Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olup bu noktadan evliliğini düzene tekrar sokan çok insan var ama mesele evlilik değil önemli olan gururu yüzüne çarpması ise beklesin o halde çarpsınafallar ama kıvırabilir onu diyoruz biz .. bahaneler uydurularak ikna olsun diyorsunuz ama siz..
Evli olup bu noktadan evliliğini düzene tekrar sokan çok insan var ama mesele evlilik değil önemli olan gururu yüzüne çarpması ise beklesin o halde çarpsın
Erkekten alacağı tazminat bi işine yaramaz ama sınuç olarak kızın canını yakacak ve olay duyulacak kız rezil olacak. Bunlar eezillikten anlamazlar. Maddi açıdan canı yansın en azından kızın.Belki daha önceden tanıştılar arsızca karısını oraya götürmüşte olabilir...
Daha neler duyacağız bilmiyorum...
Beklemesinin mantığı nedir daha ileriye gidip daha fazla yıpranmasının anlamı yok...
O saaten sonra alacağı tazminatı ne yapsın kanayan yerlerınemi bassın allah aşkına..
Bir erkek ve bir kadın aşkımlı canımlı bebeğimli birbiriyle konusursa ne olur hepimiz biliyoruz umarım...
Arkadaşız diyecek kadar salak bir herifle evli ise zaten hemen kaçsın..
Aaa yazıştıklarını şimdi okudum ve şok oldum yaa. Sabahtan beri takipteydim bu konuyu. Valla benim ellerim titredi sinirden. Allah cezasını versin ne diyelim![]()
Arkadaslar baya sayfa olmuş merak ettim biriniz özet geçebilir mi ?
Erkekten alacağı tazminat bi işine yaramaz ama sınuç olarak kızın canını yakacak ve olay duyulacak kız rezil olacak. Bunlar eezillikten anlamazlar. Maddi açıdan canı yansın en azından kızın.
Adam yazışmış az önce o avmdekiyle. Konu sahibi sanırım whatsapp webten takip etmiş o şekilde görmüş canmlı bebeğimli laflarla yazışma bideNe olmuş bende takipteydim ama kacirmisim ya![]()
muhtemelen konu sahibi şu an eşiyle konuşuyor..
Arkadaslar baya sayfa olmuş merak ettim biriniz özet geçebilir mi ?