- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Bence adam sana yanık.. Ama hocan oldugu icin isi abi kardeslikle yurutmeye calisiyor. Seni zor durumda birakmak da istemiyor. Sen de var mi biseyler?
Dediğim gbi var ama o beni gerçekten kardeşi olarak görüyorsa çok üzülürüm boşa ümitlenmiş olurum, yani fark ediyorum ki onu yanında çalışacak öğrencisi bile olsa biriyle paylaşma fikri hoşuma gitmiyorOnda var birseyler de peki sende var mi?
Bizim muhabbetimizin ilerlemesinin nedeni o , karşıdan biraz yakınlık görsen sende rahat soru sorabilirsin eminim..Ay allahım çatladım kıskançlıktan.
Bana da nasip et allahım ben daha soru soramıyorum
Zarf at. Annem sana birini yakistirmis de. Ya kim o filan derse tirt..Bana çoğunlukla kardeşim yada abim diyor ya yanıltan o oluyor beni, sanki karekteri abi ayağına yatacak bir insan değil gibi geliyor ama davranışlar yanıltıyor, ve galiba bende birşeyler hissediyorum ama beni kardeşi olarak görüyorsa gerçekten diye kendime bile ifade edemiyorum bunu, ya gerçekten kardeşi olarak görüyorsa çok üzülürüm diye düşünüyorum...
Doğruyu söylemek gerkirse bende pek abim olarak göremiyorum o böyle davrandıkça...Bilmiyorum ama bence sende abin olarak görmüyorsun
Bence zamana birakmalisin. Sana birsey hissediyorsa eninde sonunda acilir.Dediğim gbi var ama o beni gerçekten kardeşi olarak görüyorsa çok üzülürüm boşa ümitlenmiş olurum, yani fark ediyorum ki onu yanında çalışacak öğrencisi bile olsa biriyle paylaşma fikri hoşuma gitmiyor
Doğruyu söylemek gerkirse bende pek abim olarak göremiyorum o böyle davrandıkça...
Zarf at. Annem sana birini yakistirmis de. Ya kim o filan derse tirt..[/QUOTE
ayyy ben diyemem kiyani bu tarz muhabetler yapamam ve o da yapmayacağımı bilir zaten... Ama biliyor musun bir arkadaşı benim yanımda küçüklükten olan bir hayallerinden bahdetmişti işte arkadaşı ile bacanak olmak istiyormuş, arkadaşı bana bundan bahsetmişti ama o hiç oralı olmamıştı, ben bu saatten sonra evlenemem demişti :S
Bende birşey yapmadım sadece benim yanımdaki arkadaşlar bu hocayla çok konuşuyordu ben sessiz kalıyordum, onunda dikkatini çeken sessiz oluşummuş..Bende okudum Üniv ama bize düşmedi böylesi ya vay be kafayı kullanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?