supheci ve kuruntu

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar kocasini coook kiskanan,kendi kafasinda kuruntu yapan ona inanan ve kocasina baski yapmaya calisan sorularla bogan.. kiskanc olanlar varmi aranizdaa veee gelecegi cook dusunen bulundgu anın tadini cikarmak yerine gelecekte kotu biseyler olabilecegini dusunupte mutsuz olanlar gelin dertleselimm (

Bunlar dozunu aşınca hem size hem eşinize hem de varsa yavrularınıza zarar verebilir. Anksiyete ve kıskançlığın önüne geçemiyorsanız bir psikoloğa ya da psikiyatriste görünmenizde fayda var. Dünyayı kendinize ve sevdiklerinize zehir etmeyin.

Diger soylediklerin yok amaa cok kiskaniyorum ve belli etmiyorum kendimi yiyiyorum resmen allahim yaa

Gittim canim gttim ama yok huy nasil degiscek hadi kiskancligin onune geciyorumm ama bu gelecekk kaygisi yaa insan hepmj kafasinda kurar yaa ben uuyanirken dha kafamda kurarak uyaniyorum

Diger soylediklerin yok amaa cok kiskaniyorum ve belli etmiyorum kendnumara yiyorum resmen allahim yaa
Yaa ben belli ediyorum soruyorumm ama sormak istemiyorumm ( eger sormazsam onu kafamdan atamamm mesela tldnunda yabanci numara kim dye sormazsam kafamda on tane sey kuruyorum esime guveniyorum 6 yil ciktik 9 aylik evliyiz hic birnyalanini dahil yakalamadim ama bendeki bu huy ne pismis

İyi bari huyunsa eşine yıllardır yaşatıyorsan bunları alan memnun demek ki. Kendine zarar verdiğini düşünmüyorsan da aynen devam... Ne demişler can çıkar huy çıkmaz. Sen de bu sağlıksız durumu huyun olarak bellemişsen bana üstüne bişey demek düşmez zati.

Yaa okdar esimi cok rahatsiznetmiyorum dha cok kendime zarar veriyorum iste bende boyle olupta kurtulan varmi dye konu actim

Bende bir bucuk yil gorustum yedi aylik evliyim seni cok iyi anliyorum yeni evliyiz ya ondan herhalde

Valla ben tam tersiyim...ona da bana da ne kadar ozgurluk o kadar iyi..kiskanma guvensiLigin ifadesidir canlar..

Hiç öyle takıntım yok aksine eşim kıskanç kuruntulu.kova burcuyım haliyle özgürlüğüme düşkünüm oda ikzlr oda kısıtlanmayı sevmeyîz .bn değilde elim paronayak .erkklrle gözgöze gelmeye takar ona baktın filn.bu özgğvensizlktn kaynklı

Ahaha ben de kova burcuyum:)galiba kovalar hep boyle basina buyruk ozgurlugune duskun erkek ruhlu..

Konumda belittgim gbi sizib huylarinizi sormadim.. boyle olan arkadslar gelsib dedim ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…