• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe

Saçmalamayın allah aşkınıza ya biraz onurlu olun ya..Allah aşkına ya..
Onurlu dan kastın boşanmamı öneriyorsun???!
Sen cezanladırsan ne olur ?Adamın elinin altında var zaten. :KK14:
arkdaşlar Zaman'ında bende sizin gibi asii düşünüp karar veriyordum artik bi kizim var ve daha kararlı adımlarla davranıyorum arttı sizden ricam yorum yaparken biraz dikkat lütfen

Onurlu dan kastın boşanmamı öneriyorsun???!

arkdaşlar Zaman'ında bende sizin gibi asii düşünüp karar veriyordum artik bi kizim var ve daha kararlı adımlarla davranıyorum arttı sizden ricam yorum yaparken biraz dikkat lütfen
Ne bekliyorsun adam seni boynuzluyor an sakın boşanmamı dememizi istiyorsun? Böyle düşünmek asilik değil onurluluktur onurlu olsana biraz!! Çok zor değil

Kusura bakma ama ben beni aldatan, çevresinde ki kadınlara karşı küçük düşüren, onlarla çekiştiren bir de o kadınları getirip benimle tanıştıran bir adama onu seviyorum diyemem.
Kocam diye hitap edemem. Benim kadınlık onurum kocaman daha önemli. Anneme aldatıldı ve benim babama karşı hiç bitmeyecek bir öfke var. O öfke ile büyümek yerine ayrı büyümek daha iyi. Dünyada boşanan bir sürü çift var. Ayrıca ortada olan bir şeyi söyledim. Adam kim kime dum duma hayat sürüyor zaten verdiğiniz cezanın eşinizin pek umrunda olduğunu sanmıyorum. . .

Profil resmindeki sizseniz eğer böyle bir konu açarak yazmış olduğunuz kişilerin dikkatini çekmez misiniz sizce ... Belki tanıyan çıkabilir ...o_O

Son düzenleme:
Adam resmen seni aldatiyor bide bunla kalmayıp senin dedikodunu yapıyor.
biz bosanmalisin diyince ters mi oluyor anlamadım?
nesini düşünmeliyiz bu durumun.
birazcık gurur diyorum sadece
çocugunuz olabilir.
1 kere olmamış hemde.
kaç kere daha affedebileceksiniz bunuda merak etmiyor değilim?:KK14:

Adamı ödüllendirmişsin zaten, aynı çatı altında kalarak ne cezası kendini kandırmaktan vazgeç bu adam sende varken sen daha çook cezalar kesersin ....:KK14:

Benim anladığım eşiniz eskiden ona aşık olan bir arkadaşına sizi kötülemiş. Bu büyük bir hata. Eskiden ona aşık olan biriyle hala görüşmesi de büyük hata. Ve size bunu söylememesi. Ancak aldatma olduğu kesin değilmiş gibi anladım ben.

Sen elin herifiyle fingirdeşsen kocan seni çocuğu anasız kalmasın diye af mı eder, yoksa bu sürtük kızıma analık yapamaz, kötü örnek olamaz diye, kızını alır seni kapıya mı koyar?

Şimdi bu soruya bi cevap ver ve kızına kimden, nasıl bi babalık beklediğini gör.

Adam daki pişkinliğe bakarmısın kalkıp kızı birde karısıyla tanıstırmıs üstüne kızla karısını çekiştirmiş bildiğin mahalle agzıyla muhabbet etmiş ahhh erkeğin böylesi de ahhhh !!!
Adam a kızıyorum fakat kıza ne demeli bekara koca bosaması kolay! Ama kızın da evli adamla ne işi var be arkadaş!

Yüklediğin fotoğraflar sana aitse kaldırmanı tavsiye ederim. Ekmeğine yağ sürmek istemediğin kişilerde burada olabilir.

Aaayy bu ne. Allahım sana şükürler olsun. Benden söylemesi alışmış adam vazgeçmez.

Evet ben bile bazen kendimi anlamiyorum kizim olduğu icin mı affediyorum bilmiyorum ama Onuda bu konu hakkinda başka yöntemlerle ceZalandiriyorum misal anladın sanırım ne yalan söyleyım ben bu Ada'mıda gerçektende seviyorum ne aldtılanları gördüm ama kocalarını halan affediyorlar ben bu msj yüzünden böşanırsam düşmanlarımın ekmeğine yağ sürmüş olurum anliyormusun..
Adamın gözü zaten dışarda bide cezalandiriyorum diyosun onunda çok umrunda oluyodur baska yerde bisey yapmiyodur emin ol

Ne suphesi adam aldatmış.
O kadar iğrenç bi aldatmaki beraber olduğu şahısla karısının dedikodusu yapmış!
Böyle bi adama hala nasıl seviyorum diyorsunuz !!

Back
X