Şüpheden boğulmak üzereyim

Belki daha önceden tanıştılar arsızca karısını oraya götürmüşte olabilir...
Daha neler duyacağız bilmiyorum...
Beklemesinin mantığı nedir daha ileriye gidip daha fazla yıpranmasının anlamı yok...
O saaten sonra alacağı tazminatı ne yapsın kanayan yerlerınemi bassın allah aşkına..
Bir erkek ve bir kadın aşkımlı canımlı bebeğimli birbiriyle konusursa ne olur hepimiz biliyoruz umarım...
Arkadaşız diyecek kadar salak bir herifle evli ise zaten hemen kaçsın..

afallar ama kıvırabilir onu diyoruz biz .. bahaneler uydurularak ikna olsun diyorsunuz ama siz..
Evli olup bu noktadan evliliğini düzene tekrar sokan çok insan var ama mesele evlilik değil önemli olan gururu yüzüne çarpması ise beklesin o halde çarpsın

Asıl o kizi git avm nin ortasinda rezil et butun kanitlari toplayip her seyi ortaya cikardktan snra

Allah yardimcin olsun cok uzuldum. Aralarindaki muhabbet, iliski ilerlemeden mudahele etmelisin bence.

Kizlar 66 sayfa okuyamadim, bir arkadas bende mi takip ediliyorum demis. Bu nasil bir sey nedir, nasil ogrenilir rica etsem biri anlatabilir mi? Bir sapik belasi vardi da basimda aklima geldi bakmak istedim.

Evli olup bu noktadan evliliğini düzene tekrar sokan çok insan var ama mesele evlilik değil önemli olan gururu yüzüne çarpması ise beklesin o halde çarpsın

o halde şöyle söyliyim bu noktadan sonra benim için evlilik bitmiştir o yüzden kesin kanıtlara ulaşmak için ben beklerdim..
gurur meselesi etmezdim ama artık eşimle birlikte olmam imkansız olurdu..

Belki daha önceden tanıştılar arsızca karısını oraya götürmüşte olabilir...
Daha neler duyacağız bilmiyorum...
Beklemesinin mantığı nedir daha ileriye gidip daha fazla yıpranmasının anlamı yok...
O saaten sonra alacağı tazminatı ne yapsın kanayan yerlerınemi bassın allah aşkına..
Bir erkek ve bir kadın aşkımlı canımlı bebeğimli birbiriyle konusursa ne olur hepimiz biliyoruz umarım...
Arkadaşız diyecek kadar salak bir herifle evli ise zaten hemen kaçsın..
Erkekten alacağı tazminat bi işine yaramaz ama sınuç olarak kızın canını yakacak ve olay duyulacak kız rezil olacak. Bunlar eezillikten anlamazlar. Maddi açıdan canı yansın en azından kızın.

Arkadaslar baya sayfa olmuş merak ettim biriniz özet geçebilir mi ?

Aaa yazıştıklarını şimdi okudum ve şok oldum yaa. Sabahtan beri takipteydim bu konuyu. Valla benim ellerim titredi sinirden. Allah cezasını versin ne diyelim :KK57:

Ne olmuş bende takipteydim ama kacirmisim ya :(

Erkekten alacağı tazminat bi işine yaramaz ama sınuç olarak kızın canını yakacak ve olay duyulacak kız rezil olacak. Bunlar eezillikten anlamazlar. Maddi açıdan canı yansın en azından kızın.

Ya parası olan kız mağazada tezgahtarlık yapmaz...
Daha fazla yıpranmasın kadın uğraşılmaz böyle basit tiplerle.

Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......

Arkadaslar baya sayfa olmuş merak ettim biriniz özet geçebilir mi ?

Bende yeni bakiyordum. Anladigim kadariyla konu sahibesi esinin telefonuma bakarken kayit disi numaradan mesaj goruyor isgilleniyor. Bizim kizlar da sanirim adamin yazismalarini gorebilecegi bir taktik vermisler. Konu sahibesi oradan adamla o kisi yazisacak mi diye beklerken, sak yazisiyorlar ve canim bebegim filan diyorlar. Ama seni seviyorum vs gecmiyor. Konu sahibesi de simdi konusayim mi bekleyeyim mi diyor. o_O

Back
X