• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe

Şu an yaş farkı benim için ikinci planda kaldı gibi, önemli olan onun beni nasıl gördüğü, beni gerçekten kardeşi olarak görüyorsa daha rahat olacağım ama eğer beğeni gibi bir surum söz konusu ise daha sorumluuluk isteyen birşey işte o zaman o yaş farkını düşünürüm gibi geliiyor ama yorumunzu için teşekkür ederim.

Rica ederim. İstediğiniz gibi sonuçlanır inşallah.

Ogrenci ogretmen iliskisi bana hep sakincali gelmistir. Dusunuyorum da, o da sizi seviyor olsa, is ilerlese, evlenseniz falan... Ben hep suphe ederdim sahsen. Bu adam ben okurken bana asik olmustu, simdi ya baskasina asik olursa diye. Ve bu yuksek bir ihtimal biliyor musunuz? Bi ogretmen ogrencisine bu gozle bakabiliyorsa, tek baktigi olamayabilirsiniz. Bilmiyorum ben hic guvenemezdim bu adama.

Ogrenci ogretmen iliskisi bana hep sakincali gelmistir. Dusunuyorum da, o da sizi seviyor olsa, is ilerlese, evlenseniz falan... Ben hep suphe ederdim sahsen. Bu adam ben okurken bana asik olmustu, simdi ya baskasina asik olursa diye. Ve bu yuksek bir ihtimal biliyor musunuz? Bi ogretmen ogrencisine bu gozle bakabiliyorsa, tek baktigi olamayabilirsiniz. Bilmiyorum ben hic guvenemezdim bu adama.
Katiliyorum :KK14:

Yani diyorsunuz ki bu adam seni seviyor ve kaybetmek istemiyor, her türlü onun yanında olabileceğim bir durum bulmuş, öyle idare ediyor.. Yorumunuz çok mutlu etti ve hoşuma gitti
Bence öyle sürekli abi kardeş muhabbeti gitmeyecek tabi, kafasinda bir zaman var ve bu zamana gelene kadar bu şekilde seni kaybetmeden, hem de etkileyerek yanında tutmak ve beraberliğe isindirmaya çalışıyor gibime geldi. Yani senin ona pasta yapman ve alıp bu kızı eve gotureceksin demesi falan bilmiyorum yani kardeş gibi gormuyor flortlesiyosunuz bence haberiniz yok

Merhaba, sizin bakış açınız, söylediğinizde doğru, yanlış diyemem kesinlikle ama 4 sene tanıdığım adam, onu benden önce tanıyanlar, hatta adama sarkıntılık yapan bölümden arkadaşlar, hiçbirisine taviz vermemiş.. Başka birisi olsa dediğiniz ihtimal beynimi yerdi, kesinlikle derdim ama o böyle biri değil.. yinede çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..

Bence öyle sürekli abi kardeş muhabbeti gitmeyecek tabi, kafasinda bir zaman var ve bu zamana gelene kadar bu şekilde seni kaybetmeden, hem de etkileyerek yanında tutmak ve beraberliğe isindirmaya çalışıyor gibime geldi. Yani senin ona pasta yapman ve alıp bu kızı eve gotureceksin demesi falan bilmiyorum yani kardeş gibi gormuyor flortlesiyosunuz bence haberiniz yok
Hayırlısı, güzel düşünceleriniz için çook teşekkürler...

Kızlar biraz önce şarkı dinliyordum, bu şarkı çalınca aklıma geldi, onun yanına gittiğim bir gün, yanında durduğum süre boyunca bu şarkıyı mırıldanmıştı..
Onun bu şarkıyı bilmesine çok şaşırıp siz model mi dinliyorsunuz ? Hiç beklemiyordum demiştim...
O da neden, güzel şarkı demişti
Aklıma geldi dinlerken paylaşmak istedim sizinle... Çok garip hiç tanımadığım insanlara bunları anlatabiliyorum, paylaşıyorum, güzel fikirler alıyorum, destek görüyorum ama en yakınım dediğim arkadaşlarımla bunları paylaşamıyorum..
Hepinize çok teşekkür ederim, sizlerle paylaşmak o kadar rahatlattı ki içimi..

