- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
Sizin yaptığınızı eşim bana yapsa gerçekten çok gerilirim. Herhangi bir sebep olmamasına rağmen gereksiz kıskançlık gösteriyorsunuz. O dönemde belki sizi bilmeksizin kadının eşinizden hoşlandığını fark edip arkadaşı öyle bir densizlik yapmıştır ama üzerinden yıllar geçmiş. Ben eşinizde de bir eğilim göremedim ama kadına karşı bir eğilimi varsa bile bunu bu tip davranışlarla engelleyemezsiniz malesef.
Görüşüyoruz onla. Ama çok çok samimi değiliz. Şimdi orada kendimi de eşimi de küçük düşürmek istemiyorum. Dedikoducu biri gerçekten.O patavatsız arkadaşla şuanda görüşüyor musunuz? Ona bir sorsana "sen bana böyle böyle demiştin,kim bu Zeliha diye?" Ben sorardım valla
Ben olsam kendimi sakin olmaya telkin ederim. Asla kızla iletişime geçip kendinizi ve eşinizi küçük düşürmeyin. Olaylara karşı sakin kalıp yeniden değerlendirince bu kadar büyütülecek bir şey olmadığını kendiniz göreceksiniz zaten. Kadın bir daha aradığında ve siz kocanıza çıkışmak istediğinizde içinizden, sakinleşene kadar "Şu an kıskançlık yapıyorum, sakin olmalıyım" gibi telkinde bulunup durumu tekrar değerlendirin bence.Nasıl davranmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız ?
Bence burda apaçık ortada eşinizle kızın arasında bişey oldugu....siz daha neyden şüphe duyuyorsunuz ...anlamadım.....1 buçuk yıllık evliyim. Eşimi çok seviyorum. Ancak bir kaç yıldır ara ara şüphelendiğim bir durum var. Belki yersiz gereksiz bir şüphe sizden görüşlerinizi rica ediyorum.
Bundan 3 sene önce eşimin doğum günü. O dönemde nişanlıyız. iş yerinde bir çocuk var yakın arkadaşı ama çok geyik , patavatsız bir çocuk. Onu aradım. Süpriz doğum günü yapacağım. Sen ve bir kaç yakın arkadaşını çağırmak istiyorum dedim. O da birden güle güle Zeliha yi çağır Zeliha'yı .Hahahah diye güldü.
Bende anlayamadım tam şaka şaka deyip güldü.Ama bir ima vardı. Ve konu orada kaldı. Bir daha soramadım.
Zeliha adını ilk kez ondan duydum. İş yerinde çoğunluk kız zaten 2-3 erkek var. Eşimin bulunduğu bölümde eşim sadece erkek.
Bu Zeliha iş ile ilgili ara ara arıyor. Duyuyorum konuşmalarını bişey yok ama sık arıyor.
Eşim hiç bir samimiyetlerinin olmadığını söylüyor sorunca. Kız 2 yıl önce yine doğum gününü telefonla arayıp kutladı.( Arkadaşça olabilir. )
İş yerinden birinin düğününe gittik. Bu kız geldi. Canımmm diye eşime sarılıp öptü. Daha sonra benim yanıma oturdu. Benle baya sohbet etti.
Eşimin face ine girip baktım. Eşim 2 yıl önce onu face eklemiş. Ve aynı günler de 4 kefe falan onun profilini aratmış.
Evlendikten sonra da 2 kere alakasız saatlerde , alakasız sorular la eşimi aradı ve artık eşime kızdım. Niye bu kız seni arıyor diye.
Kız artık işte başka bölümde sadece haftada 1 gün beraberler. Ama tesadüfe bakın ki şirkette bir çalışma var ve bu kız, başka bir kız ve eşim ortak yürütecekler çalışmayı. Dün iş dışında buluşmak zorunda kaldılar. Eşimle tartıştım bu yüzden özellikle mi aynı projeyi seçtiniz diye. Bu duruma düştüğüm içinde kızıyorum kendime ama rahatsız oldum. Eşimde bana kızdı . Bu konudan sıkıldığını söyledi. Eşimde ona karşı bişey olduğunu düşünmüyorum. Ama bence b bir şey var yada bilmiyorum.Ne yapmalıyım ? Bu arada kız gerçekten çok çirkin ama tabi bu işler güzelliğe bakmaz.
Kesinlikle aynı şeyi yapardım....asla bu işin peşini bırakmazdım..anlaşılan konu sahibi arkadaş çok sakin bir yapıya sahipNe kadar sakinsin. Ben olsam o şakayla ilk karsilastigimda arkadaşının beynini yer, ne oldugunu ogrenir, nisanlima sora sora kriz geçirtir ve bu işin arkasını hiç birakmazdim, takipte kalirdim. Şaka çünkü bir şeyler ima eder cinsten.
Ben çok takıntılı ve supheciyim ondan sen bana bakma :)
Hayır sakin değilim bu yüzden çok tartıştık. Özellikle nişanlılık döneminde çok büyük kavgalar ettik. Ama elimde hiç bir kanıt yok. O hayır benim o kızla hiç bir ilgim yok diyor. İş ile ilgili aradı diyor. Sen de yanımdaydın diyor. O çocuk için şaka yapmıştır diyor. Yani herşeye mantıklı bir açıklama getiriyor. Sonunda benim hasta ruhlu olduğumu söylüyor. Kala kalıyorum . Ne diyeyim. Net hiç bişey yokKesinlikle aynı şeyi yapardım....asla bu işin peşini bırakmazdım..anlaşılan konu sahibi arkadaş çok sakin bir yapıya sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?