supheci ve kuruntu

Böyle giderse yakında sağlığınızı kaybedeceksiniz..
Biraz da boşvermeyi öğrenmelisiniz.
İnsanlar öyle büyük dertlerle uğraşıyorlar ki..
Korkarım böyle yaparak bütün kötü olayları çekeceksiniz kendinize..

[QUOTcanim RU 72, post: 38885757, member: 47525"]Böyle giderse yakında sağlığınızı kaybedeceksiniz..
Biraz da boşvermeyi öğrenmelisiniz.
İnsanlar öyle büyük dertlerle uğraşıyorlar ki..
Korkarım böyle yaparak bütün kötü olayları çekeceksiniz kendinize..[/QUOTE]
Evet canim mutluluklarimin yerine hep olumsuz seylerle kafami yoruyorum is bekliyorum ins. Calismaya vaslayinca boyle olmucak evdeyim suan can skintisina oluyor boyle heralde cnku bir beklenti yok bisey yok hep evde ve bebek istyoruz oda yok iyice canim skiyor

O bndede var çıldırmalık bi durum uyku bile uyutmaz o kdr iyi anlıyorum ki seni anlatamam ama bunu çözümü ne bilmiyorum:)

Benfe baslarda oyleydim aramizi bozuyordum sonra soylemedim kendimi yedim hala da yiyorum ama eskisi kadar degil cok sükür aklina iyi yonlerini getir dene bunu bence :)

daha dün gece yaptım eşim uykusunda konusur bazen dünde biraz kırgındı tv seyrederken dizimde uyudu kaldı benimde aklıma bi hınzırlık geldi. kulagına eğildim yavaşca ''canım hayatında birimi var diye sordum? ODA EVET SEN dedi sonrada küstü benden nasıl böyle seyler bekliyosun diye kıskansanızda belli etmeyin kızlar :):)

Hahah iyiymis iste benimkide kusuyor bnden boyle bisey bekliyosun illa yapmammi lazim diyor ama ben hala merak ediyorum ama bu siralar sormuyorum oyle suphe duymuyorum rahatim esimin kotu yonu yok hep iyidir Allah razi olsun.. sadece benim bu salakca suphelerim yuzunden bana kiziyor :)) ben kendime tahammulnedemezdim yaa nasil bi huy boyle

Huy değil hastalık Olabilir ama once bunun değişmez olduğuna olan inancınizi kırın

Kiriyorum canim cnku durduk yere bosuna tartsma ckiyor artik bi soz verdim kendime yapmicam oyle duusnmucem

ama böyle yaparsanız hep huzursuz ev ortamı olunur ki

Eşim değil ama sevgilîme karsı böyleyimm sürekli bi soru sorma halindeyim bişey yaptıgı yok ama kuruntu işte geliyor aklıma kuruyorum sürekli o da kızıp küsüyor daha bugün barıstık mesela bıktırdım iyice ne yapcam bilmiyorım

Canim aklina bsey takildginda onu sorma salavat getir seytani uzaklastir bn oyle yapiyorum

cnm muhakkak bir psikiatriye gitmen lagzim bu kiskancliklarin sana eziyet veriyor belliki git konus uzmanla rahatlarsin

Valla kocam degil henuz ama ben onu bildigin aynadaki benden bile kıskanyorum aynaya dalasım geliyo bua aralarda iyice abarttm olayı :-(

Herseyin bir dozu var..
Herseyin fazlasi zararli suyun bile..
Bende bunlari yapiyorum ama hayatini zindan etmiyorum ne kendimin nede esimin

ben aynen böyleyim ve psikolojik tedavi görüyorum.

hayatı kendime dar ediyordum. şizofren olduğumu falan düşünürdüm artık. hatta önlemini almazsam gerçekten şizofren bile olabilirdim gerçekten. bişeyin olabilme ihtimali bile benim dünyaları başıma yıkmama yetiyordu. o kötü ihtimal olmuş gibi üzülüp sevdiceğimede eziyet ediyordum. hep sevgisini sınadım. yordum onu. baktımki böyle gitmeyecek...

kendimi daha iyi hissediyorum imkanın varsa tavsiye ederim.

Bende kıskanç ve kutuntulu biriydim. 2 şekilde aşıyorsun hayatım;
1- kuruntularının yerine geçecek yeni sıkıntılar ( öyle ki onlara kafa yordukça bi bakmışsın kuruntu falan unutmuş gitmişsin)
2- ( ki en sağlıklısı- ben böyle kurtuldum) herşeyin olduğu gibi eşin de sahibi olan Allahın onu elinden ne zaman ve ne şekilde alacağına ancak kendisinin karar veriyor olması. Hayatta ev, eşya, araba, hatta çocuk, hatta eş ; hiçbiri sana ait değil, emanet hepsi. Ve eğer sen bunlardan birine ve birkaçına fazlaca bağlanırsan Allah seni onun yokluğuyla sınadığında aklını kaybedersin. Bilki eşin sen 100 radarla da dolaşsan etrafında yapacağı varsa yapacak, gideceği varsa gidecek. Beyninde 1000 tane kurtla evde zombi gibi dolaşan bir eş olmaktansa huzur veren, sakin bir liman ol eşine. Bak onca yaşanmışlıklarınız, oturduğunuzda yad edeceğiniz ne anılarınız var. Bırak yarını. O gün gelince düşünürsün. Sen hazır gençken, sağlıklıyken ve seviyor seviliyorken tadını çıkar. Yarın zor bi durum olursa herkes nasıl atlatıyorsa sen de atlatırsın nasıl olsa allah dağına göre kar vermesini de bilir, derdine göre sabır vermesini de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…