Merhaba, sizin bakış açınız, söylediğinizde doğru, yanlış diyemem kesinlikle ama 4 sene tanıdığım adam, onu benden önce tanıyanlar, hatta adama sarkıntılık yapan bölümden arkadaşlar, hiçbirisine taviz vermemiş.. Başka birisi olsa dediğiniz ihtimal beynimi yerdi, kesinlikle derdim ama o böyle biri değil.. yinede çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
Cunku su an siz sevgili bile degilsiniz. Birbirinize dokunmadiniz bile. Yasanmamis seyler cazibesini hep korur. Bunu hic unutma. Ama yarin birgun sevgili olsaniz, sonra da evlenseniz, uc sene, bilemedin bes sene sonra hersey o kadar rutine binecek, o kadar cazibesini yitirecek ki, zaten ogrencisine baska gozle bakabilen bir adam, bunu yeniden yapmakta tereddut etmeyecek. Cok riskli. Siz de cok hassas birine benziyorsunuz. Cok yipranirsiniz.

Cunku su an siz sevgili bile degilsiniz. Birbirinize dokunmadiniz bile. Yasanmamis seyler cazibesini hep korur. Bunu hic unutma. Ama yarin birgun sevgili olsaniz, sonra da evlenseniz, uc sene, bilemedin bes sene sonra hersey o kadar rutine binecek, o kadar cazibesini yitirecek ki, zaten ogrencisine baska gozle bakabilen bir adam, bunu yeniden yapmakta tereddut etmeyecek. Cok riskli. Siz de cok hassas birine benziyorsunuz. Cok yipranirsiniz.
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ortada bir yaşanmamışlık var, dediğiniz gibi olsa evlensel 3- 5 yıl sonra rutine bağlar demişsiniz ya, çoğunlukla öyle olmaz mı zaten, yani benim çevremde evlendiği günkü aşkı koruyan olmadı...
Ama bir önceki mesajımda söylediğim gibi onun karaktersiz biri olduğunu, başkasına bakacağıbı düşünmüyorum, evet hassasım çok doğru bir tespit bu...
Ben sadece kendi cevap veremediğim soruyu sizede sormak fikir almak istedim, Tamam bahsettiğim kişiye karşı boş değilim ama aşıkta değilim...
Ailem sışında birinin sahiplenmesi, beni düşünmesi hoşuma gitti, birisi tarafından beğenilmek çok gurur okşayıcı birşey bence...
Ama biliyorum ki yaş, ondan önce bu abi meselesi, ben tüm yakınlarıma onun abim olduğunu söylerken bir gün çıkıpta ya o iş öyle değilde böyle demek olmaz, büyük konuşmakta istemiyorum ama olay bu.. Ki benim hislerim beğeni, hoşlanma, aşk değil ve o veya başkası aşık olabileceğimi düşünemiyorum...

Bir erkek bir kadından hoşlanıyorsa bana ''abi'' diyebilirsin demez.

Sonraları yani zamanla hoşlantıya dönüşmüşse hisleri ozaman da ''abi kardeş'' muhabbete bir daha girmez bunun devam etmesine de izin vermez.. ama konunda sonraları da bu ilgisi, yakınlığı olduğu zamanlarda da hala abi kardeş olayının devam ettiğini belirtmişsin..

Ee hoşlanıp da bu ''abi - kardeş'' mevzunu hala dillendiriyorsa ozamjklş!!! dıt dıt ERROR.. İşte orasına kafam basmıyor.. Adamın gerçek hisleri, niyeti ne çözemedim.

