaşanmışlıkları unutmuyoruz birşey hissetmesekte unutmuyoruz iyi yada kötü ama erkekler öle değil bence bir erkeğin eski kız arkadaşını merak etmesiyle bayanlarınki aynı şey değil... konu sahibi arkadaş inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz gerçekten bende başıma gelse çok üzülürdüm cidden insanın içine şüpheyi kazıyacak türden bir durum:50:

Sadece meraktandır bencede.Ama cezasız kalıp hemen unutulmamalı yoksa devamı gelir.Çok kırıldığınızı göstermelisiniz.Mutluluklar...

Şüphelenmekte son derece haklısınız.:19:

Aynı şeyi siz yapsanız hemen malum etiket yapıştırılır ve kapının önüne koyulurdunuz.:20:

Tavrınızı belli edin.

ah bu facebokk krizi yine karşımda ...

ya arkadaslar cıdı cıddı soruyorum ne kazanıyorsunuz bu facebook illetınden

veya ne anlıyorsunuz
eşlerin arasını açmaktan eskileri kurcalamaktan başka bir İŞE yaramıyor adı üStünde face B...K

B...K:1::1::1: GİBİ SİTE YANI YA BIRAKIN SİLİN GİTSİN YAA HUZURUNUZU BOŞ YERE NE KAZICIRIYORSNUZ

TERCİH MESELESI AMA BEN ASLA TAFSİYE ETMIYORUM BÖYLE ŞÜPHEYEDE DÜŞERSİNİZ BAŞINIZIN ETİNİDE YERSİNİZ..

KONU SAHIBINE DEGIL LAFLARIM GENEL KONUSUYORUM FACEBOOK GIBI SITELERE BULASMAYIN HUZURUNUZU KACIRMAYIN :34:

Konu gerilerde kalmış ama yorum yapmak istedim.

İnternette bi söz görmüştüm ''tuvaletimi yaptıktan sonra bile dönüp bakıyorum kaç gr s....m diye, çok mu yani eski sevgililerimin hayatını merak etmem, hepsi aynı kapıya çıkmıyor mu işte...' diye :9:

Ben de bakıyorum, merak ediyorum çünkü ister istemez. İlişkim varken de bakıyorum yokken de... Ablam evli ve çocuklu şu anda, ünide 4 yıllık sevgilisi olmuştu üni bitince ayrılmışlardı. Başkasıyla evlendi sonra. Sanırım 1 senelik evliyken bana o şahsın adını facede arattırdığını söylemişti ve çok kilo almış çirkinleşmiş gibi yorumlar yapmıştı. İlla sevmesi önemsemesi gerekmiyor bence insanın bakmak için. Merak etmesi yeter...

Back
X