- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
İnanır mısın, böyle birşeyin gerçek olması bile hayal gibi geliyor, imkansız gibi...ımmmmmmm. . Aşk kokuları sardı dört bir tarafı
İnanır mısın, böyle birşeyin gerçek olması bile hayal gibi geliyor, imkansız gibi...
Yaklaşık 1,5 senedir ikilemdeyim zaten, eğer o olursa ilk olacak hayatımdaki ilk kişi olucak ... Daha ne kadar bekliyeceğim ki... Biliyor musun bazen ona ne kadar değer verdiğimi anlamıyor ona anlatamıyorum gibi hissediyorumBence zamana birakmalisin. Sana birsey hissediyorsa eninde sonunda acilir.
Ailem dışında birinin sevmesi, sahip çıkması hoşuma gidiyor açıkçası..Sen çok hoşlanıyorsun öyleyse?
Teşekkür ederim görüşünüz için :)İstiyorsan konuşmaya devam et istemiyorsan konuşmayı kes.Abi kardeş muhabbeti değil bunlar anlamayacak bir şey yok.
Ailem dışında birinin sevmesi, sahip çıkması hoşuma gidiyor açıkçası..
Yok sevgili değiliz bu kesin ya :)Bence siz sevgilisiniz ama bundan haberiniz yok gibi :))
Ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum açıkçası, birde bizim bir akrabamız ortak tanıdık çıktı biz bunu yeni öğrendik, onun için hem öğrenmek istiyorum hemde yanlış anlaşılsın istemiyorumSiz açılın ona? Hareketlerini kollayın. Ben de zamanında böyle bir şey yaşadım. 20 yaşındaydım. Anlattığın hareketler, iltifatlar aynı onunla. Çok çektim yani :) Ama tabi ki açılamamıştım.
Ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum açıkçası, birde bizim bir akrabamız ortak tanıdık çıktı biz bunu yeni öğrendik, onun için hem öğrenmek istiyorum hemde yanlış anlaşılsın istemiyorum
Çoook teşekkür ederim yorumun için çok çokk teşekkürler..Ya benim de bu konuda tecrübem yok. Ben de bilemedim. O zaman yapabilseydim şimdi belki buraya yazardım ben böyle yapmıştım diyeAma yok. Zamanla oturur bazı şeyler bağlarınız kuvvetliyse.
Çoook teşekkür ederim yorumun için çok çokk teşekkürler..
Merhaba öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim, hocam evli değil, bunu hem kendim biliyorum hemde akrabımızdan dolayı biliyorum, konuşmalarımızda ailesinden bahsediyor zaten...Aranızdaki yaş farkından yola çıkarak soruyorum yanlış anlama, hocanın evli olma ihtimali var mı? Eğer öyle ise arkana bakmadan kaç. Sana bir üniversite hocası olarak tek tavsiyem bu olur. Ha değilse eğer akışına bırak, herşey güzel olur inşallah...
Ayy beni anlamanıza o kadar sevindim ki , hayırlısı böyleymiş, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşRica ederim. Yardımcı olamadım ama çok iyi anladım :) Ah 20 yaşım geldi aklıma. . :)
Zaten bu ara beni bu şekilde görüyor ya yanımda erkek oluyor yada arkadaş grubumla görüyor, birde geçenlerde gün böyle taşlı yüzük taktım parmağıma, bana iyi davranan adam 2 gündür zar zor selam verir olduBekleme de kal bence.
Hatta bi erkek arkadaşına görüş mesajlaşma o yanındayken.
Arkadaş gruplarınla buluş.
Birinin senden hoşlandığını söyle
bunu 2 kere dedi, işte bende farkındayım ama :) açık olsun biraz, işte abi ayağına yatıyorGeçin bu abi kardeş ayaklarını :)
Sen kendi ellerinle pasta yapmışsın,o sana aramızda çok yaş farkı yok demiş
Ee hadi hayırlısı bakalım
Zaten bu ara beni bu şekilde görüyor ya yanımda erkek oluyor yada arkadaş grubumla görüyor, birde geçenlerde gün böyle taşlı yüzük taktım parmağıma, bana iyi davranan adam 2 gündür zar zor selam verir oldu
Canım niye mümkün olmasın hayat bu. Fakat dikkat et konumunu kullanarak sana yaklaşmasın. Ailenle tanıştırman çok iyi olmuş. Babadan da çekinsin. Yaş farkı ve konum farkı varken açılması zor tabi. Ama tekrar tekrar söylüyorum sakın konumunu kullanmasina izin verme. İstikbale dair is planların nedir bilmem ama yok asistan ol filan gibi ağızlar yaparsa kanma sakın. Çok genç ve çok tecrübesizsin. Ailenden gizli birşey yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?