Son düzenleme:
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ortada bir yaşanmamışlık var, dediğiniz gibi olsa evlensel 3- 5 yıl sonra rutine bağlar demişsiniz ya, çoğunlukla öyle olmaz mı zaten, yani benim çevremde evlendiği günkü aşkı koruyan olmadı...
Ama bir önceki mesajımda söylediğim gibi onun karaktersiz biri olduğunu, başkasına bakacağıbı düşünmüyorum, evet hassasım çok doğru bir tespit bu...
Ben sadece kendi cevap veremediğim soruyu sizede sormak fikir almak istedim, Tamam bahsettiğim kişiye karşı boş değilim ama aşıkta değilim...
Ailem sışında birinin sahiplenmesi, beni düşünmesi hoşuma gitti, birisi tarafından beğenilmek çok gurur okşayıcı birşey bence...
Ama biliyorum ki yaş, ondan önce bu abi meselesi, ben tüm yakınlarıma onun abim olduğunu söylerken bir gün çıkıpta ya o iş öyle değilde böyle demek olmaz, büyük konuşmakta istemiyorum ama olay bu.. Ki benim hislerim beğeni, hoşlanma, aşk değil ve o veya başkası aşık olabileceğimi düşünemiyorum...
Bana da hoslaniyor gibi geliyor. Bi ilgi oldugu kesin. Yoksa hicbir erkek durduk yere kendine kardes edinmeye kalkismaz. Erkeklerin yapisinda yok. Sana durduk yere neden ilgi gostersin, neden evine biraksin, yemege cikarsin falan. Neden abi demiyorsun diye sorarken de, sanirim senden bir ışık bekledi. Hoslandigin icin abi demedigini soyleyecegini bekledi ama sende birsey dememissin. Oylece kalmis. Senden adim beklemesi garip ama sanirim o senden cok cekiniyor ki kendisi birsey soyleyemiyor. Ne diyebiliriz ki, ona gercekten guveniyorsan sorun yok. Belki onu biraz daha rahatlatirsan, konusabilir seninle. Hayirlisi olsun.

merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü bu konu kafamda uzun zamandır soru işareti yaratıyor. Ben 23 yaşındayım üni 3 sınıfta okuyorum bir sene uzadı okulum, bahsedeceğim kişide 33 yaşında... Ben bundan 4 sene önce üniversiteye başladım ve bölümde sevilen ve örnek gösterilen bir öğrenci oldum. Ve bölümden bir hocamla daha iyi anlaşmaya başladım. Okulda herhangi bir sorunum olsa ona danıştım, arkadaşlarımla ilgili birşey olsa yine onunla konuştum vs..... Zamanla aramzdaki muhabbette arttı zaten aynı yerde oturuyoruz, okul çıkışlarında denk geldikçe eve beraber gitmeye başladık yani daha çok tanıma fırsatı oldu... Tanıştığım ilk zamanlar arkadaşlarım bana bu hoca senden hoşlanıyor tarzında şeyler söylediler ama bu tarz bir düşünceye girmek istemedim o zaman için bu tarz düşüncelerin ergenlikten ileri geldiğini düşündüm, kısaca ihtimal vermedim...
Çünkü ben hocamla ilk tanıştığım zamanlar bir konuşmamızda bir abim olmasını çok isterim demiştim ve o da istersen bana abi diyebilirsin, bunu gerçekten söylüyorum demişti, o günden sonra ona hiç abi demedim ama abim olarak görmeye başladım.
Ama hocamın bazı hareketlerine de anlam verememeye başladım. örneğin metroda beraber gittiğimiz zamanlar kalabalık olursa ve özellikle erkeklerin çok olduğu bir grup olursa beni daha çok sahiplenmeye başladı, kalabalığın orda durma, yolda yürürken aynı şekilde koruyucu bir tavıra sahip, bana benden daha çok dikkat ediyor, ailemle tanışmak istiyor, ailesini tanıştırmak istiyor tamam bunları bir abi olarak yapıyordur bunlara karşı bir soru işaretim yok...
Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok, benim senin yaşında kız arkadaşım oldu, bir kaç kerede hiç aşık oldun mu diye sordu, bunları çok laf arasında sordu, yani bir anda ve arkasından hemen laf değiştirdi...
Ailem ile tanıştı, fark ettiğim şey annemle çok rahat konuşuyor ama babamla konuşurken biraz daha kasılıyor resmen babamdan çekindiğini hissedebiliyorum...
Arkadaş çevremi daha yakından tanımak istiyor ama beni onun tanımadığı bir erkekle otururken ve ya konuşurken görse suratı değişiyor, bazen bana karşı davranışları da değişiyor...
Birkaç kez laf arasında canım dedi, arkadaşlarımın yanında şuna baksanıza ya çok şirin olmuş, ona kendi yaptığım pasta ile süpriz doğum günü hazırladığımda, yüzüme bakıp arkadaşlarıma , ne kadar becerikli , alcan bu kızı götürceksin eve dedi....
Ama bu saydıklarımı çok sık değil ara ara yaptı hep, yani bir kere bu tarz birşey söyeldiyse arkasından bir müddet abim, kardeşim dedi...
beni okulda nerde görürse görsün, yanında, yanımda kim olursa olsun selam veriyor, bana laf atıyor, sohbet ediyor yani hiç boş geçmiyor.
Soracağım, bu kişi bana kardeşim diyor ya, anlattıklarıma göre sizcede gerçekten kardeşi olarak görüyormudur ? yoksa benim düşündüğüm gibimi düşünüyorsunuz sizde...

Sen de boş değilsin kız :) Ben üst sınıflara bile "ihi miribi" diyemezdim inan.
Sen birinden hoşlandığından falan bahsetsene. Ya da erkek kankilerin varsa facete sana çullansınlar işte foto beğenme her şeye yorum yapma gibi.
Hani kıskançlık yaparsa daha net anlarsın bence :)

Sen de boş değilsin kız :) Ben üst sınıflara bile "ihi miribi" diyemezdim inan.
Sen birinden hoşlandığından falan bahsetsene. Ya da erkek kankilerin varsa facete sana çullansınlar işte foto beğenme her şeye yorum yapma gibi.
Hani kıskançlık yaparsa daha net anlarsın bence :)
Ya bende konuşamazdım, gayet sessiz sakin biriydim, ensesine vur ekmeğini ye derler ya gıkım çıkmazdı beni o bu hale getirdi, sessiz kalma, konuş, neden konuşmuyorsun, üst sınıftakilerle felan tanıştırmalar, çalışma grubu oluşturma... derken bende öyle açıldım yoksa ben gayet sessiz sessiz takılırdım..
Birinden hoşlandığımı söylesem, kim o, okula getir, tanıştır diye çok üstüme gelecek, ee getireceğim bir insada yok rezillik :D Sosyal medya hesabı var ama aktif kullanmıyor, ondan birşey çıkmaz...
Ama ben şuna karar verdim, ben aynı şekilde devam edeceğim, niyetim onu konuşturmak değil, tamam boş değilim ama aşık da değilim... Çok saçma şeyler için kıskançlık yapıyor, okulumuzdan başka hocaların görevli olduğu bir merkez var, orda görev alıyorum, neden oraya gidiyorsun, ne gerek var oraya gitmene tarzında çıkıştı bir kere ama tabi ben on dinler miyim hayır :D

Ya bende konuşamazdım, gayet sessiz sakin biriydim, ensesine vur ekmeğini ye derler ya gıkım çıkmazdı beni o bu hale getirdi, sessiz kalma, konuş, neden konuşmuyorsun, üst sınıftakilerle felan tanıştırmalar, çalışma grubu oluşturma... derken bende öyle açıldım yoksa ben gayet sessiz sessiz takılırdım..
Birinden hoşlandığımı söylesem, kim o, okula getir, tanıştır diye çok üstüme gelecek, ee getireceğim bir insada yok rezillik :KK70: Sosyal medya hesabı var ama aktif kullanmıyor, ondan birşey çıkmaz...
Ama ben şuna karar verdim, ben aynı şekilde devam edeceğim, niyetim onu konuşturmak değil, tamam boş değilim ama aşık da değilim... Çok saçma şeyler için kıskançlık yapıyor, okulumuzdan başka hocaların görevli olduğu bir merkez var, orda görev alıyorum, neden oraya gidiyorsun, ne gerek var oraya gitmene tarzında çıkıştı bir kere ama tabi ben on dinler miyim hayır :KK70:

Tabi ki dinleme (:

Back
X